Permalänk
Medlem

Har dinovo edge ny lanserats?

Jag köpte mig ett ex en gång i tiden. Den hackade upp en bokstav ibland och jag var tvungen att stänga av den. tryckte jag på metall delen så startade den om sig, flera gånger på rad om jag höll kvar trycket. Totalt hade jag 3st som alla hade såpass allvarliga fel att det inte gick att leva med.

Kort efter det verkade tangentbordet försvinna från handeln.

Men nu verkar det tillbaka och dessutom billigare än förut. Runt 1.000 får man ge nu. Jag måste ju erkänna att jag blir sugen på ett nytt försök men undrar om jag inte ska ta ett billigare också snyggt och inte krånglar...
Vad tror ni? Är det samma gamla skit eller har dom fixat problemen?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=111555

Visa signatur

minhembio.com/darkages

Permalänk

Det borde väl vara samma som alltid, vad jag vet har det aldrig gått ur handeln?

Problemen är ju kända och har funnits hela tiden, märkligt nog tycks dom dock vara isolerade till specifika användare, och inte till specifika exemplar.

Edit: Jag försöker alltså inte säga att alla fel är användarfel, utan att dom helt enkelt tycks vara drabbade av ett märkligt fenomen när det kommer till felen.

Visa signatur

Dator:
*Censurerad av jantelagen*

Permalänk
Medlem

Kan vara så men jag vill minnas att det var väldigt få affärer som sålde dinovo edge ett tag. Cdon tog dom ut sortiment vet jag men nu är dom tillbaks där.

Att det skulle vara vissa personer som är drabbade tycker jag låter konstigt. Buggar som den repeterade bokstaven kan ju iaf bero på setup men alla mina 3 hade fel på batteriet, en startade inte om sig. En annan gick inte att ladda och den 3e kommer jag inte ihåg nu. Pedant skött i övrigt. Aldrig tappade osv.

Kan ju varit så att jag fick mina ur en serie som var speciellt dålig...

Ångesten :/ Jag vill ha men vågar inte riktigt. Nya windows wedge är ju också riktigt snygg men det är också rätt liten (och ingen möjlighet att få klämma på den) och halva priset mot dinovo.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1404449

Visa signatur

minhembio.com/darkages

Permalänk

Konstigt är det. Alla jag känner har haft felfria exemplar sedan första inköpet, inklusive jag själv. Och vissa är sådana som dagligen kastar tangentbordet ett par meter bort till soffan, med repor i finishen som enda resultat efter flera år.
Sedan finns det många som du, som fått krångliga exemplar gång på gång, med antingen samma eller nya fel.
Jag har iallafall inte sett någon annan produkt som haft sån selektiv felfrekvens

Största problemet med Edge är nog att signalstyrkan är sådär, i dom flesta rum räcker den till, då fungerar det, i vissa räcker den inte, med missade tangenter och regelbunda omstarter som resultat.

Men tja, Dinovot är ju en ganska gammal produkt numera, det må vara mysigt när det väl fungerat, men en tusenlapp i dagsläget känns lite mycket.

Visa signatur

Dator:
*Censurerad av jantelagen*