Inlägg

Inlägg som TheYardbird har skrivit i forumet
Av TheYardbird

Spelet har visats i en CGI-trailer, kommer att innehålla sju banor till en början samt inget singeplayer-läge alls och folk förbokar detta för 600kr+ som om en digital spelplattform skulle få slut på kopior? Jag kan verkligen inte se vad folk förväntar sig av detta spel. Det spelare kommer att uppleva kommer inte vara ens i närheten av något som visades upp i trailern.

Av TheYardbird

Läste även att spelet kommer att kosta mer på PS5 och Series X/S samt att det inte kommer att finnas något enspelarläge. Ah nä, detta bli garanterat inte ett köp.

Av TheYardbird

Det var ju en väldigt fin Michael Bay film! Kan vi sluta tjata om denna spelserie som helt tappat sin själ för längesen nu?

Av TheYardbird

2700kr + frakt

Av TheYardbird

Öppnar med 500kr för PS Vita då

Av TheYardbird

Så en hemsida säger sig ha säkra källor angående något och det gör det bekräftat? OK...

Av TheYardbird

Kul om det stämmer. Dock är det endast ett rykte atm. DigiTimes är väl inte direkt några profeter som alltid har rätt liksom. OM det nu stämmer kommer ju den nya varianten cirka två år efter första PS5, det är väl typ den tid det tagit tidigare för att få ut nya revisioner av tidigare generationers konsoler?

Rubriksättningen är väl dock under all kritik. Bara för att DigiTimes citerar "industrikällor" och själva är en branschtidning innebär det ju inte att informationen behöver stämma.

Av TheYardbird

Om detta ens stämmer är väl lite uppe i luften. Folk går apeshit över detta men än så länge har väl inte Nvidia gått ut och bekräftat att det faktiskt kommer några strypta GPU:er utöver 3060 eller vilket det nu var? Stor skillnad på att "Detta komma garanterat hända" som artikeln får det att låta som och "Det SÄGS att detta ska hända".

Av TheYardbird

Så vad en Youtube-kanal hävdar är värt en clickbaitig rubrik, en brödtext och sen ett helt stycke innan det ens ifrågasätts på nåt vis? lägg av för fan. hur svårt är det att lägga till ett "hävdas" eller "sägs" i era redan aslånga rubriker?

Av TheYardbird
Skrivet av Kenneth:

Längre ner i artikel står det klart och tydligt: "Discord reached out to Microsoft to gauge interest, and Xbox chief Phil Spencer has been talking to the company, according to one person."

Exakt. According to one person.

Av TheYardbird
Skrivet av Kenneth:

va? Hur är det här clickbait?

"Microsoft i samtal med Discord om förvärv"
Medans det är själva verket verkar vara att Microsoft påstås vara i snack med Discord? Bloombergs artikel säger ju till och med "According to people familiar with the matter". Det är ju allt annat än en bekräftelse på att det faktiskt sker?

Av TheYardbird

Nice clickbait m8.

Finns alltså ingenting som säger att detta faktiskt kommer att hända. Innan alla börjar måla fan på väggen om hur Discord kommer att gå åt fanders kanske vi ska vänta till att mer pålitlig information kommer fram.

Av TheYardbird

Så har Samsung bekräftat att det inte blir någon ny Note i år eller är det ännu en missvisande rubrik?

Av TheYardbird

Stämmer ryktet och det är grejer för bärbara datorer är ju sockelbytet förmodligen inte något som påverkar konsumenter. Finns ju ingenting som säger att den kommer leta sig in i stationära datorer i för APU-enheter eller så även om det inte är omöjligt.

Av TheYardbird
Skrivet av Sjoooberg:

Är det felskrivning eller stämmer det att den har två kärnor mindre än 10900K?

Jupp, Rocket Lake sträcker sig upp till "imponerande" åtta kärnor per processor.

Av TheYardbird

Är intresserad av att ge mig in på 3D printing. Mestadels för att göra miniatyrer till DnD och dylikt. Är det någon här som är erfaren med resin-skrivare? Har tittat en del på Anycubic Photon Zero som inte är allt för dyr för en första skrivare. Har fått bra recensioner på Youtube och runtom på internet så det verkar vara en ganska bra utgångspunkt om jag inte hittar någon begagnad för en ännu bättre peng.

Finns det någon man kan plocka upp på Ica eller annan random butik för att tvätta modellerna med? IPA är ju sinnessjukt dyrt i längden så om det finns andra medel att ta till är tips varmt välkomna!

Av TheYardbird

Är det Lenovo Explorer från 2017 eller? Jag höjer budet till 800kr + frakt

Av TheYardbird

Den bärbara processorn från AMD lyckas inte bräcka Intels processor menad för stationära datorer. Well colour me surprised! En jävla hatchback kanske är otroligt krocksäker men kan inte mäta sig med en pansarvagn ändå. Vad har Intel att hugga mot med på den bärbara marknaden just nu? Eller ska vi bara sno rubriker och generella inställningar hos skribenterna från Wccftech och tycka att det faktiskt är reko journalism?
Både AMD och Intel har spännande saker på gång i stationärt och bärbart utförande. Finns ingen anledning att haka på vilken annan hemsida som nu rapporterade om "fynden" först. Det är inte så svårt att leta runt i databasen för Geekbench. Ryck upp er för fan, latmaskar.

Av TheYardbird

Gillar ändå hur många kamrater det verkar finnas i denna kommentarstråd!

Av TheYardbird

Så ännu en tillverkare som registrerar ett varumärke för att vara på den säkra sidan alltså? Förstår inte alls nyhetsvärdet här faktiskt. Otaliga gånger har olika produkter eller varianter av produkter listats för att sedan aldrig ens ha varit planerade. Början kännas som att "Rykten" bör vara en egen kategori då det blivit löjligt mycket av det på Sweclockers under det senaste året. Oftast med otroligt vilseledande rubriker också.