Star Citizen - swedish umbrella söker fler organisationer

Permalänk

Star Citizen - swedish umbrella söker fler organisationer

Discord: https://discord.gg/KRDwG5a
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRW06rDxVICL0v94snBzlXQ
Facebook: https://www.facebook.com/Star-Citizen-Swedish-Umbrella-115364...

  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    210312 kl 20.00 på sweumbs discord FPS-strid ombord på större skepp.
    Swedish Umbrella som paraplyorganisation fyller snart 1 år (14 mars) och för att fira detta tänkte vi nåt form av event för de som är sugna.
    Då 14 Mars är på en söndag så kommer eventet istället förläggas på fredagen den 12 Mars istället då folk slipper tänka på tidig uppgång dagen efter (förutom oss småbarnsföräldrar XD).
    Alla är välkomna, medlemmar, vänner ,whatever sålänge man är här för att ha roligt ihop.

    Vi kommer köra ett beprövat FPS-event där vi delas upp i 2 lag, Lag RÖD och lag BLÅ.
    Ena laget skall ta sej ombord och ta tillbaka 1 av 2 questlådor som finns ombord på förangivna platser i ett skepp och ta denna låda till savezone medans försvararna skall se till att dessa lådor inte når safezone.

    Ett liv per omgång och person. När alla är döda i ett lag, eller att lådan kommit till safezone så börjar allt om igen. Om det behövs så kan vi också ha nån form av timer, men vi kan ju se hur det utvecklas.

    Ni som lirat CS känner nog igen konceptet ^_^. Då vi kommer ha eventet nånstans i Aaron Halo-bältet som finns utanför de mindre systemen så kommer skjutningarna hållas utanför comm array-zonerna vilket betyder att ingen crimestat kan rapporteras (vi testade detta igår och det fungerade finfint 3vs3 ).

    Förberedelser: Om möjligt, fixa en röd och blå dräkt med tillhörande vapen,ammo (granater?). Hoppas så många som möjligt kommer vara med!

    Från eventet:

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Swedish Umbrella (SWEUMB) är en helt demokratiskt styrd paraply-organisation som söker mindre organisationer från 1 spelare och uppåt. Tanken är att SWEUMB skall stärka de små organisationerna och ge de mer muskler än vad de normalt sett har på egen hand.

Vi tar även emot spelare som saknar organisation.

Mindre organisationer har oftast två val:
Alternativ 1. Man går med i en större organisation för att få ut mer gameplay och då blir sin egna organisation förpassad till en kompis-organisation som har svårt att växa.
Alternativ 2. Man satsar på sin egna organisation med sina vänner och blir inte så många online samtidigt vilket gör att man missar en hel del gameplay som kräver fler spelare.

Detta vill vi ändra på då vi anser att alla skall ha möjligheten att få se sin organisation växa och blomstra utan att i slutändan antingen bli uppäten av en av de större organisationerna, eller att missa roligt gameplay.
Några av oss från olika mindre organisationer startade upp denna paraplyorganisation där man kopplar mindre organisationer till , lite som när man går med i facket. Eller varför inte Sverige som är kopplade till EU. På så vis blir vi fler och kan göra mer saker som normalt sett kräver en
större organisation.

Paraplyorganisationen kommer styras av en ledare som blir framröstad med jämna intervaller av medlemmar som sitter i en riksdag som kommer från varje organisation (Vi har ingen ledare för närvarande då vi inväntar ett färdigare spel). Även om paraplyet kommer ha en ledning så är varje enskild organisation självbestämmande och är inte tvungen att medverka på någon aktivitet. Däremot är tanken att det skall anordnas diverse aktiviteter för de medlemmar som har anslutit sig.

Vad får man ut av att koppla sin organisation till Swedish Umbrella?

