Valve Index VR Kit - Nytt

Säljes Kringutrustning Publicerad 2020-04-25

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Chronq
Annonsör
Chronq (dolt)
Medlem sedan
Aug 2011
Foruminlägg
50
Annonser
8
Marknadsbetyg
-
Pris:  12 000 kr
3
Stockholm, Järna
Avhämtas

Hej Sweclockers,

Jag beställde ett Valve Index VR kit som jag fick hem för någon vecka sedan, dock så passar den inte riktigt mitt ansikte och jag blir lätt snurrig när jag spelar.

Som småbarnsförälder är jag nog snurrig med all sömnbrist så jag går i tankarna att kontakta Steam för retur (14 dagar från leverans på mig för full ersättning), dock så är detta kit rel. svårt att få tag på just nu så jag tänkte att någon annan ev. kan ha glädje av den.

Har spelat ~3 timmar och har alla kartonger och liknade kvar. Vart mycket försiktig.
Något som uppträder på mitt ansikte vid mycket snabba rörelser är:
https://www.reddit.com/r/ValveIndex/comments/d76zj5/ipd_changing_if_you_are_moving_your_head_a_lot/.

Om detta skall säljas måste affären gå "enkelt" till och då jag endast har ett par dagar på mig att skicka tillbaka den till Valve önskas således förståelse att köparen inte "ändrar" sig då jag inte kan återsända denna till Valve vid senare tidpunkt. Som nybliven pappa finns inte mycket energi för strul och prut så gärna att någon ansvarsfull alt. företag som hör av sig. I annat fall returneras den till Valve snarast.

Priset var 1079 Euro vilket är/var 11800-12000kr.
Har även en oanvänd mini dp till dp som skall klara av 144hz - Club3D som kan säljas med för vad jag gav (300kr ink frakt):
https://www.amazon.com/Club-3D-DisplayPortTM-Extension-8K60Hz/dp/B081D2RTVL

Endast upphämtning (oavsett om du skulle vilja betala mer så skickas den inte) och endast kontakt via PM, jag behåller mig rätten att sälja till den jag önskar.

Mvh