Fildelare frikänns i hovrätten

Permalänk
Medlem

snälla, en "VANA" är inte så j122vla svår att bryta. Sverige bytte från vänstertrafik och ni tycker att där indirekt kan bli vårt fel att priser inte minskar?? aldrig en chans.
Min kompis laddar ner filmer i divx och när han såg en ny dvd (x-men eller något ) för 49 kr, köpte han det även fast det inte var den "bästa" filmen i år. Den ligger bredvid sagan om ringen (3 filmer) för 189 kr. båda oöppnade, dock värda enligt honom sitt pris. dock skulle han adrig betala 2-3 hundra.

Vi borde inte ha sympati för stor företagen, de började, de anpassar sig inte, och i slutändan är det inte vi utan de som kan ändra på allt. Tycker knappast om att det är upp till piraterna att visa hur duktika de är som inte laddat ner på en vecka. Pirate bay." kan ni sänka CD marginalerna med några hundra procent... snälla ??!! vi ständge av trackern i en par dagar"

Jag tror att ni glömmer att ni har att göra med stora ultra-kapitalistiska företag som gör allt för att visa större intäkter. Det är deras jobb för fan. De skiter i om du laddar eller inte, kan de få ut några kronor på VARJE tom cd, dvd kassett gör de det i alla fall, för att du kopierar saker du redan betalt för. Skall vi ge upp detta också? Vi har redan avgift på hårddiskar som sitter i digital boxar etc ja, då slutar det med att du kommer betala PER gång, och att skivan "släcks" efter ett par visningar. Skall vi då fortfarande vara blå ögda tills det är för sent?
Detta handlar inte BARA om samhälle och rättvisa, detta är "BUSINESS" och de skiter i vilket argument de använder så länge det gynnar deras mål, att TJÄNA pengar. Vare sig det är att skrämma livet ur en fattig 12 årig tjej eller göra töntig reklam med Jackie chan och Arnold mot piratkopiering, kommer de göra allt för att få in mer pengar. Tror inte någon igentligen lider någon nöd. Alla folk som jobbar på en film får ju i alla fall betalt (eftersom det är en spottstyver i jämförelse med skådespelarna). Det finns bara ett fåtal som tjänar storkovan i en produktion. Så när de skriker efter mer intäkter är det ju knappast för att de vill ge elektrikern eller städerskan en högre lön utan det gynnar ju endast de som är på topp. Det görs minst lika mycket film idag, och alla verkar vara dyrare en Titanic som var den dyraste på sin tid. Så det är lite svårt att tro att de kommer göra något bättre för oss konsumenter när det är en sådan marknad som idag.

Företagen betalar minimum löner och skyller säkert det på pirat kopieringen. Det är helt enkelt lättare att tjäna pengar när man har en fiende, en syndabock. Våga vägra. "Dont be their bitch" som de skulle säga själva..

Jag tittade på "steal this film" och tycker Ni borde göra det också..
Tycker tjejen som sa att det är omoraliskt att stöda sådana här företag hade helt rätt.