kungörelse av ett nytt meddelande i Miranda

Permalänk
Medlem

kungörelse av ett nytt meddelande i Miranda

Har länge kört Trillian, och är egentligen helt nöjd med det, men bestämde mig nu, efter en ominstallation av Windows, för att prova Miranda, för att säkerställa att jag inte missar något.

Än så länge är jag väldigt nöjd med allt, utom möjligheterna att bestämma vad som ska hända när ett nytt meddelande kommer. Jag vill absolut inte ha några ljud, och att låta meddelandet poppa upp är uteslutet, eftersom det ju då stör vad man håller på med för tillfället. Att det börjar blinka i trayen är för vagt, och för lätt att missa, tycker jag.
I Trillian fanns en perfekt lösning på problemet. Man kunde ställa in så att meddelandet poppade upp, men minimerades automatiskt, och började blinka i taskbaren. Men detta saknas i Miranda, och jag undrar om ni känner till någon plugin som kan fixa detta.
Har sökt genom hela plugin-arkivet på miranda-im.org utan att hitta någon, men tänker att det ändå kan finnas något jag har missat.

Några förslag?

Visa signatur
Permalänk
Hedersmedlem

Med popup.dll installerat kan du få en jäkla massa roligt att hända.. prova http://www.miranda-im.org/download/details.php?action=viewfil... till exempel.

Fler finns här: http://www.miranda-im.org/download/search.php?action=search&k...

Visa signatur

Det kan aldrig bli fel med mekanisk destruktion

Permalänk
Medlem

Var hittar jag popup.dll då?

Visa signatur
Permalänk

Edit:
Länken har Aphex redan lagt ut, missade den själv.

http://www.miranda-im.org/download/search.php?action=search&k...

*Högst upp på listan.