Kan man skapa winamp skin utan förkunskap i programmering?

Permalänk

Kan man skapa winamp skin utan förkunskap i programmering?

Hej, för några dagar sedan så lekte jag runt i photoshop lite och det slutade med att jag gjorde ett skin till någon media spelare. Men nu vill jag skapa ett winamp skin med följade bild.
http://andenanden.deviantart.com/art/Media-player-103592825
Men när man är inne på deras hemsida så blir man ju helt vilse. Så vet ni något enkelt sätt för en nybörjare att skapa ett skin till winamp?

Permalänk
Medlem

Du skulle ju kunna googla nästa gång, lätt att hitta sidor som denna: http://www.mywinampskins.com/howto/
Annars kan man ju ta ett gammalt skin och pröva sig fram.

Permalänk

Med den guiden kan man endast göra om gamla skin inte skapa en egen form för spelaren. Jag testade även programmet som fanns där men man kunde inte göra något mer än att ändra på bakgrunden till en bild, alltså formen för spelaren var fortfarande likadan. Man kunde även ändra på knappar i programmet. Jag har googlat efter bra guider men allt som jag har hittat kräver att man kan koda.

Permalänk

Nu vet jag inte hur winamps skinning fungerar men är inte alla spelare och knappar alltid fyrkantiga, det enda som gör att dom ser ut att dom har andra former är bilder med alpha kanaler som gör att man inte ser att bilderna är fyrkantinga.
Så det enda du borde behöva göra är bilder med alpha kanaler och något program som gör att du kan flytta runt knapparna till dom platser du vill.

Permalänk

Tack för hjälpen :).