Inlägg

Inlägg som ArakanI2 har skrivit i forumet
Av ArakanI2

Testade att göra lite kläder i Marvelous Designer idag, har tidigare bara gjort kuddar och liknande saker.

http://nukeaduke.com/img/outfit.jpg

Av ArakanI2
Skrivet av nitroid:

Låter som den kommer bara käka batteri i onödan. Någon med en Galaxy S4 som kan testa göra en linje pixlar och se om det går att se den med ögonen?

Alla med S4/HTC One/ Lur med 1080p kan beskåda denna bild med några linjer som är en pixel höga:

http://nukeaduke.com/img/bild1.png

Syntes i alla fall utan några som helst problem på min HTC One.

Edit: Har inga problem med att se linjerna på en arms avstånd heller.

Edit2: Gjorde bara bilden för att visa på att pixeltätheten inte är för hög på dagens mobiler. Måste dock hålla med om att den känns ganska lagom. I alla fall för oss i västvärlden som bara använder vanliga symboler/tecken.

Av ArakanI2
Skrivet av Andreas D:

Säg att din internetleverantör känner av när du är inne på bredbandskollen.se och då ger dig högre bandbredd. Fortfarande inget fusk?

Bra liknelse, önskar dock att fler personer kunde dra liknande paraller själva.

Hoppas fler mobiler, och även annan hårdvara granskas extra noga nu.

Skulle bli förvånad om Samsung var de ända som beter sig sådär.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ArakanI2

Hmm, kan registrera ett konto. Men aktiveringsmailet kommer inte...

Av ArakanI2

Fick också det mailet, 18:47 idag. och om man försöker besöka uplay.com så får man upp en sida med texten "ubi.com is currently under maintenance."

Jag har inte tryckt på någon länk i mailet, väntar med att byta lösenord tills uplay är uppe igen.

Av ArakanI2
Skrivet av Nimrood:

Orsaken stavas A D S L och dess marknadsföring.

Nja, folk verkar glömma att vi bor i ett avlångt land. Visst, i mellan Sverige funkar allt ganska bra, fiber finns i stort sätt i varenda lite större stad och ADSL finns som möjlighet i princip varje hushåll.

Men går man bara lite upp eller ner i landet så stöter man snabbt på områden där den ända uppkopplings möjligheten är via CDMA 450 megahertz nätet.

Av ArakanI2
Skrivet av KriJu:

Skulle behöva förstärka signalen till mitt mobila bredband som jag har på landstället ute i skärgården.
Har försökt att flytta runt routern och fick bäst mottagning när jag hade den utanför fönstret, men tyvärr kan den ju inte vara där jämt så jag tänkte skaffa en antenn till den eftersom routern har uttag för en extern antenn.
Routern i fråga är en HUAWEI B260a.
Frågan är vad jag ska ha för antenn, fanns riktade eller rundstrålande. Vilka är för- och nackdelarna med de olika typerna.
Och fungerar antennen bara för mottagningen av 3G eller även WLAN? Skulle nämligen gärna utöka räckvidden lite för WLANet också samtidigt om det gick. Lite surt att man inte kan ta surfplattan över hela tomten, inte så viktigt egentligen. Prio ligger på att få bättre mottagning, så att man kan streama film utan att det laggar hela tiden.
Om budgeten ligger på runt 5-600kr, vad skulle ni då välja?

Om det är en starkare signal för själva modemet som är prio ett så är det riktantennen du ska satsa på. Fördelen med den är att du då kan rikta om antennen mot andra master ifall den närmsta masten är överbelastad, eller om det är mycket brus omkring den. Nackdelen med den riktade är väll att den inte kommer förstärka signalstyrkan för WiFi så värst mycket.

Kolla med din ISP om du har möjlighet att testa antennen i några veckor(om du väljer/har möjligheten att köpa den via dem), så du har möjlighet att se så att det verkligen funkar bättre med antennen.

Dock så är inte en antenn en garanti för att du ska få högre hastigheter. Om en mast är tungt trafikerad eller överbelastad så kommer en antenn inte göra mycket skillnad. Dock är det svårt att få ut information ifrån telefon/mail support om hur belastad en mast är.
Något annat som är värt att tänka på är även hur det ser ut geografiskt mellan dig och närliggande master.

