Inlägg

Inlägg som TheYardbird har skrivit i forumet
Av TheYardbird

@Zipparn: Amazon säger att det avlyssnas för att Alexa ska lära sig tala mer naturligt. Fler tjänster och AI:s använder sig av liknande principer. Men det är ju skillnad på att en AI lär sig av användare och att Amazon sitter och aktivt spionerar på sina användare.

Av TheYardbird

1: Det är svårt att ens låtsas vara överraskad om något sådant idag. Den som trodde annat är ju lite väl naiv.

2: "Bloomberg News rapporterar att tidigare anställda hos Amazon påstår att företaget har tusentals anställda i en global avdelning som avlyssnar kundernas inspelningar." key word: PÅSTÅR. Även om det med stor sannolikhet är sant så är det ett påstående. Borde inte rubriken belysa detta?

Av TheYardbird

Detta är väl bara ett förslag än så länge? Kanske ska ta och andas lite innan alla går helt bananas? Något man kanske kunde ha lyft fram i rubriken istället för att få det att låta som att det vore helt spikat.

Av TheYardbird

Obekräftade uppgifter, kanske borde hålla kalabaliken i 24 timmar till eller så innan någonting faktiskt bekräftats. Att Unreal Engine-spel hamnar hos Epic är väl föga förvånansvärt, men rubriken kan ju kanske ses över innan det är garanterat.

Av TheYardbird

Grafikkortet sålt till Fraction_91!
Resterande grejer finns kvar!

Av TheYardbird
Skrivet av Fraction_91:

Får dra tillbaka mitt bud då jag ej fått återkoppling..
Mvh

Jag ber så mycket om ursäkt, legat helt utslagen i feber sen i torsdags.
Om du fortfarande är intresserad kan du ta och skicka ett PM under dagen så kan vi bestämma hur vi ska göra. Annars får jag ta och vända mig till någon av de andra intressenterna för grafikkortet.

MVH!

Av TheYardbird

Hittade även 4st Fractal Design Venturi HP-12 PWM fläktar. Samtliga oanvända och fortfarande i sina kartonger. Skulle nog inte vara några problem att skicka dessa med posten. En hundring per fläkt eller så kanske?

Av TheYardbird
Skrivet av ToirRisker:

300+frakt Philips Fidelio X2

Skrivet av Flipper:

2000 + frakt för 1070

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Foolwolf:

@TheYardbird:
Jag börjar väl med 300 plus frakt för Grado lurarna så får vi se vart det tar vägen.

Skrivet av Fraction_91:

2400kr avhämtning hemma hos dig i Gnesta för 1070GTX & R6 chassi.
Kan dock endast hämta i helgen på Söndag

Mvh

Noterat!
Fractions bud är imo mest attraktivt för grafikkortet och chassit då jag skulle slippa behöva gå och oroa mig över Postnord och deras välkända pålitlighet så att säga. Men jag väntar väl till imorgon eftermiddag/kväll och ser om det kommer in några ytterligare bud och försöker sedan styra upp deals när arbetsveckan tagit slut.

Av TheYardbird

Vårstädning - GPU, chassi, hörlurar

Hallå hallå!

Håller på att städa ur inför flytt så jag har lite saker jag känner att jag inte längre har någon användning för.

Det som letar nya ägare är:
EVGA GTX 1070 FTW. Köpt här på marknaden från en som knappt hade använt kortet. Fungerar utmärkt, är ganska säker på att alla lådor och sånt finns kvar och kvitto har jag fått digitalt och kan mejla om så önskas.

Fractal Design Define R6. Svart Define R6 med USB-C frontpanelen. Sitter ett par vinylwraps över några av chassits paneler. Var tänkt att användas till nybygge som aldrig blev av. Chassit är därför oanvänt och vinylwrapsen går att peta bort om man vill.

Philips Fidelio X2. Riktigt sjyssta hörlurar med ganska redig bas och en generellt varmt ljud eller hur man nu väljer att beskriva det. Lagom använda, men har tvättat så gott det går. Fungerar utan några som helst problem.

Grados SR80e. Nästintill helt oanvänt par hörlurar. Väger nästintill ingenting och ljudet är i min mening sjukt bra. Dessvärre passade de inte riktigt med mina öron. De större over-ear kåporna har köpts till och kommer med lurarna.

Priser? Vettetusan. Detta är inte några saker jag behöver så jag tänker att jag ser vad för bud jag får på sakerna. Kommer dock inte att bemöda mig med skambud. Chassit skickas inte, grafikkortet är jag inte heller jättesugen på att skicka iväg med posten, men det kan nog ordnas. Hörlurarna har även de kvar sina kartonger och kan skickas utan problem. Skulle något behöva postas står köparen för frakten.

MVH!
Mikael.

Läs hela annonsen här

Av TheYardbird

Alla går helt bananas över ett foruminlägg gjort av en anställd hos en ÅF i Storbritannien. Även om det är bristvara på Radeon VII imorgon så är det ju inte första gången något sådant händer, varken för AMD eller Nvidia. Det är ju inte om att Nvidias 10 eller 20-serier fanns i något överflöd vid lansering liksom.

Gäller väl bara att vänta och se helt enkelt. Skulle detta stämma är det ju lite synd då fabrikerna i Kina förmodligen har rätt tunt på folk nu med ledigheter kring det kinesiska nyåret.

Av TheYardbird

4000kr + frakt för ett av Aorus-korten.

Av TheYardbird

Budar 550kr + frakt för Noctua-kylaren

Av TheYardbird

Är det endast Noctua-kylaren som har AM4 monteringssats?

Av TheYardbird

150W kylkapacitet hos 212 Evo jämfört med 130W hos Pure Rock. Ingen jättestor skillnad så jag skulle nästan säga att det hänger på vilken du gillar mest rent estetiskt (om du nu har ett fönster på ditt chassi). Sen vet jag inte om Pure Rock monteras på samma vis som en Dark Rock Pro 3, men DRP3 var riktigt överjävlig att montera.

Av TheYardbird

Börjar med 300 för Noctua-kylaren då

Av TheYardbird

GTX 1080 (Ti), Titan X(p)

Tjenare!

Grafikkortet som sitter i min speldator börjar ge upp nu. Med julledigheten som närmar sig tänkte jag således försöka att hitta en ersättare så jag slipper lida under långtråkiga vinternätter.

Jag är främst ute efter ett GTX 1080 Ti eller Pascal-baserat Titan-kort. GTX 1080 kan också vara av intresse för rätt pris.

Hör gärna av er om ni har några grafikkort som söker nya ägare!

Läs hela annonsen här

Av TheYardbird

800kr för hörlurarna.

Av TheYardbird

Intresserad av hörlurarna, har du något ungefärligt riktpris i åtanke?

Av TheYardbird

Geforce GTX 1080 Ti

Tjenare!

Då tidigare affärer jag hade på G rann ut i sanden är jag på jakt efter grafikkort nu igen. Söker ett Geforce GTX 1080 Ti. Helst en modell utan referenskylare, till exempel Asus Strix eller EVGA FTW3, men är öppen för förslag.

Är byte intressant har jag ett EVGA GTX 1070 FTW jag kan byta bort samt lägga en mellanskillnad.
Då min processor inte har en integrerad grafikkrets föredrar jag dock att det går att mötas upp och byta grafikkorten om byte är intressant.

Säg till om ni har ett grafikkort ni vill bli av med!

MVH
Mikael.

Läs hela annonsen här

Av TheYardbird

@F0rHelvete: PCH-2016 är som jag förstår slim-modellen? Vad sägs om typ 900kr + frakt kanske?