● Öppnar upp gameplay som normalt sett bara är möjliga för större organisationer
● Planerade event före och efter star citizen gått live
● Få bättre möjlighet att få sin egen organisation att synas och på så vis även lättare att rekrytera nya spelare.
● Har access till riksdagen och är med och kan påverka alla beslut från start tex att ta fram nästa paraply-ledare
● En gemenskap/socialt häng via VOIP och chatt
● Få bättre försvar, transport, mining, you name it. Ju fler vi blir ju större möjligheter.
● Man kan fortfarande spela ihop med sina egna organisationsmedlemmar utan att behöva spela med andra från paraplyorganisationen.
Det är valfritt att spela med andra medlemmar och inget tvång.

Tillsammans blir vi starkare.

Permalänk
Medlem

https://youtu.be/10NASZfxF-w

Ja jäklar va roligt det blev för ett par veckor sedan när vi hade ett event emot en internationell organisation. Tanken var att vi skulle använda oss av vapen som vi normalt sett inte använder, men det slutade ju med ett mad max event av rang.
Jag tror min gamla löjtnant troligen kallat oss för organiserad skithög 😄

Nästa event blir troligen om en vecka igen för de som är sugna 🙂

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Roligt å se så många aktiva på discorden nu efter att sommaren börjar komma till sitt slut. Det gör väl givetvis en hel del att CIG kör sitt Xeno threat event just nu ^_^

Vi har 2 pvp-event mot 2 separata internationella organisationer på ingång den närmsta månaden och ytterligare några lokala event. Riktigt roligt å se att det finns så pass många andra organisationer som faktiskt ställer upp på egenplanerade event

exempel på detaljer av event är likt det vi hade den 26 mars:
"

Plot:

A carrack With a VIP had technical problems and had to make an emergency landing. Until reinforcements have arrived, the crew has taken shelter and is ready for the worst. They are afraid of kidnapping attempts and everyone is on the highest alert. The game. The ship landed at Huboldt Mining on Yela. Will they manage to get away or will they be attacked?

Rules: Defending gang sets so they wake up on medbay in carrack. If you have been shot, you are dead until the next round. You have to stay on medbay until the round is over. Defending gangs can also bring two cyclones that they can use freely to defend VIP. The turrets on the Carrack may not be used. Defending teams can set up their defense as they wish.

Attacking side, all fighting takes place on the ground. No ships. Attacking team may bring 1 cyclone to use freely. A cutlass red for spawn should be brought. If you as an attacking player have been killed, you wake up in the ship and wait for the next round. VIP movesthe commands he will be given via voice in the game. You have to lead the VIP out through the ship and take him to a ship and fly away with him.

IF the VIP gets shot, both sides wins. We need the VIP ALIVE"

Vad nästa event kommer gå ut på kommer bli en surprice då det är våra motståndare som planerar eventet denna gången.

Om det finns fler spelare där ute som tycker om egenplanerade event, och samtidigt tycker om att spela med andra svensktalande så är det bara å ta sej in på vår discord så löser sej resten ^_^