Om du väljer att köpa en antenn så be din leverantör att ge dig kompass gradtalet mot de master som ligger inom räckhåll för antennen. Du kan även be dem kolla hur det ser ut med eventuella geografiska problem mellan dig och masterna.

Av ArakanI2

Msg'ade dig några gånger men fick inget svar, men jag tar gärna en invite.

Nick: ArakanI

Av ArakanI2
Skrivet av BergEr:

Du ska ju aldrig ha full fury

Springer du nog mycket för att spawna alla tornados inne i grupperna med mobs?
Dina tornados ska hela tiden bygga fury åt dig.

Du har ju 57% crit och 400k eHP nu, ska gå som en dans även på högre mp (kanske t.om enklare för att mobsen inte dör på ett slag).

Har inte kört med sprint och run like the wind tidigare, så vi får se. Lär väll spela lite senare ikväll.

Av ArakanI2
Skrivet av mr_svahn:

IK 2-set är ju +60 all res.

Köp ett par billiga IK-boots iaf, det finns de som har 150vit och bara 90 str, kostar runt 100-200k och ger dig dels 2-set bonusen och 12 extra ms!

Du har väldigt mycket vit men ganska lite str... Sen spelar du utan gem i vapnet?

WW-builden bygger på två skills egentligen, BR - Into the fray och WOTB- Thrive on chaos. Sen måste du självklart a sprint - run like the wind och WW - Hurricane. Efter det kan man välja o vraka, vissa kör med furygen + War cry (de med lite sämre gear oftast) och vissa med HoTA + rend eller overpower.

Som sagt, Brawler är onödigt, kör på tough as nails eller bloodthirst som jag tror är bäst för dig.

Ska testa lite med IK skorna.
Har massa vit för att få mer liv så jag inte blir one-hittad av diverse starka fiender/molten explosioner.

Vi är bara i början av akt ett, men alla gubbar som charge'ar eller exploderar tar säkert 90% av mina liv med nuvarande vit.
Om mer styrka skulle funka bättre än vit så skulle jag absolut kunna satsa på det. Men eftersom jag inte har/hade så mycket pengar så vågade jag inte gambla på att mer armor skulle gynna mig mer än liv.

Angåande vapnet så sparar jag pengar så jag kan bygga mig en "bra" sten att sätta i det. Men eftersom jag inte vet hur mycket jag kanske behöver lägga åt andra håll så har jag inte satt i något än. Men det ska i en emerald i den. Har nog med material för att bygga en radiant square emerald, men vill som sagt inte lägga pengar på det riktigt än.

Skrivet av BergHa:

Vad för IK armor kollade du på då?
Du borde ju få minst 100 mer str, tjäna en socket, 70AR~, 300 armor.

Nat boots skulle ge MS, armor och melee reduction (alla på backen är melee).
Du kommer tappa HP, men 45k är fan lite väl för mp3. Barbsen jag kör med har omkring det (just under 600k ehp) och de kör mp9/10 ganska enkelt.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#ahURkP!ZYd!YZ...
Shout går att byta mot overpower:killing spree eller rend:Bloodlust om ni har nog med armor och AR.

Sen är det bara pumpa skills så att du kan få tillbaka fury från dina tornados och WW så att Wrath aldrig går ner

Sökte på IK armors med så mycket vit som möjligt, men som även hade mer str än den jag använder nu.

Hur mycket hjälper "armor"(protection), för om jag skulle skaffa en IK armor skulle jag förlora ca 9000liv, men bara öka protection med 0.7%.

Och det ett utav de största problemen jag har är inte att min fury alltid är full, utan att den alltid ligger nere vid botten. Kastar jag bara en felaktig skill så kan jag få helt slut på fury, och då står jag mitt i en hög av fiender.

Edit: Har nu även skaffat en IK armor, och satt en sten i vapnet. Fick slut på pengar så jag kunde inte göra en bättre sten än, men det borde inte ta många minuter innan jag har nog guld till att göra den ett snäpp bättre.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ArakanI-2455/hero/27334372

Av ArakanI2
Skrivet av BergEr:

IK armor, IK/Nat boots.
Dissa brawler och kör bloodthirst tills du tycker att du har nog med life steal.

