Inlägg

Inlägg som ArakanI2 har skrivit i forumet
Av ArakanI2
Av ArakanI2
Citat:

Jäkla hög level du har på dina gubbar. Jag har som max kommit till ca 70 - 72 nånstans innan jag dör. Jag själv kör enbart offline. Avskyr lagget på nätet

Har man spelat med lagget sedan 2000 så är man van ;D

Av ArakanI2

Började också lira lite idag. Var ett tag sedan man spelade D2, var nog i förförra laddern. Hoppas man kommer ihåg något ;D
Blev en Paladin i D2 Classic, tycker det är roligare att lira på egen hand. lite fler utmaningar på vissa ställen, och lite lättare på andra.
Lirar även i Classic Ladder, och då inga andra spelar D2 Classic så behöver ni inte vara rädda för att jag ska fuska. Det är stendött i serverlistan.

Vet inte vilka skills jag ska köra. Beror nog lite på vilka föremål jag hittar senare i spelet. Hade tänkt klara Normal utan att spendera några skills(förutom 1 i might) och snåla med stats så mycket som jag bara kan utan att ta allt för stora risker när det kommer till att dö.

Har precis levlat upp till 9 och räddat Cain.

Har haft tur med droppen och med allt gamblande, saknar dock att fylla inventoryt med charms. Hög resistance kommer bli drygt att få ihop i NM och i Hell.

Bästa föremålen hittills:

http://nukeaduke.com/D2/D2_1.jpg

Min nya gubbe önskar att han lirade i samma liga som mina andra gubbar:

http://nukeaduke.com/D2/D2_2.jpg

Av ArakanI2

Jag har märkt att vissa spel höjer volymen. Dota 2 ändrar alltid min volym från ~10 till 100.

Av ArakanI2

Vad korten gör:
Man samlar alla tio(ett av varje kort). Detta görs genom att köpa saker på steam, eller genom att rösta på "Community's Choice"
Sedan "craftar" man en "badge" och får lite gratis prylar. Vilket kan vara allt från bakgrundsbilder att använda på sin steamprofil och emotions till in-game prylar(oftast för free to play spel som Path of Exile eller Warframe).

Samma sak gäller alla "badges" som byggs av kort på steam.

Av ArakanI2

Okej, tack för era svar. Läste igenom testet och även där säger de att Asus routrarna är lite bättre. Dock så är de ganska mycket dyrare nu. Så det får bli en R6300.

Av ArakanI2

Netgear R6300 V2

Tjena!
Nu när Netgear R6300 V2 är med i Webhallens julkalender för 799:- så är jag lite sugen på att köpa en. Men det finns inte mycket omdömmen om den runt om internet. Folk pratar mest om att Asus routrar i samma prisklass(när Netgearen inte är på rea) är så mycket bättre. Men de flesta säger inte varför Asusen skulle vara bättre.

Så nu tänkte jag kolla med er kära SCare om ni har någon erfarenhet/omdömmen om routern.

Kommer köra den mot en 100/100 fiber uppkoppling, och den kommer mesta köra trafik över det trådade nätet.

http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/154754-netgear_r6300_...

Av ArakanI2
Av ArakanI2

Hmmm. Fick min Boxer digitalbox att funka med min XB1 under några dagar, men nu så stannar digitalboxen på "initializing" när man har den kopplad till HDMI input på XB1. Någon som haft något liknande problem, och en lösning?

Av ArakanI2

Problem jag har med spelet:
-Kraschar oftast mellan var tredje och var fjärde laddning av en ny karta.(Spelet fryser, måste starta om det och sitta i kö igen.)
-Rubberbanding.(var och varannan kill/death, fördelen är väll att alla har samma problem.)
-Ofta flimrande skuggor på objekt långt bort.(syns tydligt på alla stadsbanor när man kan stå på hustak och kolla ut över banan)
-"Auto team balance" verkar vara icke existerande.(Efter att man har joinat en server så vinner/förlorar man 10 matchar i rad då spelet vägrar att flytta spelare/squads.)
-Allt ljud förutom skottlen försvinner.(Verkar bara som om det är i början av matchen som jag har det här problemet iaf.)

