Inlägg

Inlägg som TheYardbird har skrivit i forumet
Av TheYardbird

Asså... det känns ju inte direkt förvånansvärt? Specifikationerna var ju lite väl tilltagna för att kännas helt realistiska.

Av TheYardbird

Tråkigt om det stämmer. Dock är det ju en anonym källa som informationen kommer från. Så man kan ju vänta på officiell info från utvecklaren innan man börjar ta spadtag för att gräva graven.

Av TheYardbird

Jag kan rekommendera Z Reviews recension av AD18 om någon är nyfiken
https://youtu.be/UEooiaet9eQ

Av TheYardbird

@Dennisen: Det är bara mottagare. Att kunna koppla ett par trådlösa hörlurar till förstärkaren är nog en av få funktioner AD18 saknar :/

Av TheYardbird

Jag tar den gärna!

Av TheYardbird

Intressekoll: SMSL AD18 förstärkare

Tjenare!

Har en förstärkare i form av SMSL AD18 som jag tänkte kolla om det finns något intresse för. Har inte haft några problem alls med förstärkaren, är bara sugen på att prova något annat helt enkelt.

Förstärkaren kommer med en rad ingångar, 1 x 3.5mm stereo, 1 x coaxial, 1 x optisk, 1 x USB. All övrig nödvändig info finns överallt på internet, bara att googla!

Tänker mig kanske 1000kr eller så?

MVH!
Mikael.

Läs hela annonsen här

Av TheYardbird

Skulle det vara möjligt med 800kr + frakt för 712?

Av TheYardbird

Är inte detta typ artikel #13 på en vecka om samma dåligt optimerade spel? Precis som GTA V är det en PC-version som fungerar halvdant i början. Tagga ner, det löser sig nog om nån vecka. Det finns andra spel där ute.

Skickades från m.sweclockers.com

Av TheYardbird

Intresserad!
Har dock ingen större koll på hur man hittar i Stockholm. Vore det helt omöjligt att sammanstråla nånstans längs pendellinjen från Södertälje?

Av TheYardbird

Jag tänker att jag håller budgivningen öppen till söndag kväll. Kommer inte kunna få iväg grejerna idag och de skulle inte komma fram innan helgen om jag så skickar paketet det första jag gör imorgon bitti.

Av TheYardbird

@Lodisen: Nej precis. Efter att datorn startats händer det i princip ingenting. Om jag inte minns fel är det koderna 90, 15 och 3E moderkortet hoppar mellan efter att datorn startats.

Av TheYardbird

Aorus X470 Gaming 7 WiFi "Defekt"

Tjenare!

Insåg att jag har ett "defekt" moderkort här hemma som jag inte längre har någon nytta av. Mer specifikt är det ett Aorus X470 Gaming 7 WiFi och med "defekt" innebär det att båda moderkortets BIOS har det blivit något fel på. Jag personligen är inte insatt nog i sådant så jag kan lösa problemet själv och jag har via jobbet fått ett nytt moderkort så jag har inte användning för denna Gigabyte-modell längre.

Jag köpte moderkortet precis vid lanseringen av X470-styrkretsen och Zen+. Vilket innebär att det inte finns någon garanti från återförsäljaren längre, men Gigabyte själva har 36 månader garanti eller något sådant om man vill gå igenom en sån process med själva tillverkaren.

Är osäker på om jag har kvar originallådan. Har nyligen flyttat och kan inte minnas att jag sett lådan efter det, men ska ta och kika efter den. Kvitto kan jag säkerligen skaffa fram digitalt från Komplett där jag köpte moderkortet tillsammans med min processor.

Jag kan skicka moderkortet, då i lådan till mitt nya moderkort om originallådan inte skulle gå att hitta. Men då är det förskottsbetalning via Swish som gäller. Annars finns det att hämta hos mig i Gnesta.

Pris vettetusan. Budgivning kan väl börja på 1000kr så får vi se vart vi landar någonstans?