Du har en grymt skum build, provat vanlig WW build?
Borde gå mycket bättre.

Kör du också utan merc? Scoundrel är fin

Hmm, IK armor och boots skulle väll bara ge mig lite mer skada(2-3k), ganska mycket mindre liv(8-9k) och ganska mycket mer res(80).

Vad är en vanlig WW build? Har kollat på några andra som postat sina WW barbs tidigare i tråden och på internet och jag tycker att alla har kört med ganska olika items/skills/runor.
Ställer inte frågan för att vara otrevlig, utan för att jag bara spelat Diablo 3 i ca 40timmar. Så jag har inte direkt någon koll, och när jag kollat på builds på internet så har de skiljt sig väldigt mycket(förutom att alla bygger på att ha ganska hög crit chance).

Ändrade om lite i skillsen. Bytte ut cleave mot bash och bytte runan på wrath.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ArakanI-2455/hero/27334372

Kör också utan merc eftersom jag bara spelar på gubben när jag spelar med en polare.

Av ArakanI2

Tjena tjena!

Började lira Diablo 3 med en polare för ett litet tag sedan, och har fått ihop hyfsad gear för att precis börjat lire på Inferno.
Men vi skulle vilja spela på lite högre MP än MP1-2, så jag tänkte kolla med er om ni har lite tips på hur jag skulle kunna förbättra min gear. Det största problemet jag har är att hålla mig vid liv.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ArakanI-2455/hero/27334372

Jag är nöjd med skadan och HPn, men jag tror att jag har för lite "HP on hit/kill" och life leech. I MP1 och 2 så är det inga direkta problem. Blir kanske till att använda en potion ibland när man missat att en fiende är molten. Men så fort vi går upp i MP3 så kan även vanliga "vita" fiender ge mig på nöten.

Edit: Kan väll tillägga att jag bara har runt en miljon guld att spendera. Då vi precis börjat lire i Inferno så har vi inte direkt någon megabudget.

Av ArakanI2
Skrivet av mr_svahn:

Osäker på namnet men tror att det du ska göra är att klicka i "enable elective mode"

Skrivet av TiasE:

Stämmer bra, finns under options, gameplay och sen under interface och har så gjort sedan tidig beta

Tackar tackar!

Hur löser ni problemet med att man får slut på Fury hela tiden?
Eftersom man byter ut de vanliga fury regenererade attackerna mot Hota så har man ju inte direkt någon stadig påfyllnad av fury.

Av ArakanI2
Skrivet av mr_svahn:

Du syftar nog på en inställning som möjliggör att man kan ha skills på vilken plats som helst.

Isåfall har det alltid gått vad jag vet.

Yes yes, hur gör man det? Det var vad jag undrade ;P

Av ArakanI2
Skrivet av mr_svahn:

Va? Vad menar du, vadå patchat?

Tråden handlade om D3 i version 1.0.7, och folk skrev om hur de gjorde sina gubbar då. Och nu är det 1.0.8, och jag kan inte på något sätt(om det nu inte kräver att man kör med 2hands vapen.) Få Hota att bindas på vänster musknapp.

Av ArakanI2

Tjena tjena!

Jag ser att ni kör Hota på vänster musknapp.
Hur lyckas ni med det, eller är det något som de patchat?

Av ArakanI2

Snälla rara HTC, gör samma sak!

Av ArakanI2

http://www.sweclockers.com/annons/80556-kopes-hd7950gtx670
Måste ge cred till denna köpare, för att han/hon är villig att betala vettiga priser för begagnade grafikkort!

Av ArakanI2

I en köpares drömvärld går elektronikprylar ner 50% av sitt värde efter de är använda. Men jag tror inte någon entusiast här i tråden skulle sälja sitt Titan eller 3970k för halva nypriset...

Ett Titan för 4k eller en 3970k för 4k skulle sälja på några minuter på marknaden.

Av ArakanI2
Skrivet av Cyberhof:

För spelande tror jag inte det är någon uppgradering då de flesta spelen inte stöder fler än 4kärnor idag.

Men om du behöver fler kärnor av andra anledningar (photoshop, cad mm) så är det en vettig uppgradering.

990X har redan 6st kärnor. Så där blir det ingen direkt uppgradering.