[WoW] Söker två vettiga spelare, bestående av warlock & shadowpräst

Permalänk
Medlem

[WoW] Söker två vettiga spelare, bestående av warlock & shadowpräst

Ja, som topic lyder- söker jag två exceptionella wowspelare till att fylla ut de platser vi saknar.

Vilka är vi?
Vi är ett sammansatt gäng av individer som tidigare spelat tillsammans i bland annat topp 50 guilds, men även topp 10. En svensk 10man guild vars standard är hög men ej fulländad då vi söker två spelare som går jämnt upp med oss andra. Guildens medelålder är 22, de flesta av oss är arbetslösa, endast ett fåtal går i skolan, vilket betyder att vi har mycket tid att spendera i just raiding.

Vad söker ni och varför?
Anledningen till att vi rekryterar ett fåtal spelare beror på det utkast vi gjort under dessa två veckor, då de ej mött den standard vi söker, rent praktiskt.

Vi söker främst-
Warlock (Afflication)
Priest (Shadow) men även disc som spelbar offspec.

Vad är ert mål?
Eftersom vi anser oss besitta en sådan standard, åtminstone sju av oss så har vi lagt ribban på minst en topp 30 placering samt realm first.

Vad är er progress?
Vår nuvarande progress är 3/6 heroic. Anledningen till att progressen är låg beror på den start vi erfarat vid release av Mogu'shan. Detta må låta lite till överdrift men den självaste orsaken till den dåliga utvecklingen beror på två utav vore core som bestämt sig för att i praktiskt taget fallera på allt som går, både vad det gäller healing och dps.

Detta har nu medfört att vi bland annat förlorat vår tro på en topp 30 placering såvida vi inte får in ett visst antal medlemmar som håller en jämlik nivå. Vi har nu lagt vår progress på is och inväntar nya medlemmar innan vi progressar, anledningen är gearutdelning utav medlemmar som ej skall vara kvar. Under veckans gång har vi nu kastats ut det avskrap som ej lämpar sig vilket innebär att fyra medlemmar fått lämna på grund av deras dåliga prestationer.

Vilka dagar samt tider raidar ni?
Även om de flesta av oss är arbetslösa har vi valt att lägga dagar och tider på en ganska så låg nivå, men intensiv.

Under progress kommer vi raida sex dagar i veckan, bestående av tider 18/19 - 23.00 (mån, tis, ons, tors, lör, sön). För att inte förstöra hela lördagkvällen har vi valt att lägga lördagens raid vid 15.00 som slutar runt 20.00.

Social och personlig faktor
Att vara social och ihärdig är ett måste under tiden du befinner dig i en hardcore guild. Vi ser den sociala sektorn som en extremt viktig del då man spenderar oändliga timmar med varandra, därav kräver vi att du som medlem med jämna mellanrum deltar aktivt i diverse aktiviteter vi skapar. Anledningen till det hela är att vi skall få en god bild och lära känna varandra. Det finns inget tristare än folk som loggar till raid och loggar vid raidslut.

Förutom detta skall du även vara över 18 år, väl erfaren vad det gäller wow. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter från Vanilla och TBC. Du är alltid raidklar då klockan slår samtidigt som du är påläst och välinformerad av diverse encounter och abilitys. Du gör ditt jobb men samtidigt underlättar för andra.

Kort och gott så söker vi två pågar med en social och god attityd, erfarna sådana, dvs att de vet vad de gör.

Väl mött!

Permalänk
Medlem

Får jag ställa några offtopic frågor till dig?

Edit: Okej. Det jag var nyfiken på var mer hur det fungerar att köra på så otroligt hardcore utan sponsring när ni ändå är så pass "gamla". Kommer det verkligen fungera? Känns som att alla i guilden kommer att behöva offra enormt mycket, under en relativt viktig period i livet för att spela 6 dagar i veckan.

Ontopic fråga får bli: Har ni, eller kommer ni, att skaffa er någon form av sponsing nu eller i framtiden?

(ps. Jag är inte intresserad av wow längre)

Visa signatur

NZXT Phantom ° P8Z68-V PRO GEN3 ° i5 2500K @ 4.5 + Corsair H80 & Schyte GT ° Gigabyte 7970 Windforce OC 3GB ° G.Skill 8GB Ripjaws 1600Mhz ° Samsung SSD 830-Series 128GB ° Seagate Barracuda 1TB ° NZXT HALE90 850W ° Asus Xonar D1 ° SideWinder X4 Gaming Keyboard + Logitech G400 + AKG GHS1 Gaming Headset ° Dell 2209wa ° STEELSERIES 4HD

Permalänk
Medlem

Absolut. Kör på!

Permalänk
Medlem

Snittålder på 22 och de flesta är arbetslösa? Du kanske skulle göra något annat med tiden än att spela WoW.

Permalänk
Medlem

Blesk: För att besvara din fråga korrekt så handlar det inte om spenderad tid, utan vunnen tid. Anledningen till att dessa dagar är uppsatta är att det kan komma att bli upp till sex dagar i veckan, ifall nu behov finns såvida det finns underlag till det.

Orsaken till att denna post må låta lite för hardcore är att vi vill att personerna som nu eventuellt skulle intressera sig skall veta hur vi vill ha det samt hur vi fungerar. Vid sidan av annat, dvs utbildning m.m så har vi valt att använda våra kvällar till att just raida i den mån vi kan. Just att det blev hardcore beror på den situation de flesta av oss befinner sig i.

SueCia: För att göra ditt liv lite lättare så har nog den större delen av oss utbildat oss till något som överkommer din kompetens. Anledningen till att ett par av oss inte jobbar är för att vi kanske inte finner just de tjänster som är tillgängliga som lämpliga.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hulte:

SueCia: För att göra ditt liv lite lättare så har nog den större delen av oss utbildat oss till något som överkommer din kompetens. Anledningen till att ett par av oss inte jobbar är för att vi kanske inte finner just de tjänster som är tillgängliga som lämpliga.

Vad spelar din utbildning för roll om du inte har för avsikt att göra något av den pga. lättja?