Vad skulle medlemmarna vilja ha på armen? Samsungs nya smartklocka Galaxy Watch4 är fullspäckad med sensorer och smarta hälsofunktioner1, som bland annat kan mäta sömnkvalitet, fettprocent och muskelmassa. Dessutom blir det nu en övergång till Android Wear OS och ett nytt ekosystem av appar.

swec_galaxy4.jpg

Använd bilden ovan och förvandla Galaxy Watch4 till en riktig SweClocka genom att rita din egen snillrika urtavla.

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Samsung Galaxy Watch4 – LTE 44 mm (SM-R875FZSAEUD)

 • 450 x 450 px Super AMOLED

 • 1,5 GB RAM, 16 GB lagring

 • Hälsa1: Stegräknare, SPO2-nivå, Pulsmätare, Kalorimätare, Sömnavläsning

 • Sensorer: Accelerometer, Barometer, Gyrometer, Kompass

 • LTE, NFC, Wifi, Bluetooth, GPS

 • IP68, MIL-STD-810G

 • Android Wear OS

 • Aluminium

3 690 SEK

2

Presentkort på Inet.se

1 000 SEK

3

Presentkort på Inet.se

1 000 SEK

4

Presentkort på Inet.se

1 000 SEK

5

Presentkort på Inet.se

1 000 SEK

Den som ställer upp i tävlingen och antar uppdraget att designa en riktig snillrikt datornördig urtavla kan se fram emot möjligheten att vinna Samsung Galaxy Watch4 till ett värde av 3 690 kronor. Dessutom fylls prispallen av ett gäng presentkort på Inet till ett sammanlagt värde av 4 000 kronor.

 1. Rita din egen urtavla med valfria nördiga finesser, verkliga eller påhittade, som får medlemmarnas hjärtan att klappa lite extra. Utgå ifrån denna bild och designa fritt (men tänk på upphovsrätten). Glöm inte att även förklara finesserna!

 2. Var med i tävlingen genom att visa upp ditt bidrag i den tillhörande diskussionstråden. Ladda upp bilden på valfri bilduppladdningstjänst, t.ex. Imgur.

 3. SweClockers jury väljer ut de mest uppfinningsrika bidragen och medlemmarna röstar sedan fram vinnarna. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 14 oktober. Vinnarna kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

Denna tävling arrangeras av SweClockers i betalt samarbete med Samsung Sverige. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap. Genom att delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsvillkor:

Generella villkor

 • För att delta i tävlingen måste du fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige.

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss.

 • Anställda hos SweClockers och Samsung Sverige liksom deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

Tävlingsvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

 • Tävlingsvinster kan inte bytas, t.ex. mot kontanter eller andra produkter.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

SweClockers förbehåller sig även rätten att ta bort allt material som (1) på något sätt utgör eller kan befaras göra intrång i tredje mans immateriella rättigheter, (2) på något sätt är olagligt eller i strid med SweClockers policies eller varumärkesvärderingar, (3) i något avseende bryter mot dessa tävlingsvillkor, eller (4) SweClockers efter eget gottfinnande anser vara olämpligt.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra tävlingsbidraget.

Den tävlande garanterar att denne själv har fotograferat tävlingsbidraget. Varje tävlande ansvarar själv för alla bilder som denne laddar upp samt att det finns erforderliga rättigheter, tillstånd och medgivanden till uppladdning på SweClockers samt till SweClockers användning av bilderna. Föreställer bilderna exempelvis personer skall deras tillstånd till publicering ha inhämtats av den tävlande. SweClockers avråder tävlande från att ladda upp bilder till vilka de inte har samtliga rättigheter, tillstånd och medgivanden.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

SweClockers tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandlingen av personuppgifterna och har en tydlig integritetspolicy. Du har rätt enligt lag att få information om vilka personuppgifter om dig som SweClockers, samt att få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta gärna SweClockers om du har några frågor kring om/hur dina personuppgifter behandlas.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

1. Hälsofunktioner:

Endast avsedd för allmänna hälso- och tränings-ändamål. Ej avsedd att användas för upptäckt, diagnos eller behandling av något medicinskt tillstånd eller sjukdom. Mätningarna är endast för din personliga referens. Kontakta en läkare för professionella råd. Kräver Samsung Health app-version 6.18, eller senare, för att kunna se sömnhistorik.

Avsedd för allmän förståelse och referens för din kropp. Ej avsedd för användning av detektion, diagnos, eller behandling av medicinskt tillstånd eller sjukdom. Vänligen kontakta licenserad vårdpersonal för rådgivning. MÄT EJ din kroppssammansättning om du har en pacemaker eller andra implanterade medicintekniska redskap. MÄT EJ din kroppssammansättning om du är gravid. Mätresultaten kanske inte stämmer om du är under 20 år.

Visa mer

Betalt samarbete med Samsung Sverige

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung Sverige. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.

watch4-kv.jpg

Nya Samsung Galaxy Watch4 – klockan som känner dig bäst
Följ dina aktiva framsteg med Samsungs första smartklocka som smidigt mäter din kroppssammansättning. Du kan avläsa allt ifrån fettprocent och muskelmassa till vattenmängd för att enklare kunna uppnå dina mål.

Läs mer

Advertisement