Inlägg

Inlägg som Hartner_X har skrivit i forumet
Av Hartner_X

http://www.komplett.se/k/k.aspx?action=custserv&topic=faqorde...

"Om VISA/Mastercard har använts vid beställningen så släpps reservationen på pengarna först efter fem (5) bankdagar efter det att din beställning utfördes, detta sker per automatik och är inget vi kan skynda på."

Av Hartner_X

Har du testat köra Gigabyte-kortet ensam och se om det fungerar bra så?

Hade själv enorma problem med 2st GTX280s i SLI (BSOD mestadels) men båda funkade perfekt separat vad man en utsatte dem för. Slutade med att jag sålde ena och de har inte heller klagat på kortet.

Är det fallet för dig och kortet funkar bra när den körs själv så är det ju troligtvis inte heller något fel på den och därför har du inte rätt att häva köpet.

Av Hartner_X

Jag hade liknande problem för ett tag sen med min iMac, fast då var det tvärt om och Windows dampade lös rejält. Efter att jag testat köra olika DiskChecks med både Mac OS och Windows så hittade den ingenting. Bara för skoj skulle tänkte jag testa installera Ubuntu och se om det gjorde nån skillnad , jag hann bara boota in och efter 10 sek fick jag ett fint meddelande om skadade sektorer på HDDn.

Efter ett byte till en ny så tickar den på för fullt, lyckligare än någonsin.

Av Hartner_X

Efter att superplay.se vart nerlagd drog jag och några andra av forumiterna igång SPLAY.nu.

Av Hartner_X

Jade Dynasty
http://i6.photobucket.com/albums/y211/Hartner_X/JD1s.jpg

Citat:

Inlägg redigerad av MaLo: bilder får inte vara bredare än 1024Px

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazuo
Hur fungerar "tävlingen" egentligen? Är det bara prestige för den konsol som först får 43 miljoner kills eller kommer den få banan tidigare?

Förövrigt - Kickass game (vill dock ha bort allt konsolfördummande till pc-versionen)

När en konsols spelare når 43 milj. frags låses banan upp på den konsollen.

Av Hartner_X

Du kan verifiera ditt konto på PayPal, det gör du genom att gå in där och välja att verifiera ditt kreditkort då drar dem en mindre summa (några kronor som sen läggs in på ditt PayPal-konto) och efter några dagar ser du en sifferkod på ditt kontoutdrag du anger på PayPal. Genom detta så har du verifierat att du äger kreditkortet.

Du kan däremot inte Confirma din adress, det är nåt som bara funkar inom USA och UK. De flesta försäljare som säljer Worldwide och kräver confirmed vet om detta och bryr sig inte om det när det kommer till andra länder.

Av Hartner_X
Av Hartner_X

Ser bra ut.

Varför skriver du inte på norska? Tror inte nån lär ha nåt problem att förstå.

Av Hartner_X

Man ska inte behöva köra Safe Mode för att stänga av UAC, nåt måste vara galet.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av compaqoffer
Hur fungerar ditt tangentbord i Win 7?

Jag har det lilla, utan numpad och med sladd, och det funkar sådär i Win 7, vart finns drivrutiner till detta?

Drivrutinerna finns på Disc 1 av Leopard-skivorna, har du äldre så får du bränna ut en skiva med dessa (genom BootCamp inne i Mac OS X). Vet däremot inte om Apple's Vista drivrutiner funkar i W7.

Av Hartner_X
Av Hartner_X

Räcker det inte att ta och gå på System (Egenskaper på Den här datorn) om det nu inte gällde Vista bara, kommer inte ihåg.

Annars bör den finnas under Start > Tillbehör > Systemunderhåll (eller liknande) alt. väntar du till meddelandet poppar upp efter ett tag.

Av Hartner_X
Av Hartner_X

Det brukar inte vara nå jätteproblem att köra Linux på en Mac heller.

Av Hartner_X

Alla varor som kommer från "tredje land" (utanför EU), ska betalas införselmoms (25% för elektronik osv.) plus ev. tullavgift. Införselmomsen räknas ut på den totala kostnaden (varans inköpsvärde, frakt och andra avgifter), tullen kan lägga på alla paket med ett värde över 22€ (utanför EU).

Olika firmor sköter tullbetalningen lite olika, UPS och DHL kan skicka ut en faktura medans t.ex. Posten (oftast via USPS, EMS osv.) tar avgiften när du hämtar paketet.

Ett sätt som funkat för mig är att sändaren märker paketet som Computer Spare Parts och typ. 50$, klarade t.o.m. mig när dem skickade ett 8800Ultra för 600$ på det sättet, är ju ingen garanti men kan hjälpa.

Av Hartner_X

Har inte tagit bort Linux ännu fast har inte Ubuntu som mitt main OS heller, detta mycket p.g.a. att Wine inte helt kan ersätta Windows. Men använder Ubuntu till mer eller mindre allt annat än spel.

Sen att Linux är lite av ett litet äventyr varje gång man ska installera nåt eller liknande är för mig som fortfarande är ganska n00b gällande Linux, skit skoj

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fiskmasen_99
fråga till någon med g1 tex Hartner_X>> Vad för apps finns det för tillfället? och hur bra fungerar dem? Jag har sett en nes-emulator men det verkade lagga:(

Dem mesta finns, är ju så sätt ganska likt App Store.

Viktigaste programmet är ju helt klart Power Manager så man kan styra telefonens powersave-funktioner bättre. Sen finns det massor av GPS-program, IMs, spel och de mesta man kan tänka sig behöva (eller inte). Sen slipper ju utvecklarna massa quality controls som Apple kör med så allt uppdatera och kommer lite fortare.

Tyvärr eftersom det fortfarande är ganska begränsat antal länder som fått Android telefoner så är det också mycket program som är anpassade t.ex. för USA.

Av Hartner_X

Ni som är lite mer insatt på Linux sidan, hur ser det ut på x64 fronten med driver-support å sånt. Har bara kört x86 tidigare.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zcenicx
Kan se ut så här också;

Eller en sådan uppdelad i två.

Edit: Fan va seg man är idag