https://discord.gg/KRDwG5a

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Den 210928 skrevs ny historia i Swedish umbrella, men även för hela den svenska marknaden i Star Citizen då Swedish umbrella gick över den magiska gränsen på 100 medlemmar sedan den 29:e svenska kompis-organisationen gick med igår kväll. Varför är detta så historiskt då? Jo, för Swedish umbrella är den enda och största svenska unionen som drivs rent demokratiskt sins emellan de mindre organisationerna, utan en massa extra befäl.
Allt började som ett testprojekt 2020 för att se om delar av LIN-production kunde appliceras i Star Citizen för att boosta VI-känslan i en större grupp. Genom att mindre grupper som redan känner varandra spela med varandra, dvs kompisgrupper, så slapp vi en massa mellanchefer och dylikt som inte var förankrade i den generelle medlemmen. Tänk er en medlem som går med i en organisation och sedan loggar på 1-2 år senare. Vem känner denne spelaren då? Jo, deras IRL-vänner som finns i sin egna organisation! På så sätt känner alltid den enskilde medlemmen sin organisationsledare väldigt väl, och samtidigt finns möjligheten att spela storskaliga operationer ihop med de andra organisationerna då alla sitter på samma discord. Det är detta som har varit det vinnande koceptet!
Att låta alla organisationer vara helt enskilda, men samtidigt kunna påverka vad själva paraplyet/unionen skall ta för beslut i dess gemensamma riksdag, ger den enskilda organisationen den optimala möjligheten att njuta av Star Citizen. Lägg därtill att Swedish Umbrella kommer bli en stor marknadsplats/hubb för att köpa och sälja varor och tjänster i framtiden
Senaste veckan har aktiviteten ökat markant med 8 nya medlemmar på mindre än en vecka. Dessutom genomförde vi ett gemensamt event mot en internationell organisation i fredags, vilket gav oss oanade problem. Vi skulle få ett motstånd på 10 spelare och vi var oroliga över att vi kanske inte kunde möta den siffran. Men när 18 spelare av dåvarande 94 medlemmar dyker upp och vill vara med så fick vi istället stuva om. Tur i oturen så ville jättemånga filma eventet och inte behövde vara med i det stridande laget så alla kunde på sätt och vis vara med tillslut. Nu skall ju bara den där "någon" få för sej att klippa ihop alla dom där filmerna som filmades också ^_^
Nu blickar vi framåt mot nästa event i början av oktober då det blir markstrid med tanks å grejer. Det kommer bli episkt

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nikodemous:

https://imgur.com/0giQCHm.jpg

Den 210928 skrevs ny historia i Swedish umbrella, men även för hela den svenska marknaden i Star Citizen då Swedish umbrella gick över den magiska gränsen på 100 medlemmar sedan den 29:e svenska kompis-organisationen gick med igår kväll. Varför är detta så historiskt då? Jo, för Swedish umbrella är den enda och största svenska unionen som drivs rent demokratiskt sins emellan de mindre organisationerna, utan en massa extra befäl.
Allt började som ett testprojekt 2020 för att se om delar av LIN-production kunde appliceras i Star Citizen för att boosta VI-känslan i en större grupp. Genom att mindre grupper som redan känner varandra spela med varandra, dvs kompisgrupper, så slapp vi en massa mellanchefer och dylikt som inte var förankrade i den generelle medlemmen. Tänk er en medlem som går med i en organisation och sedan loggar på 1-2 år senare. Vem känner denne spelaren då? Jo, deras IRL-vänner som finns i sin egna organisation! På så sätt känner alltid den enskilde medlemmen sin organisationsledare väldigt väl, och samtidigt finns möjligheten att spela storskaliga operationer ihop med de andra organisationerna då alla sitter på samma discord. Det är detta som har varit det vinnande koceptet!
Att låta alla organisationer vara helt enskilda, men samtidigt kunna påverka vad själva paraplyet/unionen skall ta för beslut i dess gemensamma riksdag, ger den enskilda organisationen den optimala möjligheten att njuta av Star Citizen. Lägg därtill att Swedish Umbrella kommer bli en stor marknadsplats/hubb för att köpa och sälja varor och tjänster i framtiden
Senaste veckan har aktiviteten ökat markant med 8 nya medlemmar på mindre än en vecka. Dessutom genomförde vi ett gemensamt event mot en internationell organisation i fredags, vilket gav oss oanade problem. Vi skulle få ett motstånd på 10 spelare och vi var oroliga över att vi kanske inte kunde möta den siffran. Men när 18 spelare av dåvarande 94 medlemmar dyker upp och vill vara med så fick vi istället stuva om. Tur i oturen så ville jättemånga filma eventet och inte behövde vara med i det stridande laget så alla kunde på sätt och vis vara med tillslut. Nu skall ju bara den där "någon" få för sej att klippa ihop alla dom där filmerna som filmades också ^_^
Nu blickar vi framåt mot nästa event i början av oktober då det blir markstrid med tanks å grejer. Det kommer bli episkt

Va trevligt att få in så många där

Visa signatur

ASUS PRIME Z390-A. Intel Core i9 9900K Överklockad 5,65 GHz 16MB.
Corsair 64GB (4x16GB) DDR4 4133MHz CL16 Överklockad.
1x MSI GT 1010 Stream acrd, 1x MSI GTX 1080 TI Överklockad.
1x SSD Samsung 500 GB Win 11, 2TB MVMSSD Spel. 850 Watt PSU Gold.

