När datorn börjar slacka stavas lösningen på problemet ofta med tre bokstäver: RAM. Ett nytt minne kan ge den gamla arbetshästen den skjuts som behövs för att klara av alla uppgifter och program du belastar den med.

Förutom det självklara, att RAM-minnet måste matcha moderkort och datortyp, ställs du som är i köpartagen inför en rad frågor. Var går smärtgränsen för vad minnet får kosta? Har du en favorittillverkare som du aldrig överger? Hur ser garantivillkoren ut? Vill du att minnet ska vara utsmyckat med RGB eller skyr du blinkande ljus som pesten?

Furybeast.jpg

Några som kan det där med arbetsminnen är Kingston Technology, som med sin Fury-serie blivit ett populärt val bland spelare och kreatörer. DDR5-minnet Fury Beast (ovan) öser exempelvis på i hastigheter upp till up to 6 800 MT/s och har en totalkapacitet på upp till 128 GB.

Nu vill minnesmakaren veta vad SweClockers medlemmar värderar allra högst när det kommer till att köpa nya minnen till datorn. Klicka i de svarsalternativ som stämmer bäst in på hur du resonerar när du köper RAM-minnen och diskutera vidare i forumet!

Sponsras av Kingston Technology
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Kingston Technology. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.