Activision, Ubisoft, Bohemia Interactive, Warner Brothers

Call of Duty Ghosts

Det bjöds på ett par korta klipp av kommande Call of Duty: Ghosts och denna fokuserar på kanske den viktigaste kompanjonen, nämligen hunden. Hunden blir en viktig del av spelet och kan kontrolleras av spelaren för att utföra taktiska manövrar.

The Crew

Ubisoft laddar för ett nytt racingspel där spelaren själv får välja sin väg i en enorm värld. Ett flertal olika fordonstyper går att skräddarsy in i minsta detalj och samtidigt som tävlingar finns runt varje hörn. Titeln är anpassad för gemenskap och videon visar hur fyra vänner arbetar tillsammans för att klara ett uppdrag.

Watch Dogs

Den öppna världen i Watch Dogs bjuder på en hel del möjligheter där det mesta går att hacka sig in i och utnyttjas av spelaren. Videon visar en genomgång av ett typiskt uppdrag som ger en bra försmak på hur hackandet kommer till användning.

South Park: The Stick of Truth

E3-videon för South Park: The Stick of Truth är som hämtat ur TV-serien. Randy Marsh berättar om en hemlig kampsportsteknik som han kan lära ut och det är minst lika tramsigt som det låter.

Assassins Creed IV Black Flag

Ett par filmklipp för nästa Assassins Creed visades upp och denna fokuserar helt enkelt på att visa hur titeln ser ut när den spelas. En genomgång av ett uppdrag där flera aspekter visas upp för att ge ett bra perspektiv av vad som förväntas.

DayZ Standalone

En av utvecklarna till den fristående versionen av DayZ visar upp den allra senaste utvecklarversionen där animationer och distribution av byte står i fokus. Värt att notera är att titeln är långt ifrån färdig och att mycket kommer förändras samt förbättras med tiden.

Take on: Mars

Efter Bohemia Interactives helikoptersimulator Take on: Helicopters satsar företaget vidare på serien. Take on: Mars handlar om att simulera farkoster på Mars och videon visar allt från lyckade landningar till att åka runt på planetens yta.

Batman: Arkham Origins

Efter en hel del skärmdumpar är det äntligen dags för rörliga spelsekvenser från Arkham Origins, där det avslöjas att en belöning på femtio miljoner dollar väntar den som dödar Batman. Lyckligtvis är det spelaren som kontrollerar den maskerade hjälten och kan förhindra att detta händer.

Mad Max

Som en blixt från klar himmel avslöjas det att den svenska spelstudion Avalanche, skaparna till Just Cause, håller på med utvecklingen av ett nytt Mad Max-spel. Handlingen sägs vara att få tillbaka den beryktade bilen som användes i filmerna, som olyckligtvis har blivit stulen.