Såga ved med motorsåg, hur lång tid tar det?

Permalänk
Medlem

Om man skall ge sig på sådana projekt. Är det inte bättre att köpa en svets och annat och spendera 20 dagar att bygga en egen vedprocessor, för att sedan halvautomatiskt göra jobbet på 4 dagar, och om några år göra det igen på endast 4 dagar?

Visa signatur

[Asus P5B Dlx 430Mhz FSB] :: [Core 2 Duo E6400 2130@3440Mhz / Big Typhoon] :: [G-Skill PC6400 HZ DDR2 2GB 4-4-4-12] :: [X1900XT 680/800] :: 30" Dell 3007WFP

Permalänk
Medlem

Kastar in ett vedträ (Ha!) och säger att man ska inte se sin tid som gratis.
Det har en tendens att bli förbannat mycket dyrare, jobbigare och kan ha bredare konsekvenser än att KISSa(Keep It Simple Stupid).

Dvs - Hyr man en rejäl vedprocessor för...vadå, 5-10.000 i några dagar så är det klart. Med ära och hälsa i behåll.

Visst, om man vill såga för att det är skoj så såga på, men jag tror att dedär 70kbm blir förbannat tråkigt efter första skäret och då blir det bara en börda

Visa signatur

Krusidullen är stulen

Permalänk
Medlem
Skrivet av ztenlund:

N.b. att sågbyxors funktion inte främst är att stå emot att man står och sågar i dem, utan att yttertyget går sönder och stoppningen åker ur och korkar igen sågen, så att den stannar innan den tar sig igenom.

Tvivlar inte på att de har ett jättebra skydd. Men fortfarande är det ett skydd som inte 100% säkert och jag är helt övertygad om att även om jag går därifrån utan fysiska men så sätter det psykiska spår.

Visa signatur

Lurkar - läser mycket skriver lite. Vill du få min uppmärksamhet är det citat eller pm som gäller.
Jag anser att AIO-kylare har en plats i världen men det är INTE i fullstora ATX-system.