Inledning

D-Link AC5300 MU-MIMO Ultra Wi-Fi Router (895L) är en router av den gamla skolan. Istället för att använda sig av flera enheter och mesh-teknik kör D-Link med ren brutal kraft.

Åtta antenner och en teoretisk total bandbredd på hela 5 332 Mbps, tillsammans med en klarröd lackering och ett utseende som mer påminner om en spindel på rygg ger D-Link 895L ett aggressivt utseende.

Det här är inte en router som vill gömmas. Specifikationerna lovar mycket men den stora frågan är om den kan leverera också. Det är något jag hoppas kunna ta reda på i detta test.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av D-Link. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.