MVH!
//Mikael.

Läs hela annonsen här

Av TheYardbird
Skrivet av backfeed:

Aj fan, får hoppas det inte blir en trend. Aktiv chipsetkylare vägrar jag i sten, aldrig i livet!

Annars får det bli att slita bort fläkthelvetet och ghettomodda dit en rejäl passiv kylfläns. Som förr i tiden.

Skrivet av Perrablerra:

Skulle det kunna vara så att just den modellen riktar sig till länder där det ofta är betydligt varmare än i våra nordliga breddgrader så de måste köra med aktiva fläktar för att hålla den i vettig temp???

https://www.youtube.com/watch?v=w5UrTzMg2RU

Enligt Buildzoid är fläkten då till för att styrkretsen blir redigt varm "under vissa arbetsbelastningar" och att det även kommer att lanseras high-end moderkort med dessa fläktar. Så man vill nog inte skaffa ett billigt X570-moderkort med kass kylfläns eller billig fläkt, men det beror ju helt på vad dessa "specifika belastningar" visar sig vara.

Av TheYardbird

Användare: @ClubT
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Swish + frakt
Produkt: Surface Pro 4

Positivt: Väldigt trevlig köpare, var lätt att snacka med och fick aldrig någon "skum känsla". Snabb betalning och var noga med att höra av sig så jag visste när paketet hade kommit fram.

Negativt: -

Slutbetyg: Utan tvekan 5/5!

Av TheYardbird

Enheten är nu såld till ClubT! Tack alla för visat intresse

Av TheYardbird

Hört av mig till ClubT nu om möjlig affär

Av TheYardbird
Skrivet av ClubT:

Jag fortsätter budgivningen med 3300 + frakt

Skrivet av Stralmark:

Ah, jag förstår. Vill ju inte utsätta dig för obehag så. Chansade på att du kanske kom ibland i jobbet eller så.
Vi åker söderut och skulle kanske kunna svänga förbi på plats senare halvan av maj. Bjuder 3400 och hämtning om den är kvar då senare!

Noterat! Tänker att jag håller budgivningen öppen till imorgon eller så. På så vis kan jag nog med lite tur få iväg paketet så det kommer fram till köparen innan helgen

Av TheYardbird

@Stralmark: Jag ska tyvärr inte upp till Stockholm igen förrän framåt mitten av juni eller så. Pga ryggproblem så sätter jag mig helst inte på pendeln fram och tillbaka under en och samma dag heller :/
Kvitto har jag tyvärr inte och av vad jag kan hitta efter lite snabb googling så bör garantin ha löpt ur för något år sedan eller dylikt.

Av TheYardbird

@ClubT: Jag har ingen originalkartong, men att hitta en tillräckligt stor kartong och fylla med emballage vore nog inte problem.
Det är 128 GB lagring, och yes, laddare ingår

Av TheYardbird

Surface Pro 4 säljes/bytes mot VR

Tjenare!

Har en Surface Pro 4 med Core i5 och 4 GB RAM tillsammans med Type Cover och Surface Pen. Använder den alldeles för lite så jag tänkte kolla om någon är på jakt eller om det finns någon som skulle vilja byta en Oculus Rift eller HTC Vive mot den.

Köpte min Pro 4 via Blocket från en som nyttjat den på samma vis som jag har hittills: slösurf och mejlande för det mesta. Kan inte se några sprickor, markanta repor eller dylikt. Kan skicka fler bilder till den som är intresserad. Jag har inte använt den mycket alls, anledningen till att jag säljer den vidare eller letar någon som tröttnat på VR.

Ingen aning om vad som vore ett sjysst pris, 3 - 3,5k kanske? Kom med bud så får vi se vart det landar antar jag!

Har ni några bud, ett VR-headset ni vill byta bort eller några frågor så är det bara att höra av er!

MVH!
Micke.

Läs hela annonsen här