Permalänk
Medlem

Ja, det skall bli extra intressant när spelet väl gått live och att vi kan bygga ut vår gemensamma marknad för varor och tjänster också. Om tex en organisation sitter på ett lager med acrisium och behöver sälja av det medans en annan organisation är i behov av samma matrial så kan båda dessa gynnas. Eller om en organisation saknar eskort för sin hull c, så kanske det finns en annan svensk organisation som just säljer eskort som tjänst 🙂

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Då har våran svenska union växt sig ännu starkare. I och med att organisationerna Energymasters och Swetrust gick med i unionen från och med idag så har vi nu gått över den magiska 30-organisationsers-gränsen!

Jag hittade en gammal screensave från min mobil från den 25:e oktober 2020, alltså ungefär 1 år gammal bild. Jag blev rätt så chockad då jag såg hurpass många som hade anslutit sej det sista året, men samtidigt så förklarar det nog varför vi har så många aktiva spelare också ^_^

(25 oktober 2020)

(18 oktober 2021)

Är ni fler där ute som vill spela på era egna villkor, kanske bygga er egna organisation, eller bara spela själv, men samtidigt inte missa de stora striderna som kräver mer manskap? Då är ni hjärtligt välkomna att söka er till Swedish umbrella som är helt demokratisk union mellan organisationer och medlemmar

Discord: https://discord.gg/sweumb

Ansök idag på RSI: https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

En liten uppdatering vad som händer i den svenska unionen Swedish ubrella:

Det är glädjande att se att så många uppskattar vårt nya sätt att se på hur stora organisationer alternativt kan styras. Ingen hade väl trott (inklusive mej) att så många skulle uppskatta rena demokratiska omröstningar istället för den "vanliga" hiarkin. Jag vet inte hur många gånger det hänt att folk kommer in på vår discord och inser att vi helt saknar ledarskap. När dom dessutom inser att allt bygger på demokrati och att alla organisationerna är fristående, så blir de flesta väldigt positivt överraskade. Att kunna gå med i unionen och tex bygga en egen organisation har vi några exempel på redan. Sweumb fungerar dessutom som en rekryteringsbas för de mindre organisationerna som i regel inte syns annars. Discorden är uppbyggd på så vis att alla organisationer har varsin tråd att skriva i och på så vis locka spelare att joina just deras organisation inom unionen. Detta fungerar väldigt bra då vi får in många organisationslösa också som bara vill ha nån att spela med. Ett exempel på hur en energisk organisation kan dra nytta utav Sweumbs rekrytering är bluetech som under ett år gått från 6 medlemmar till 13 då dom lärt känna folk på discorden som dom senare kunnat rekrytera.

Utan att överdriva så kan jag med säkerhet säga att vi är den union(vi är ju trots allt den enda svenska unionen XD) som växer snabbast i sverige, men även om man ser till organisationer så växer vi också snabbast. För den som har ögonen med sej så kan man snabbt se att under november November-2020 till November-2021 så börjar vi komma upp emot 100 nya medlemmar om året, vilket har exploderat reellt det sista då vi "bara" blev 65 medlemmar första året som vi startade upp.

Ja, vi har många medlemmar, men vad säger det igentligen om aktiviteten?

Jag brukar säga att man inte kan leva på gamla meriter, men eftersom våran union inte är äldre än 1.5 år så är det flesta som joinat sweumb, aktiva spelare. Det ser man på bland annat aktiviteten om man sorterar svenska organisationer på RSI där vi definitivt har den högsta aktiviteten enligt hur RSI beräknar aktivitet.

Med detta vill jag säga att alla som känner att de saknar nån svensk att spela med, (eller kanske vill bygga en egen organisation?) är hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss och vara med i gemenskapen. Här säger vi "du" till varann och vi spelar alltid för att främst ha kul och inget annat

Vår discord och RSI-sida finner du i min signatur under texten!

