Inlägg

Inlägg som Famine har skrivit i forumet
Av Famine

Bjuder 1100kr.

Av Famine

Localhost är din egen dator, d.v.s. 127.0.0.1
Gå in i cmd och skriv ping 127.0.0.1

Av Famine

Inte dåligt bygge, men tips om spel. AvP och AvP 2 PH är ju måste på lan.

Av Famine

Fast egentligen, har man 100m. Varför inte låta custom bygga en dator? Borde utan problem kunna få saker som inte finns på markanden...

Och säger fortfarande: Skulltrail

Av Famine

Otimus Maximus tangentbord om kostnaden nu inte spelar roll^^ Sedan skulltrail moderkort med 2 qx9770, sen blir det nog inte mycket bättre på den fronten tror jag.

Av Famine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oscarstegland
Kollade Speedfan också. Där stog det också 29 grader ungefär, vilket det också står i Asus Probe och Asus AI Suite (fast de hämtar information direkt från bios har jag för mig). Angående kylpasta så var det första bygget och kylpastan var väldigt trög så jag råkade spruta på väääääldigt mycket. Jag tror att ju mer kylpasta man använder desto mer värme leder det bort men å andra sidan kan resultatet bli att cpu-kylaren kan glida lite.

Stämmer tyvärr inte, har man för mycket kylpasta försämrar det kylförmågan ganska rejält, hur hade du tänkt dig att den skulle glida omkring? Den sitter fast i fyra hörn... och som sagt, hur skulle cpu tempen kunna bli lägre än resten av chassit? Eller har du en airduckt eller något så insuget till cpu kylaren är utanför chassit?

Av Famine

Du behöver nog inte orora dig så mycket för om den får plats på moderkortet som om den får plats i chassit. Kolla måtten på kylaren och sen mät insidan av chassit.

Av Famine

Du måste formatera om den för att ge den en ny system bokstav vad jag vet. Du kan sätta en etikett på den men det öndrar inte att windows ser den som c. Jag är ganska övertygad om att du måste ha windows på C: var så för längre sen åtminstonde.

Av Famine

clear cmos gör bara att bios återställs till factor settings, så ska inte vara farligt. Jag har gjort det upprepade gånger på grund av klockningar som inte gått redigt som de ska:)

Av Famine

Undra vad skillnaden skulle bli om jag plockade i mitt gamla voodoo 2 kort på 12mb mot ett överklockat hd3870^^

Av Famine

Sedan bryter väll detta mot §7 inte sant?

Av Famine

Annars kan du köpa en psu som är passivt kyld som denna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=233506

Av Famine

0xc0000005 error vid installation av prgram i vista

Jag har nyligen formaterat min hårddisk för att lägga in en dual boot med vista64bit/fedora. För ominstallationen hade jag inga störe problem med min vista installation men nu får jag: "The exception unknown software exception (0xc0000005) occurred in the application at location...
Click OK to teminate program"
När jag försöker installera vissa program (spybot s&d bland annat)
Jag googlade lite men den enda fixen jag hittade var till xp och det var om man hade problem med internet explorer.

Av Famine

92db kan inte stämma^^ om det stämmer får ingen under 13 vistas i samma rum som den utan hörselskydd^^ Tror det är där runt 90db gränsen går åtminstonde.

Av Famine

Pris klass? Finns ju allt från ga-p35-ds3 till ga-x48-dq6...

Av Famine

Skulle man händelsevis kunna få vet anledningen?^^

Av Famine

Testa google

Av Famine

Billigaste på prisjakt. Men går ju att ta ett vanligt nätagg om du har nått stående och använda det, det du ska ha det som kräver ju inte att det är så extremt stabilt kanske.

Av Famine

Skaffa något billigt nätagg och använd som nätdel till den. Sån här kanske: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=135108

Av Famine

Om oset har krashat, varför inte bara plocka ur hårdisken och sätta in den i din dator och kopiera filerna till din hårdisk och sedan formatera den och göra en ny installation? Sen är det bara att dra över filerna igen via ett nätverk eller så.