Tips på spel likt Splinter Cell (Versus mode Online)

Permalänk
Medlem

Tips på spel likt Splinter Cell (Versus mode Online)

Hej där!

Förr i tiden lirade jag en enorm mängd Splinter Cell: Chaos Theory - Versus Mode! Notera att detta är olikt övriga splinter cell (co-op) osv!
I dagsläget är det mer eller mindre dött. Fanns dock en skara hardcore fans som försökte skapa ett eget spel: https://www.youtube.com/watch?v=MOR91avnnCk

De hann ganska långt som ni ser i trailern men det har runnit ut i sanden.

Så nu är jag ute efter ett liknande spel! Här ser ni gameplay som spy: https://www.youtube.com/watch?v=ham_gzCgbYY

Man spelar alltså 2v2, en sida är spies och den andra är mercenaries. Merc har vapen och ska döda spiesen och spiesen har inga direkta vapen förutom tazer och de kan bryta nacken på merc om de lyckas smyga sig på bakom. I övrigt har de smoke, flash, sticky cam (söver merc om de inte har gasmask) men deras fördel är att de är smidiga och kan ta sig runt i ventilschakt och tak osv! De ska hacka datorer, detornera bomber och sno diskar, lite olika beroende på bana. De har 10 minuter på sig samt 4 liv. Tar tiden slut eller att de dör 4 gånger så har de förlorat!

Kan säga att detta var extremt roligt men hittar inget liknande i dagsläget. De skapade en versus mode på Blacklist men det var inte alls samma sak.

Visa signatur

10700K | NVIDIA RTX 3080