Inlägg

Inlägg som James Ulrich har skrivit i forumet
Av James Ulrich

Helvete, drack igår så nu har jag inte orkat spela idag....sadge. Ahja inte lätt att bli gammal, nya tag imorgon!

Av James Ulrich

70 timmar in och drömmer numera att jag spelar när jag sover, fint. Alla andra spel har upphört att existera, totalt ointressanta. Ok, förutom Microsoft flight sim, det existerar fortfarande.

Av James Ulrich

Ja jävlar vad torsk jag är på spelet, är uppe i 20 timmar sedan i går......Send halp plix. Nyss var jag ute och vandrade på en planet som jag utforskade, hittade en liten bas med en landningsplatta, kom ett skepp och landade. Ville sig inte mer illa än att dom ombord råkade dö och när jag sprang dit för att hjälpa till så hamnade jag i cockpit och skeppet blev mitt helt plötsligt.

Det visar sig också att det är ett cargoship så jag dubblar min lastkapacitet bara sådär, fantastiskt. Helt jävla sjukt vad jag älskar detta spelet!

Av James Ulrich

Börjar bli löjligt hypad, och jag älskar den känslan! Tänk när man får gå upp dagen det släpps, sätta sig med en nybryggd kopp kaffe och låta äventyret börja.

Av James Ulrich
Skrivet av Laxpudding:

Svaren på de här frågorna ligger väldigt sällan i TV:n utan i vad just den fastigheten använder för system. TV:ns roll är rätt enkel och den har vad den har i form av TV-mottagare. Det är egentligen inte så mycket som ändras. Typiskt med digital-TV är ungefär 10-åriga intervall på den utvecklingen. Så en TV från exempelvis 2011 och äldre kan ha problem med moderna lösningar vilket då kan kräva en box för en så pass gammal TV. Men en från 2021 ska inte på något sätt vara för gammal. Om du ni inte var en riktigt usel produkt då. För det förekommer ju också.

Du måste alltså ta reda på vad som gäller för just den fastigheten och där ligger alla svar. Det kan vara en lösning som kräver en specifik box. Eller en specifik CA-modul. Eller något helt annat. Det kan bara operatören svara på, men räkna inte med att operatörens personal är kunnig i att svara.

Denna information kan vara svår att få tag på för den är sällan utformad i klartext. Comhem/tele2 och majoriteten andra är organisationer utformade för att sälja abonnemang. De vill sälja en tjänst. Så när man kontaktar dem är de superglada på dina 349 kr/mån i 24 mån i något "paket". Fast de du möter i telefon kan inte förklara vad som krävs rent tekniskt. De kan rent av sälja på något som inte ens fungerar i den fastigheten.

Thats it. Ring och tjata. Vad är det som används i just den fastigheten? Ofta är det för SVT+TV4 något slags avtalat basutbud. Men det kan kräva att du köper något likt en CA-modul. Kanske till och med är analog mottagning fortfarande.

Jobbade med försäljning av bredband, tv, telefoni för x-antal år sedan. Och ja exakt så här är det. När jag jobbade så kunde man fortfarande sälja ADSL(utöver fiber och kabel) och för att kunna ha tv var du tvungen att bo inom x antal meter från stationen som kopparledningen skulle kopplas till. På hemsidan kunde det stå om kunden själv sökte på sin adress: Grattis du bor bara 200m från närmsta station och du kan ha både bredband och tv då du har VDSL!! När vi sökte på adressen om nu den kunden ringde in så kunde det för oss stå att, tv kommer inte fungera då ledningarna är för gammla, dessutom kan bara DSL 2 levereras, dvs 2-6mbit. Så hade kunden beställt från hemsidan: Köp allt det kommer fungera. Våran order från Chefer och TL:S var, ne men sälj och sen får kund använda sig av ångerrätten....Så jävla äckligt och det var det som fick mig senare att bara säga upp mig o dra.

Så satans vidrigt men så vårat samhälle funkar.

Av James Ulrich

Satan vad jag längtar!

Av James Ulrich

Den har stått upp sedan 2 år tillbaka(konsolen alltså) och det kommer den fortsätta att göra, men återkommer om något skulle hända!

Av James Ulrich
Skrivet av underwatch:

Funkar det även för Mac? Har inte provat game pass innan!

Det törs jag inte svara på, men min första tanke är väll att det inte gör det tyvärr. Nästa steg är väll kanske att kolla om det går att köra via tex Geforce now. Typ kolla om det funkar att spela ett köpt FM från steam via Geforce now till din Mac.

