Inledning

Tidigare i år fick Testpilotlabbet besök av Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered Glass, som stoltserade med härdat glas på båda sidorna och gedigna aluminiumpaneler i företagets typiskt kantiga stil.

Nu tar nederländarna konceptet vidare till nästa nivå med Evolv Shift, en speciell kreation som knappt ens för tankarna till en dator. Här ligger fokus på såväl estetiskt sofistikerade utställningsbyggen som smidig placering och hantering för mer vardagliga användare. Bläddra vidare för att läsa testpiloten Simon Allings tankar om denna intressanta kombination.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Phanteks. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.