Battlefield 3 problem, blir disconnected hela tiden!

Permalänk
Medlem

Battlefield 3 problem, blir disconnected hela tiden!

Skapar en ny tråd då liknande finns fast angående betan, inte "skarpa" versionen.

Som rubriken säger blir jag DC hela tiden, kan spela någon minut sen krashar jag till windows med meddelandet: "you were disconnected from the server"
Har suttit sen 1:00 inatt och fått detta att fungera men utan resultat, har testat att bocka ur UPnP i routern samt installerat om hela spelet och punkbuster.

Kör med datorn i sign och Catalyst 11.10 preview 3 drivare.

Nån som har en idé?

Visa signatur

| Ryzen 7 3700X | Radeon RX 6800 |

Permalänk
Medlem

Samma problem, fast bara vid rotation av banor, aldrig mitt i...

Visa signatur

”Ingen må utsättas för godtyckliga ingripanden i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens.
Artikel 12, FN:s deklaration för mänskliga rättigheter

Permalänk
Medlem

Jag har läst mig till att det är Punkbuster som slänger ut mig, men får ingen ordning på det :-/

EDIT: Testade nu att avinstallera PB, tog Allow Punkbuster: no, i spelmenyn samt valde servrar som kör utan PB. Samma sak ändå. Blir galen snart!

Visa signatur

| Ryzen 7 3700X | Radeon RX 6800 |

Permalänk
Medlem

Har också det problemet!Blir disconnected hela tiden har försökt allt! installerat om punkbuster installerat om orgin samt bf3 men kan ej spela på servrar med punkbuster aktiverat..

Permalänk

får samma sak dock har det funkat felfritt fram tills idag(spelat i 3 dagar innan) så kanske har med överbelastning att göra ändå??

Permalänk
Medlem

Samma problem med kan spela typ ett par minut sen bara utkastad "utan meddelande " tillbaka till w7 skirvbord. Hjälp please !

Permalänk

testa om ni blir kickade på servern purepwnagegaming. blir ni ej det så är det för servern kör gammal PB verision och ni har nya
(purepwagegaming har nyaste) server och klient måste ha samma

Permalänk

samma här har testat att köra olika server blir alltid kickad efter 2-3 min

Permalänk
Permalänk
Medlem

Nu har jag avinstallerat PB helt och installerat samt uppdaterat enligt ljungans guide. Och nu funkar det! Tack som f*n grabbar, ni är guld värda

Visa signatur

| Ryzen 7 3700X | Radeon RX 6800 |

Permalänk
Medlem

Jag har problem och hade det även i betan. Jag kan spela 5min ungefär och sen hänger sig spelet och jag flyger ut i windows där musen inte fungerar och jag inte kan göra någonting utom att köra ctrl+alt+del och stänga ner BF3. När spelet hänger sig så börjar ljudet loopa och så flyger jag ut i windows direkt samtidigt som jag fortfarande kan höra spelljudet i några sekunder till innan det fadear bort. Jag har provat att stänga av mitt antivirusprogram, avinstallera punkbuster och ta bort alla filer samt installera det igen, uppdaterat mina ljuddrivrutiner samt stänga av upnp servicen i routern och på datorn. Men det är fortfarande samma fel. Datorn är helt ny och jag har de senaste drivrutinerna av allting.

Visa signatur

Samsung SA700 | Silverstone Temjin TJ08B-E | Silver Power SP-SS750M 750W | Asus Maximus IV Gene-Z | Intel Core i7 2600K | Corsair H80 Hydro Series | Scythe Kaze Q 3.5" | Scythe GT 120mm 1850rpm | Gigabyte GeForce GTX 560Ti OC 1GB | Corsair Vengeance LP DDR3 PC12800/1600MHz CL9 2x4GB | SanDisk Extreme II 480Gb SSD | Sennheiser PC360 G4ME

Permalänk
Medlem

verkar vara nått som går just nu att alla blir kickade..har inte haft några problem sen release dagen så gott som..men idag så har man börjat blivit kickad från servern. dvs mitt i matcher..drygt.

vissa av er. testa o uppdatera punkbuster med hjälp av detta: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe (bara o spara ner o sen köra, inget spel behöver läggas till elr nått)

Visa signatur

i have a dream...whats your dream?...my dream is to have a dream...

Permalänk

Battlefield kan lösa alla eran problem med pnkbuster!

Tja!
Jag har haft exakt samma problem som er och testade med allt möjligt. Tips testa att gå in på Windows brandvägg och tillåt Battlefield och sedan så går ni in på den här länken http://www.fz.se/forum/retrogaming/avinstallera-punkbuster-54...
Den här länken RÅKADE jag hitta, och det roliga är det finns ett inlägget från 2004 som kan hjälpa till med att avinstallera Punkbuster och installera om det. Vid denna länk så kommer ni komma in på ett forum. Ni kollar då på det sista inlägget som då är längst ner som en snubbe har gjort som heter bossefraise. Där kan du då klicka på avinstallerare och så kommer Punkbuster avinstallerare upp.
Det hjälpte mig fett mycket och jag blev skit glad efter några timmars försök med att fixa det skitet. Jag lovar att det inte är något virus och jag hoppas att det här inlägget hjälper er att köra Bf3. Det är så att det kan ha blivit en fel installation i början så det är bra om ni gör det här. Jag har Avast som är skit bra antivirus program så hör inte på dem dära fittorna på Ea support därför det ända dom säger är att man ska avinstallera avast och jag gör fan eller det. det är inget fel på avast följ bara det jag skrev så kommer det bli bra förhoppningsvis.
det funkade perfekt för mig och det hoppas jag att det gör för er.

Ha det Gött!

http://www.google.se/imgres?q=fuck+yeah&um=1&hl=sv&biw=1680&b...

Permalänk
Medlem

problem

Är det någon som får problem med att när du klickar på refresh server list så fryser origin och det står
att explorer svarar inte? Är det oxå pb som strular?