Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

#witcher

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

57

AMD rekommenderar begränsad Nvidia Hairworks i The Witcher 3

Otippat nog uppmanas inte Radeon-användare till att stänga av Nvidia Gameworks i The Witcher 3. AMD:s rekommendation är istället en begränsning i drivrutinernas kontrollpanel.

127

CD Projekt Red talar ut om grafikförsämring i The Witcher 3

I en stor intervju talar CD Projekt Red ut om grafikförsämringarna i senaste The Witcher 3, där slutresultatet skiljde stort från den speltrailer som släpptes 2013.

163

Snabbtest: Grafikprestanda i The Witcher 3

Den som ger sig ut på äventyr i The Witcher 3 kan se fram emot vidsträckta landskap och stora mängder ögongodis, men även ett spel som ställer höga krav på grafikkortets prestanda.

63

Nvidia visar Gameworks i The Witcher 3 – släpper tillhörande drivrutiner

Inför morgondagens lansering av The Witcher 3 släpper Nvidia nya drivrutiner för grafikkorten i Geforce-serien och passar samtidigt på att presentera ögongodiset från Gameworks.

42

Fredagspanelen 94: Windows 10 får Candy Crush, AMD Zen och kommande Radeon

Efter intensiv vecka håller Jonas och Emil trötthetstecknen på behörigt avstånd genom att sätta tänderna i en uppsjö högaktuella ämnen, däribland AMD Zen och den nya Radeon-serien.

232

The Witcher 3 kompromissar med bildkvaliteten för att passa spelkonsoler

Nya uppgifter gör gällande att utvecklarna bakom The Witcher 3 tvingas skruva ned grafikinställningarna för att passa spelkonsoler, något som även påverkar PC-versionen.

45

Nvidia bundlar The Witcher 3 och Batman: Arkham Knight med Geforce GTX 900

Inte bara en utan två av sommarens mest efterlängtade titlar ska övertyga gamers till att uppgradera till flaggskeppen i generation Maxwell.

49

The Witcher 3 och Batman: Arkham Knight får stöd för DirectX 12

Komponenttillverkaren MSI råkar avslöja att två av sommarens mest uppmärksammade speltitlar är först ut med stöd för Microsofts nya grafikgränssnitt DirectX 12 i Windows 10.

47

Nvidia bundlar The Witcher 3: Wild Hunt med Geforce GTX 900-serien

Höga systemkrav kan få folk att uppgradera inför släppet av kommande The Witcher, någonting Nvidia planerar ta tillvara på genom att inkludera spelet vid köp av ett Geforce-grafikkort.

211

The Witcher 3: Wild Hunts rekommenderade systemkrav endast för 30 fps

Påkostade effekter och bländande miljöer i The Witcher 3 får speldatorer att flämta. Nu klargörs att de höga rekommenderade systemkraven bara räcker för cirka 30 bilder per sekund.

109

The Witcher 3 skruvar upp systemkraven

Glöm att spela The Witcher 3: Wild Hunt på något mindre än en fyrkärnig processor och ett grafikkort i mellanklassen. Det är budskapet när utvecklarna avslöjar systemkraven.

62

The Witcher 3: Wild Hunt missar lanseringsdatum till följd av buggar

Utvecklarna bakom det efterlängtade actionrollspelet The Witcher 3 meddelar att spelet inte är i ett tillräckligt gott skick för att hinna klart till den 24 februari.

44

CD Projekt RED visar Witcher 3-trailer inför E3

Utvecklarna CD Projekt RED skruvar upp både grafik och spelvärd till max med kommande The Witcher 3. Lagom till E3 presenteras en fullmatad trailer.