Inlägg

Inlägg som Hartner_X har skrivit i forumet
Av Hartner_X

Nu verkar Home här i EU funka igen

Men blir det nåt tjorv så är US servrarna jäkligt stabila (måste ha ett US account) + att Home områdena är annorlunda där, enda tråkiga är väl alla jänkare med mic som bara kan några få ord "€%#!€%!, !%&/#"

Av Hartner_X

Problemet med Newegg är att dem bara skickar inom USA och Puerto Rico. eBay funkar ju alltid, för spel så kan jag rekommendera www.videogamesplus.ca (Kanada. Priser i Candian Dollar, CAD), från VGP har jag alltid fått allt på 3 dagar från att dem skickat grejerna vilket är jäkligt bra för att vara transatlant + att dem skriver ner priserna på paketet för att minska risken för tull

Sen finns ju alltid www.play-asia.com i Hong Kong som också är skitbra.

När man beställer från företag utanför Europa får man alltid räkna med att tullen kan slå på 25% + exp. avgifter från Posten, DHL, UPS osv. sen har vissa sorters varor också en extra tullavgift.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Anti1oop
Man får akta sig om man tänkt installera Ubuntu på vanligt vis. I och med att MBR skrivs över... Det kan vara ett helskotta att fixa om man aldrig använt Linux förut. Lilo och Grub är 2 anledningar till att Linux inte är redo för allmänheten ännu. Usch..

Svårt och svårt, handlar väl mer om att man oftast inte vet hur man fixar det..

Lättaste är väl att ta ner SuperGRUB (http://supergrub.forjamari.linex.org/?section=download), bränn, kör i skivan, starta om datorn när menyn kommer upp tar man "Win & MBR :((((((((((((((((((" när det är klart tar man ut skivan och startar om så är det klart. Tar 2 minuter.

Jag vill installera Linux på min laptop men den vägrar (FSC Amilo XA2528), får bara massa ATA failed meddelanden. Instalinux ska ju funka (tydligen på min med) men har inte fått det att funka heller. Kan installera via Windows eller netboot men leder bara till samma ATA Failed meddelanden när Ubuntu (7.10, 8.04, 8.10), Fedora (9, 10b), Linpus och några till startar

Av Hartner_X

Har haft min 20Gigare (sitter en 60GB HDD i den) sen 2 Januari 07, 3 månader innan EU release

De där med ljudet verkar vissa ha problem med medans andras är tysta, kör man grafikintensiva grejer, BluRay eller sånt kan ljudet stiga lite men brukar inte vara nåt allt för störande.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skott
Bill Gates har aldrig varit en programerare och kommer aldrig att bli, däremot så är han en visionär och affärsman med framgång...

Bortsett från att Gates och Allen flera år innan hade skapat BASIC till Altair..

Sen så var det väl snarare IBM som kontaktade Gates och inte tvärt om.

Av Hartner_X

Vet många äldre (kring 40+) som kallar chassit (eller snarare hela datorn) för hårddisken.

Av Hartner_X

Har Vista x64 på alla mina PCs, har inte haft nå problem vid installation av SP1 på nån av dem. Har själv en bränd x64 skiva, då jag har 32bit Original och licensen täcker båda.

Tvivlar på att Vista eller SP1 är felet i ditt fall.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dumpster

Personligen hoppas jag på, som så många andra, att W7 blir mindre krävande än Vista.
Skulle helst vilja se W7 i kategorierna:
w7Home - Idiotsäkert och "användarvänligt". Dvs, "all-up-in-your-face"-OS.
w7Proffesional - För företag och nätutvecklare
w7Custom - För vana användare/gamers/clockers, där man helt enkelt VÄLJER vad man ska och inte ska ha i sitt OS.

År 2010 lär Vistas systemkrav vara ganska så mainstream, sen hade en Custom Edition varit riktigt grymt.

Av Hartner_X

Kan ju bero på allt möjligt. En läsare som inte gillar just den skivan, läsfel, sliten skiva osv.

Av Hartner_X

Har inte fått WAR ännu, men polaren säger att man via menyn kan ta "Code" eller nåt för att lägga till Activation-koden. Sen tvivlar jag på att dem ger 14/7 dagar till de som inte lagt till sin kod. Förmodligen så läggs dagarna till som extra när man aktiverar sitt konto med retail-koden.

Av Hartner_X

Nådde tidigare idag 100.000 gränsen!

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
Man har en key i alla spel, det är bara det att man inte ser den eftersom den varken behöver synas eller ska komma utanför steamplattformen.

Men lik förbannat får man ingen key som man själv kan se och använda vid installation med t.ex. skivan osv.

Av Hartner_X

Man kan bara ha 2st 4870X2 då man kan ha max 4 GPUs.

Av Hartner_X

Steam installerar väl spelet och fixar allt. Tror inte man får nån CD-key, har aldrig fått nån för nåt annat spel i alla fall.

Av Hartner_X

Tänk på att när du fixar partitionen för Linux på PS3an kommer hela HDDn att formateras (om inte Sony fixat det, har inte lek med Linux på PS3an sen pre-EU launch ) så gör en backup på alla saves, konton och annat du vill ha kvar.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PenPusher

Hur kunde detta spel lyckas plocka 98% i snitt (enl metacritic), hur mycket mutpengar gick åt där?

Så bara för att du tycker på ett visst sätt måste resten av världens befolkning göra så? Håller med om att Vice City fortfarande är bäst men fyran ligger inte långt efter, skönt att dem tagit bort allt jäkla svammel från San Andreas som bara störde en.

Av Hartner_X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredag
Om man skapar ett us-konto(har ingen aning om hur man gör), och köper t ex wipeoutHD och tankar hem det, måste man spela det under det kontot då, eller kan jag logga in på "fredag" och så finns det där i min spellista?

Vissa spel (t.ex. Warhawk) är låst till det kontot som köpt den, så jag som har köpt Warhawk på mitt EU-konto kan inte starta den på mitt US-konto. Om du planerar att köpa nåt från en annan Store än ditt huvudkonto bör du kolla upp det. Brukar stå i objektsbeskrivningen.

Av Hartner_X

Koderna är satta fram till mitten av oktober, har för mig att PS Store inte kommer få demot innan dess.

Av Hartner_X

PS3an kräver bara HDCP om man ska köra i 1080P, sen stödjer väl de flesta TV osv. de nu mer..

Av Hartner_X

Skillnaden på PSP-2000 (Slim) och PSP-3000 är att den senare har inbyggd mic och starkare "bättre" skärm och lite sämre batteritid, är det nåt man kan klara sig utan så är PSP-2000 fin och kommer bli lite billigare i samma veva som PSP-3000 kommer.