MP3 program för att fixa med stora samlingar

Permalänk

MP3 program för att fixa med stora samlingar

Tjena!

Jag letar efter ett mp3 program som skulle kunna hjälpa mig med en större samling, t.ex hitta dubletter, visa vilka album som har låg bitrate så man kan sortera ut dom mm... Någon som har något tips?

Permalänk
Medlem

inte så konkret men jag håller på med ett MP3 program i Java just nu.
Och det skulle kunna vara några features...
det som finns i programmet just nu är:

Letar i en viss mapp (förnärvarande inte i undermappar men det är nästa del) efter mp3 filer, och lägger till dom i winamp. och detta script körs var 5:e minut så om man har en fin mp3 mapp som man tankar ner nya filer till så slipper man sitta och lägga till de nya filerna manuelt!

än så länge i beta version och inte fullt buggtestad. Finns än så länge endast i .jar format. Om någon är intrreserad(stavning?) så kan jag lägga upp programmet

Visa signatur

// Pengar är till för att göras åt.

Permalänk
Medlem

Jag är helt klart intresserad.
Funktionen som uppdaterade winamps playlist, är det ngt som kommer komma för iTunes med?

Visa signatur

Me Hund, you Yoshi!

Permalänk
Medlem

det är mycket möjligt... Satt nu en stund med programmet och fattade ingenting vad jag hade gjort! hehe så det att göra om programmet under morgon dagen och strukturera den lite mer:)

EDIT1 :I nästa version kommer det att vara en möjlighet att välja spelare... Till en början mellan winamp och iTunes. Senare kommer kanske WMP och andra vanliga spelare. Säg gärna till vilka ni skulle vilja ha med

EDIT 2: Kritik är mycket välkommande!. Gillar alltid att göra mina program bättre... någon som vet ett snyggt sätt att få den att kunna minimeras ner till tray i Java?

EDIT 3: Såg att jag lade ut mitt andra program, mitt sorterings program istället Det var inte riktigt så jag hade tänkt det heh. Ska se om jag hinner klart med någon beta av det nya MP3 programmet idag.

Visa signatur

// Pengar är till för att göras åt.

Permalänk

iTunes kan hitta dubletter.

Visa signatur

wiie

Permalänk

Vad jag har hört så låter inte itunes så bra som t.ex winamp eller foobar...