Problem polare har med spelet:
-Kraschar 4-5 gånger per match.
-Plus de problem som jag upplever.

Av ArakanI2
Skrivet av Gender Bender:

15% lever i fattigdom i USA. En ganska så hög siffra jämfört med Sverige där drygt 6% lever i fattigdom, och då har dom möjlighet till ekonomiskt bistånd som gör det möjligt för dom att konsumera lite dyrare telefoner. Så en del av de där 52% är sämre och billiga telefoner. Apples 39.9% vet vi i alla fall är en guldgruva för Apple pga överpriset. Sen kan jag tänka mig att Android gått upp så pass mycket i USA tack vare Nexus som även de med sämre ekonomi har råd med. Utan tvekan den telefon som ger mest för pengarna

Tur att Apple inte säljer iphone 4s för en billig slant då. Så alla "fattiga" Amerikanare inte har möjligheten att köpa en billig iPryl. Utan de blir tvingade att köpa en Nexus telefon...

;P

Av ArakanI2

Farsan fick hem sin Air i går, och det första jag reagerade på att skärmen känns väldigt "B". Den flexar när man rör vid den. Jämförde lite mot hans iPad 3, och visst. Den har samma problem, men Air'en flexar mycket mer. Om man trycker i mitten så skärmen så känner man hur den sjunker ner en bit. Känns även som om materialet över skärmen har bytts ut, när man knackar på det med naglarna låter det nästa som plast, medan 3:an låter mer som glas. Något som har reagerat på det också?
(Den är beställd från apple.se)

Av ArakanI2
Skrivet av Arazand:

Alternativt 3D- och videorendering och/eller server virtualisering.

Då kör man hellre Xeon.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ArakanI2

Lyckades få med ett av mina föremål i 2013 års Team Fortress 2 Halloween patch!

http://nukeaduke.com/img/selfmade.jpg

Av ArakanI2

Gjorde några kuddar i Marvelous designer ikväll. Gjorde även en snabb rendering på en utav kuddarna.

http://nukeaduke.com/img/pillowsThumbnail.jpg

http://nukeaduke.com/img/flagPillow.jpg

Av ArakanI2
Skrivet av RaZman:

Roligt hur "Högre prestanda än Titan för lägre pris än GTX 780!" blev samma prestanda som GTX 780 men med ett högre pris.

Vilken tur att bara Battlefield 3 prestandan räknas i denna värld, och att priset på kortet redan är spikat i Sverige...

Annars hade ju 290x kunnat prestera som Titan och kosta som ett 780...

Av ArakanI2
Skrivet av pi:

dag 1: steam os
dag 2: steam box
dag 3: half life 3

Tror och hoppas på samma sak!

Alternativt att den stora cirkeln ovanför blir HL3. Så de tre under blir altså SteamOS, SteamBOX, Source 2.0.

Av ArakanI2
Skrivet av Flostyle:

Gränsen för vad 32 bitar klarar av brukar vara 4GB eller strax under.

Ja, det är jag medveten om. Därför jag var lite nyfiken på hur det funkar med ARM.

Skrivet av Holic:

4 gig ram, ja drar öronen åt mig direkt när ja ser det på laptops och liknande. Men kanske har fel, räcker det?

Borde väll räcka och bli över på en dator som ändå har så pass "svag" CPU/GPU. Kan inte se att man kommer köra något direkt krävande som äter mycket RAM på en tablet alternativt en ultrabook.

Av ArakanI2

Hur funkar det med 4 gb internminne på ARM. Klarar arkitekturen av det utan att vara 64 bitar, eller har de delar på minnet då att det är 2x2 gb minne. 2 gb för cpu och 2 gb för gpu?

Skickades från m.sweclockers.com

Av ArakanI2