Den mångsidiga QD-OLED-skärmen Philips Evnia 34M2C8600 är en mycket lämplig skärm för den som spelar, avnjuter film, redigerar bilder – eller alla tre. Detta slog testpiloten @Dinoman fast i sitt test av den breda 34-tummaren. För några veckor sedan sparkade Philips igång en tävling med just Evnia 34M2C8600 i potten och nu är det dags att kora vinnaren.

► Testpilot: Philips Evnia 34M2C8600 – en enastående och mångsidig bildskärm

Från hundratals medlemmar som svarat rätt på frågorna om skärmen har en jury från Philips valt tre bidrag som utmärker sig extra på utslagsfrågan. Uppdraget var att ta fram en fyndig slogan och nu är det upp till SweClockers att avgöra om @Subsack, @Zterner eller @Epileptic_Psycho kammar hem priset.

Omröstningen pågår till och med den 3 augusti och vinnaren presenteras i en separat artikel. Philips och SweClockers tackar för alla välskrivna bidrag och önskar finalisterna stort lycka till!

nzxt.png

Sponsras av Philips
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Philips. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.