Den taiwanesiska chassitillverkaren In Win är inte främmande för att ta ut svängarna ordentligt, senast i den kristalliknande Tòu. Nu introducerar företaget ytterligare en datorlåda med sidopaneler av härdat glas, dock inte med fullt lika utsvävande former.

Specifikationer: In Win 904

Den nya datorlådan heter In Win 904 och är ett Miditower av borstad aluminium och rökfärgat glas. Nykomlingen har plats för moderkort i ATX- och Micro ATX-storlek, grafikkort på upp 360 mm samt nätaggregat till ett djup på 180 mm. Fler finesser är ett "dolt" utrymme för en optisk enhet i det nedre vänstra hörnet samt dammfilter fästa med magneter.

I övrigt märks avtagbara vaggor för tre lagringsenheter i 3,5 eller 2,5 tum, en 5,25"-plats (optisk enhet) samt anslutningar för fyra USB 3.0, mikrofon samt hörlurar. Slutligen bereder In Win plats för en 90 mm-fläkt i bakkant och en 120/140 mm-fläkt i datorlådans nederdel.

In Win 904 ska finnas ute i handeln mot slutet av året till det rekommenderade priset 243 dollar, motsvarande cirka 2 000 kronor inklusive moms.