#athlonii

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

36

Snabbare processorer från AMD mot slutet av året

I det fjärde kvartalet planerar AMD att lansera nya toppmodeller med fyra och sex kärnor för sockel AM3.

41

AMD Phenom II X4 970 och Athlon II X4 645

AMD utökar sortimentet med sex nya processorer för allt ifrån prismedvetna konsumenter till entusiaster. SweClockers ger två toppmodeller en omgång i testlabbet.

88

Köpguide: AMD AM3

I den första delen av SweClockers köpguide inför hösten och vintern 2010 går vi igenom sockel AM3, tar en titt på utbudet och möjliga konfigurationer för att hjälpa till i valet och kvalet.

56

AMD sänker priserna på processorer

Advanced Micro Devices skakar om i sortimentet och sänker priserna på flera processorer, bland annat ett par fyrkärniga modeller i serien Phenom II Black Edition.

19

Asrock släpper fullspäckat moderkort med AMD 890GX

Tillverkaren Asrock slår på stort och lanserar ett moderkort fullspäckat med funktioner för AMD:s sockel AM3.

17

AMD förbereder energisnål Athlon II X2

Kretsjätten AMD jobbar på en ny Athlon II-processor för stationära datorer, denna gång med energieffektivitet i fokus. Enligt uppgift har modellen ett TDP-värde på endast 25 W.

21

Athlon II X4 645 på väg

AMD planerar att introducera en ny processor i den budget- och mellanklassorienterade Athlon II X4-serien.

8

MSI CX410 – bärbar dator med AMD Athlon II

Komponenttillverkaren MSI lanserar en ny bärbar dator med hårdvara från AMD under skalet.

17

AMD lanserar sex nya Athlon II

Kort efter lanseringen av toppmodellerna i den nya Phenom II X6-serien passar AMD på att uppdatera budgetorienterade Athlon II med hela sex nya modeller.