Inlägg

Inlägg som fredde.best har skrivit i forumet
Av fredde.best

Lycka till!

Av fredde.best

Svårt val ändå.. Men om du köper z-4 skulle du ju ha råd till ett nytt headset också liksom. Beror helt på hur mkt du vill lägga ut. Du kommer nog bli nöjd med z-4 tror jag.

Av fredde.best

Har själv z-4 och det har rätt bra ljud, men det fattas lite tryck i det hela. Men såklart, det beror ju på hur kräsen man är. Storleken på rummet gör ju betydelse med.

Det är ju ändå dubbla priset till z-2300 och frågan är om det är värt det. Själv ska jag köpa z-5500 istället för z-4 då jag tycker att det saknar lite tryck. Men mest för att jag vill ha 5.1.

Av fredde.best

Ja, hoppas att du blir nöjd!

Av fredde.best

Märkte också att de skrivit det, men jag tycker att de har rätt bra bas för att vara ett headset i denna prisklass. Tycker att det blir bra ljud när man lyssnar på musik, rätt detaljrikt och rent, men det beror ju på hur kräsen man är. Jag tror du blir nöjd!

Du kan ju kolla lite omdömen på prisjakt:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=26068

Av fredde.best

Konstigt att ingen annan skriver om siberia då väldigt många här har dem. Kolla i denna tråden då:

http://sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=81547...

EDIT: Liten recension: http://www.sweclockers.com/artikel/606-icemat_siberia_headset .. det är samma headset som steelseries siberia som säljs nu.

EDIT 2: Och visst de kan kännas som de är väldigt plastig kvalité men om man är rädd om dem så är det ingen risk att de går sönder. Jag har iaf inte lyckas ta sönder dem nu på ett halvt år..:D

Av fredde.best

Japp, exakt dem har jag, i svart med;)

Från inne sida - inne sida är det lite mer än 6cm ungefär mätt.

Mätte även mina öron på längden och de var ca 7cm långa. Men jag stöter inte emot headsetet med öronen i vilket fall.

Om du har väldigt utstickande öron kanske du nuddar "mitten" i luren då den lutar inåt där fram och blir djupare längre bak. Men om inte så är fallet att du har väldigt utstickande öron, så tror jag inte du kommer nudda alls.

Om du vill vara på den jättesäkra sidan så finns ju då 5h som är väldigt djupa i hela, men som kostar väldigt mkt med. Tror dock att diametern är mindre, kommer inte ihåg riktigt. Kanske bara såg ut så...

Jag tycker du ska sattsa på siberia! Lycka till med valet!

Av fredde.best

I början hördes det väldigt dåligt var man än hade den förutom några centimeter från munnen. Men för ett tag sen blev det mkt bättre helt plötsligt, utan att ha ändrat inställningar. Nu kan jag lätt ha den på skärmen och det hörs bra. Jag kan tom vara några meter ifrån och andra hör mig.

Sökte lite om problemet och det var fler som hade det. Men det var inte alls många så det är väl inget att haka upp sig på.

Just nu är jag en nöjd ägare till siberia.

Av fredde.best
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stiven
hmm, de verkar ju bra.
Ser inte micen?

Den är lös, du kan alltså fästa den på valfri plats, som sladden, jag har den på skärmen..

Av fredde.best

Jag har inte så stort huvud, och mellanstora öron men ändå tycker jag att kompisens fatal1ty sitter hårt. Han har också efter några veckors användande konstaterat detta. Tyvärr så verkar det vara svårt att veta om man gillar dem eller inte. De kan ju passa en person jätte bra medan de inte passar alls bra på en annan.

Jag har siberia och har testat 5h, båda riktigt sköna och bra ljud, tyvärr kostar siberia ~500kr utan frakt.. och 5h mer..

Av fredde.best

Skulle tagit siberia eller 5/4h, som någon sa, siberia har jag själv och 5h har en kompis, båda riktigt sköna med bra ljud. Känner även en med fatal1ty, men enligt mig är de osköna från det man sätter dem på huvudet. Jag har ändå rätt litet huvud med medelstora öron men jag tycker att de trycker ändå..

Men du skulle kanske tycka tvärt om, vem vet?

Av fredde.best
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Json@Jonas
Ikari Optical, du kommer inte hitta någon skönare mus.

Håller med totalt!

Av fredde.best

Tror inte det kommit ut någon än, men jag läste i en annan tråd där en sa att asus och någon mer skulle ha en "bättre" kylare. Dock vet jag inte om detta stämmer eller när.

Av fredde.best

Nej

Av fredde.best

Jag köpte TX750 men detta bara för att HX620 (som är modulärt) var slut nästan överallt.. Men det gick att få riktigt bra kabeldragning ändå, men tror baksidan av mitt p182 bucklar ut lite då det blir trångt med sladdar där;)

Av fredde.best

Han kopierade ju sin signatur...:D, kanske därför.

Av fredde.best

ww21: Om du är intresserad av dem kanske du ska kolla här http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=111474 rätt så mkt billigare i många butiker.

Jag skulle ändå tagit G51 då de verkar ha väldigt bra tryck och skapligt ljud. Och som DaiNeaA sa så har de blivit mkt billigare på sistonde.

Av fredde.best

Jag har siberia och måste säga att de är mkt skönare än kompisens fatal1ty som jag tycker är riktigt små för öronen.

Av fredde.best

Det blir likadant för mig, vad är felet egentligen?

Av fredde.best

Jag tycker att steelseries 4D och Qck funkar bra till ikarin