MSI P67A-GD55/WIN764-Bit BSOD efter flashning av BIOS(UEFI), HJÄLP!

Permalänk
Medlem

MSI P67A-GD55/WIN764-Bit BSOD efter flashning av BIOS(UEFI), HJÄLP!

Jag har ett MSI P67A-GD55, 120GB Corsair SSD(systemdisk),i7 2600K, 4GB RAM, Gigabyte HD Radeon 6950 2GB. OS Windows 64-Bit Ultimate. 2st. extra HDDs på 1TB och 2TB.
Har MSI Live Updater installerat och hade inte uppdaterat något på länge via denna Utilty då allt fungerat felfritt. Nu gjorde jag det som man ändå inte ska göra, valde att uppdatera BIOS från, jag tror det stod V1.1 till V1.13 E7681IMS (det står så i BIOS/UEFI nu i alla fall).
Notera att jag inte ändrat några inställningar överhuvudtaget innan flashning av BIOS, inte med vare sig CPU, minnen eller grafikkort.
Vid boot så syns de där färglada svävande prickarna runt Windows loggan, sedan så rör dig sig ryckigt i en sekund ungefär, tills det plötslig flashar till en BSOD (Blue Screen Of Death)...svart skärm och datorn startar om.

Vad kan ha hänt? Eller ännu hellre, finns det någon "Undo", revert, go-back, previous BIOS? Har inte sparat något manuellt såvitt jag vet.
Läste något om CMOS, men vågar ej pröva detta förrän experterna har fått säga sitt, dvs ni kära Sweclockare!

Tacksam om någon hjälper mig med lösningen till detta!

Permalänk
Medlem

Felet hittat!

Jag har nu kollat lite till i BIOS/UEFI och såg att SSDn hade ställt sig som IDE när BIOSet blev flashat. Ändrade detta till AHCI och nu fungerar det som det ska.