Chassitillverkaren In Win är inte rädda för att ta ut svängarna, vilket inte minst demonstrerades på årets upplaga av Computex, där en där en prototyp av glaschassit Tou agerade blickfångare. Nu tillkännager In Win att modellen lämnat konceptstadiet och ska produceras i begränsad upplaga under hösten.

In Win Tou är ett miditowerchassi med stomme av aluminium som täcks av paneler tillverkade av härdat glas. Dessa paneler har en semitransparent beläggning som ger en spegelliknande effekt när belysningen och datorsystemet är avstängt. Med belysning är däremot sidorna genomskinliga, vilket gör att komponenterna visas upp när datorn är påslagen.

Tillverkaren integrerar även kapacitiv pekskärm i datorlådans frontpanel, som bland annat kan användas för att reglera belysningen och fläktarnas hastighet. I samma område syns anslutningar för två USB 3.0 samt mikrofon och hörlurar. I ventilationsväg erbjuds fyra 120 mm-fläktar och plats för radiatorer upp till 360 mm i datorlådans ovandel.

In Win Tou tillverkas i ett begränsat antal och ska finnas i handeln någon gång under hösten. Några prisuppgifter är dock ännu inte kända.