Inlägg

Inlägg som farbrorjoakim har skrivit i forumet
Av farbrorjoakim

Vad är det för skillnad på vanliga battles och kampanjmultiplayer?

Av farbrorjoakim

Alltså har inte spelet något multiplayer? Är det bara ett singelspel?

Av farbrorjoakim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Saliciouscrumbs
Mina skjuter automatisk så fort de är inom räckhåll.

Men hur nära står du då?

Av farbrorjoakim

Jag man blir ju skitförbannad, de skjuter ju inte. Äsch.

Av farbrorjoakim

Äsch funkade inte. Fan va trist.

Av farbrorjoakim

Skulle vilja ha lite tips då jag är N00b på det här, men jag gillar det. Hur ska man spela på land egentligen. Hur mkt gubbar som helst, anfaller ni med allt på en gg? Sen tycker jag det inte händer ngt när jag ska använda infanteriet, högerklickar på fienden men det bara står där.

Av farbrorjoakim

har provat båda där fram iaf. Kanske skulle testa bak på burken också?

Av farbrorjoakim

Jo masslagring och foton går men inte PC suite eller mediadelning, då vill den bara installera detta mtp-enhet. Jag kan inte heller uppdatera telefonens programvara för då hittar den ingen telefon alls.

Av farbrorjoakim

Lånar den här tråden lite. Köpte en Nokia 5800 igår och när jag skulle koppla den till datorn så hittar den inte min telefon. Jag har installerat det där OVI suite men det verkar vara ngt problem med installationen eftersom det står "MTP-enhet misslyckades". Skitirriterande. Ngn som haft samma problem? Jag kör med Vista 32-bitars btw. Mkt tacksam för all hjälp jag kan få.

Av farbrorjoakim

Hur funkar Multiplayer? Bygger man baser eller är det mer som World in conflict? Kanske nåt helt annat?

Av farbrorjoakim

Vad skulle ni säga om inlärningströskeln, kommer det kräva timmar av läsning i manualen?

Av farbrorjoakim

Tycker också detta var riktigt kul, bästa flygspelet sen Crimson skies till xbox.

Av farbrorjoakim

Finns det multiplayer i detta?

Av farbrorjoakim

Det är ingen som har lust att skapa en Steamgrupp för svenska DOW2 fans då? Jag är med i Empire Total War Sweden, vore kul med en Dawn of War 2 Sweden också.

Av farbrorjoakim

Märkligt! Jag vet att vi bannat några IP adresser som kan vara botar. Får kolla upp det där. Hoppas du lyckas regga dig till slut. Skicka ett PM annars.

Av farbrorjoakim

Well, vi är ju ett gäng vuxna (de flesta av oss är över 30) så vi vill nog helst ha det så.

Av farbrorjoakim

Trevligt. Vad spelar du?

Av farbrorjoakim

Old Swedish Gunners

Från vår startsida...

"Old Swedish Gunners är en svensk spelklubb för vuxna Gamers som spelar allldeles för mycket för sitt eget bästa. Här kan du hitta aktiva tjejer och killar att spela med samtidigt som du har koll på vad som händer i spelvärlden. Vi anordnar också interna tävlingar där alla som vill får vara med. För att kunna haka på allting här på sajten måste du registrera dig. Välkommen!"

www.oldswedishgunners.se

Som sagt vore trevligt med lite sweclockers folk där. /farbrorjoakim

Av farbrorjoakim

*Update

Följde Hasenfrasen råd och höjde minnena till 2.1 volt, sänkte FSB till 375. Sen höjde jag Vcoren till 1.5v. Verkar fungera bra nu men värmen på CPUn steg till över 80 grader när jag kör Prime95, provar 1.4v istället. Pressas processorn ofta som när man kör ett stresstest som Prime95?

Av farbrorjoakim

Jag har fyra minnesmoduler. Hur får jag ned minnena i 770 Mhz? Måste man ändra i den där ration? Det som är mest irriterande är att den bara låser sig, t.o.m. när jag bara defragmenterar hårddisken. Det ska tilläggas att jag inte har värmeproblem då det varmaste jag sett processorn i är 44 grader. Vad är detta memtest för sorts program?