Windows phone- Audio Recorder Plus - finna filer

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
/
Registrerad
Feb 2003

Windows phone- Audio Recorder Plus - finna filer

Hej,

Uppdaterade i fredags en Lumia 640 till Windows 10 mobile (från 8.1). Det var inte helt smärtfritt, bland annat fick jag restora telen en gång (interna minnet, SD-kortet tror jag inte rördes). En av applikationerna som inte fungerar i 10 är Audio Recorder Plus. ( http://www.topwindata.com/windowsapps/audio-recorder-plus/294... )

Hade ett par ljudfiler inspelade med det programmet som jag hade för mig hade epostats / backats upp på annat vis. Tror det var en mapp som hette "My recordings" eller "My recorded files" som den sparade i. Osäker på om på SD-kortet eller interna minnet. Har ett vagt minne av att det gjorde en sån mapp på Onedrive, men någon sådan finns inte där nu.

Har ingen micro-SDkortläsare tillgänglig så undrar om det finns nåt sätt att browsa filsystemet på SDkortet, antingen från Windowsdator eller från telefonen. "Files" för Win 10 mobile visa mapparna "dokument" etc men om man under Lagring i telen väljer att spara nya appar på SD-kortet så får man varning om att appar redan finns där, därför vill jag gärna undersöka om så är fallet.

Inser att enda chansen att få tillbaks wav/mp3filerna från interna minnet är att skicka den till någon firma som specialiserar sig på sådant vilket är dyrt och utan garantier.

Tacksam för ev svar.

Edit. Har provat http://www.easeus.com/storage-media-recovery/recover-data-fro... och tvärtemot vad som indikeras på sidan så ser inte programmet telefonen eller dess lagringsutrymmen. Enheten dyker upp med namn i Win 10, under den finns "Phone" och "SD card".

-