Ljuddämpad A05FN

Köpte ett Antec p182 när det släpptes och efter många år så har plasten i fronten blivit skör och gått sönder.
Har under en längre tid letat chassi men ganska snabbt börja jag kolla på aluminium chassi och sen hitta jag gigantiska trådar om A05 chassit på andra sidor.
Efter jag hittat dessa trådar så var jag sold och några dagar senare beställdes ett chassi från JME.
Gillar inte chassin som låter massor så leta genom mina saker på hos mina föräldrar och hittades en låda med be quiet Ljuddämpningsskit som skulle bli perfekt.
Hade redan några tysta 120mm fläktar så en 140mm köptes och ett nytt nätagg för mitt gamla 550w börjar bli riktigt gammalt och har redan bytt fläkt i den flertalet gånger.
I fredags fick jag mitt chassi men dom andra sakerna skulle inte komma före måndag så jag hade massa tid att sätta in ljuddämpning.
Eftersom chassit var så mycket mindre än mitt gamla så var det första att installera moderkort och allt annat för att kunna se var jag kunde sätta dämpning mattor.
Efter helgen så var jag ganska nöjd med mattorna men hade fortfarande lite kvar som installerades efter nättagget och alla sladdar var dragna.

Hårdisken ska flyttas till NAS(alternativ: Bungee cord och monteras i 5.25" och hdd buren ska bort så snabbt jag har tid att besöka föräldrarna för att borra nitarna som håller fast buren i fläkthållaren.

Planer för framtiden är att köpa sleeve för 24atx kontakt och Sata men kanske även för 8pin och 6pin beroende på hur långt tid det tar. Sen finns det ju alltid planer för vatten kylning men blir endast om man får sommar jobb.

Spec:
Moderkortet är ett P8Z68-V LX med en i5 2500k @ 4,5GHz 1,3Vcore (ska försöka sänka Vcore lite mer när jag har tid och ork).
Grafikkortet är ett MSI GeForce 560 TI Twin Frozr II 2GB mycket nöjd med ljudnivån men en av fläktarna har börjat låta massor så blir att skicka in det för reparation. min gissning är ett lager som gått sönder.
En 160gb intel ssd.
Corsair 8GB 1600Mhz Vengeance.
Fractal design newton R2 800W.
Cpu kylningen är Thermalright MUX-120.
2st 120mm Fractal Design Silent Series 15db och en be quiet! SilentWings 140mm USC 16.5 dB.
Fläktarna styrs av moderkortet men front fläkten drivs av 7v.

Temps är runt 70°C på cpu och under 75°C på gpu