Nu kanske jag fattade lite fel, jag tippsade bara om geforce now om det nu är så att FM inte funkar alls på MAC! Så glöm det sista jag skrev om FM funkar:)

Av James Ulrich

Finns på pc-gamepass, så vill du testa och inte har gamepass sedan tidigare så kan det finnas öppningserbjudande. Gjorde det förr i alla fall, typ 10 spänn för 1 månad. Jag har inte laddat ner FM 2023 därifrån ännu, men ska göra det så småningom, ett nytt FM är alltid ett måste att nöta under en längre tid:D

Av James Ulrich

Är ni fortfarande aktiva? Letar efter en skön svensk klan att hoppa med i. Min main är en Warlock(solar eller void, samt en ok arc-build) med lightlvl 1596, men dom andra 2 är inte långt efter, typ 1592 eller nåt.

Av James Ulrich

ordlig.se WEEKEND nr 276, 3/6

⬜🟩⬜🟨⬜⬜
🟩🟩⬜⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Av James Ulrich
Skrivet av Don_Tool:

Jag håller med dig! Det är fantastiskt. SJälv håller jag mig till GA och medelstora flygplan likt Citation. Det som gör att jag verkligen älskar denna simulator är att det ser så jävla nice ut och jag älskar att upptäcksflyga hahaha. Nej det är verkligen en bra simulator detta

Ja Citation är underbar den med! Beechcraft king air är en annan goding jag varmt kan rekommendera!

Av James Ulrich

Fan va avundsjuk man blir, ni gör det förjävla bra o fint!

Av James Ulrich

Alltså fy fan vad jag är beroende av denna sim, det är så fantastiskt så det går fan inte att sluta spela. Har sedan 2 veckor börjat lära mig att flyga Airliners, och speciellt då a321. Försöker nörda ner mig så mycket som går utan att det skall bli för mycket på en gång, dom senaste 2 veckorna har jag 70 timmar speltid enligt steam.

Visst mycket tid i luften sköter autopiloten med ett rätt konfigurerat plan, men halva tjusningen är ju att konfigurera det rätt och lära sig allt som har med det att göra. Sen mellan tex en flygning mellan arlanda och JFk på 6-8 timmar så är man ju framme vid skärmarna o glyser var 5:e min för att kolla att allt ser bra ut samt att kolla på allt det vackra utanför.

Ne fy fan va fantastiskt detta är!

Av James Ulrich
Skrivet av spacedebree:

Men va fa.... en stor himla KANT mitt på bana....26 (??) på ESSA / Arlanda. Har ni upptäckt denna med? Osäker på banan dock.
Kan detta vara enbart på min maskin, eller borde det synas hos alla? Den kom en liten surprise direkt efter landingen kan jag säga. WTF! Kör standard ESSA. Därmot har jag Lanvetter (orbx) som addon.

Någon som förresten vet hur bra eller dålig Landvetter är utan addon?

Hittade en kant rakt över bana 01L just nu, blev en fin framåt volt med skruv efter en landning där, 10 poäng helt klart!

Av James Ulrich

Man tror att man efter flera timmar på en del av kartan har hittat allt. Tar ett break och glor på någon streamer som lirar och är på samma ställe, 2 nya platser på typ 10 min.....det här spelet alltså!

Bara älskar att i lugn o ro söka av områden och hitta dom item o bossar man kan och sen köra lite mainstory o få den framåt och sen söka av nya områden igen. En kopp kaffe och Elden Ring är fan lite livsnjutning.

Av James Ulrich

Vilket jäkla spel alltså, startar spelet och whoosh så har man spelat 5 timmar bara sådär.

Stående ovation till From soft.

Av James Ulrich
Skrivet av James Ulrich:

Fick hem GT 7 idag, och fy fan va hemma jag kände mig på en gång som gammal GT lirare från PS tiden:) Satt i periodpauserna i hockeyn jag kollade på, och körde igenom dom 2 första "menyerna" samt dom 2 eller 3 första licenserna, kommer inte riktigt ihåg nu:D

Men bra är det!

Får ta och revidera vad jag sa tror jag. Nu börjar jag inse hur fruktansvärt mycket det tryck på MTX och hur lite du kan göra åt pengar bara igenom att spela spelet. Och med dagens patch blev det ju inte bättre...

Ne fy fan att det är denna väg fan i mig alla spel verkar gå. Äckligt och vidrigt.

Av James Ulrich

Fick hem GT 7 idag, och fy fan va hemma jag kände mig på en gång som gammal GT lirare från PS tiden:) Satt i periodpauserna i hockeyn jag kollade på, och körde igenom dom 2 första "menyerna" samt dom 2 eller 3 första licenserna, kommer inte riktigt ihåg nu:D

Men bra är det!

Av James Ulrich

Med tanke på mitt forumnamn så får detta passa bra. Dom skulle bara gå upp och dra av någon låt från Load, förmodlingen King Nothing. Sen hände detta, och MTV var inte helt nöjda https://www.youtube.com/watch?v=kggWc9dFs9E