Den som blev besviken när SweClockers.com försvann från internet under torsdagskvällen kan trösta sig med att Murphys lag fortfarande gäller. Ett tillfällig fel hos drifttjänsten Internetborder fick oförutsedda konsekvenser och tvingade slutligen administratörerna att återställa en säkerhetskopia.

I praktiken innebär det att bilder som medlemmar laddat upp i marknad och galleriet under torsdagen gått förlorade och behöver laddas upp på nytt. Text och annan data som lagras i själva databasen berörs dock inte, vilket exempelvis inbegriper text i annonser och gallerier samt inlägg i forumet.

SweClockers beklagar det inträffade och kommer att se över rutinerna för att förhindra att liknande olyckor inträffar i framtiden. Som plåster på såren kan alla medlemmar annonsera gratis i marknadsavdelningen veckan ut. Glad midsommar!

Gratis annonsering!

Ange koden unforeseen_consequences för att aktivera annonsen gratis (sista steget). Observera att du måste ha varit medlem i minst tre månader för att kunna sätta ut en annons och att det tar några minuter innan huvudlistan uppdateras. Erbjudandet gäller till och med den 21 juni.

SweClockers Marknad