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Då var det dags igen. på mindre än 3 månader så har såpass många nya medlemmar fattat tycke för denna allmänna plattform för enskilda organisationer och spelare, att vi växt från 100 spelare i slutet av september till 200 lagom till jul. Det är ett snitt på över 1 medlem per dag!

Det som är mest fascinerande är hur ofta folk blir överraskade när dom väl förstår vad plattformen är. "Är denna plattformen verkligen sann? vad är haken? vad tjänar NI på detta?" Det är såna kommentarer vi alltför ofta får höra. JA, denna plattform är sann och där finns faktiskt inga hakar, och NEJ vi som redan hänger här tjänar inte mer på samarbetet än de som ansluter eftersom allt vilar på en demokrati. Det är samarbetet mellan varandra som anslutit sig till plattformen som är vinsten och ingen hemlig avgift finns. Vår driftkraft och "vinst" är att gemensamt skapa en stor samlingsplats för svenska intressen (organisationer och enskilda medlemmar) och genom att skippa ledning helt på plattformen och att outsourca eventuella frågeställningar till den heldemokratiska "Riksdagen" som alla organisationer som ansluter sej har rösträtt i, så slipper vi onödiga slitningar i grupperna! Vi kan helt enkelt fokusera på att spela och ha kul istället

Är du en spelare som vill starta upp en egen organisation men saknar kontaktnät för att hitta likasinnade framtida organisationsmedlemmar? Eller är ni kanske redan ett kompisgäng, men ni saknar möjligheterna att göra lite större uppdrag pga er storlek? Eller du kanske söker en organisation som passar just dej, men vill helst spela ihop med spelare innan du tar beslutet vilken organisation du skall välja? Eller så kanske du vill förbli obunden men ändå ha chansen att spela ihop med andra på lika villkor? Då är Swedish umbrella helt rätt för dej!

Vår plattform har verktygen för att skräddarsy din upplevelse i Star citizen med just dina förväntningar! i dagsläget hänger här 33 enskilda Svenska organisationer från den minsta organisationen på blott 1 medlem upp till den största på 209 medlemmar, vilket betyder att du har möjlighet att välja precis den organisation som passar dej och din spelstil bäst. Skulle du bara vilja gå med i plattformen utan att förbinda dej till någon organisation så är det givetvis också helt ok. Hela plattformen är designad på det vis att främja den enskilda individens valmöjligheter som en fri marknad där du är kunden och organisationerna är varorna. Välj den varan som är bäst, eller varför inte bli egen producent
Besök gärna vår discord för att veta mer https://discord.gg/sweumb
RSI-sida: https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB

Med dessa orden önskar jag, Presstalespersonen för organisationen Tkors, er alla en riktigt god jul!

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Tack för i år mina vänner från alla de organisationer och enskilda medlemmar som gjort detta ideella arbete så roligt och lyckat på samma gång! Vi som startade upp detta för blott 21 månader sen kunde aldrig i våran vildaste fantasi tro att vi skulle bli en av de ledande plattformarna inom den svenska star citizen spelarbasen innan ens 2 år gått. Nu står vi här som en av de mest aktiva grupperna, och den ENDA demokratiska gruppen i Sverige. Bra jobbat allihopa!

Senast nu inatt dök det upp en riktig överaskning. Nog för att vi vetat om att vi är en av den mest aktiva grupperna i sverige, speciellt den senaste månaden med 8-14 medlemmar som spelar verje kväll. Tydligen är vi en av de mest aktivaste grupperna i världen också, vilket är riktigt roligt att se

Med detta vill jag från organisationen Tkors säga god jul och gott nytt år så tar vi nya tag 2022

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Btw nyårslan på sweumbs discord så det kommer finnas folk att spela med hela dagen 🎆🤩

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Reklam

Vill ni spela med andra svenskar som spelar helt kravfritt så kan ni gå in på discorden nedan 🙂
https://discord.gg/sweumb

Permalänk
Medlem

Ja, nu e det ju freeflight den 17:e och alla är välkomna att att spela med oss 😀

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Då var freeflighten igång. Det har tisslats och tasslats om en återkomst av jumptown och för några timmar sen fick vi svaret:

https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/foru...

Hoppas fler vill vara med å lira under närmaste vecka 🙂

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Den 14:e mars 2020 startade 2 organisationer upp detta svenska paraply med vision att starta en svensk demokratisk samling mellan flertalet mindre organisationer för att på så vis hjälpa alla med aktivitet, men samtidigt ge alla en chans att skapa en organisation med sina vänner utan att gå miste om eventuellt gameplay.

Om sanningen skall fram så hade vi hoppats på 10-20 organisationer efter några år, men sanningen är en helt annan. Det visade sig att flera svenska gamers efterfrågat en sån här lösning och att många blivit positivt överraskade när dom kommit in på våran discord och märkt att paraplyet helt saknar befäl-system. Varje organisation har sina egna strukturer och att paraplyet har fungerat som en plattform för att komma i kontakt med andra svenska spelare. Därför har vi fått in väldigt många nya medlemmar under en kortare tid. En vanlig organisation kanske skulle ha problem att växa såpass snabbt som Swedish Umbrella gjort, men eftersom vi saknar direkt ledarskap så finns heller inget system som kan bli överbelastat. Folk spelar helt enkelt med de dom trivs med, och många gånger har dessa subgrupper som skapats även skapat egna organisationer som fortfarande ligger under paraplyet. Dom spelar helt enkelt Star Citizen efter sitt eget tycke och ingen annans!

Vi var 66 medlemmar den 14 mars 2021. Nu är vi i skrivande stund 267 medlemmar, vilket ger en totalökning på 201 på ett enda år. Det är en ökning med över 404%! Den siffran saknar motstycke i svensk historia inom Star Citizen då ingen annan plattform växt med det antalet under bara 1 år. Och det verkar inte som att antalet i framtiden kommer att minska, tvärtom! Sedan i julas så har vi sett en vändpunkt i tillväxten då vi ser ett ännu högre tryck på vår discord, vilket också återspeglas på den totala aktiviteten internationellt där vi legat på 5:e plats sedan jul. Sverige har alltså den 5:e aktivaste plattformen inom Star Citizen I VÄRLDEN! Smaka på den ^_^

Med organisationen Bluetechs hjälp är också Sverige 5:e bäst på Daymar rallyt 2022, vilket också är något att skryta med. Vi sätter gång på gång Sverige på kartan internationellt och så länge det finns organisationer med drivkraft så kommer vi fortsätta göra det!

Med dessa orden vill vi från organisationen Tkors, stolta medlemmar i Swedish Umbrella-samarbetet, tacka er andra 34 organisationer som hjälpt till med allt från uppbyggnationen av multistreaming, 3d-printade skepp, event, utskrivna coola bumperstickers på bilen.. Ja listan kan bli bra lång, men vi vill i alla fall säga tack för allt!

För er som vill vara med i en demokratisk samling med möjligheten att delta på varandras event, skapa en egen organisation mm, så är det bara att komma in på vår discord så löser vi resten. Vi använder 2 step säkerhet på discorden så ni måste binda ert mobilnummer till ert discordkonto för att komma in. Detta gör att vi slipper diverse spambotar och dylikt.

Tack för mej!

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3

Permalänk
Medlem

Då var det dags igen! Ikväll gick vi upp till 300 medlemmar. Den 24:e december 2021 gick vi över 200-sträcket, och några månader innan dess i september var vi endast 100medlemmar. Det går bra nu 😎

Tack alla som gjort detta möjligt. Kom ihåg att ni gör detta för er själva och ingen annan 😀

TACK!

Visa signatur

Star citizen - swedish umbrella. En svensk union för er spelare och organisationer som tycker om demokratiska val.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.com/invite/j5AkGERJz3