Inlägg

Inlägg som brittaspjut har skrivit i forumet
Av brittaspjut

Var på den säkra sidan och ett https://www.inet.se/datorkomponenter/naetaggregat/1200w-therm...
Kan säga att det är en fantastiskt nätagg som har allt man vill ha och mer därtill!

DOCK! hatade jag sleevingen på den, så köpte murdermod sleeving kit och sleevade om allt (även ATX kabeln, varje liten kabel för sig) fick jävligt ont i fingarna efter men lätt värt det för det e snyggare och mycket enklare att göra en "clean" kabeldragning i chassin.

http://store.murdermod.eu/murderware/sleeving-kits/murdermod-... om du e intresserad

Av brittaspjut

Ja, du kan ju för det första inte köra 3x 295, hehe om du inte använder ett som physX kort typ.

Jo, kan säga att inet är jäkligt bra! Har det man vill nästan alltid i lager, snabba leveranstider och bra priser (+gratis frakt för oss!! bara det gör ju så man handlar där ).
Vet inte riktigt vad gtx295 drar, men kanske skulle ta ett toughpwer 1200W? Då är du säker för allt!

Av brittaspjut

Köp en aftermarket kylare till cpu. Blir tystare och bättre prestanda då.
my 2 cents i alla fall

Cheers!

Av brittaspjut

Kör på rampage II. GRYMT moderkort som gör det (även för oss som inte ska överklocka som fan) enkelt att klara en överklockning till 4+ghz med lite extra kylning.
Corsair har massor av modulära nätagg. Bland annat deras HX1000 som är ett grymt nätagg och klarar av tri-sli med några hårddiskar (kanske inte 6+, men 4 i alla fall).

cheers!

Av brittaspjut

Jag har 2x GTX280 i sli konfiguration. Det är super bra! ökade prestanden i bla crysis med cirka 15fps med allting very high när jag lade till mitt andra kort

Av brittaspjut

Vet inte riktigt hur det är med ljud då jag bara använder headset för mina datorer till spelen och filmer :D. Men tror det borde funka fint.

Behöver du usb portar på framsidan? Annars så tror jag det räcker med dem som finns på moderkortet.

Annars tycker jag paketet ser mycket bra ut

Av brittaspjut
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wacomist
Okej, tack för hjälpen Jag har visserligen inte råd med en 22"are just nu, de kostar väll ~2k?
Är det bättre att bara ta ett 4870, köpa skärm för mellanskillnaden och senare lägga till ett till 4870 då?
Eftersom att ingen sa något om i fall sakerna var kompatibla med varann så kan jag se det som ett ja?:)

Länk till bra och billig 22"are önskas eftersom jag inte kan nåt om skärmar

https://www.inet.se/bildskaermar/22-/benq-tft-21-5---e2200hd/...

Och jag tycker det var en mycket bra idé det där med att spara in på ett kort och lägga pengarna på en bra skärm. Sen kan du ju köpa ett till och skryta med 2x 48701gb graffekort (uhm... nej då, själv har man inte sagt "pfff, har du BARA ett grafikkort". haha)

Av brittaspjut

Som crazybanana säger så har du för liten skärm för att riktigt utnyttja kortens fulla potential. Skaffa en större skärm eller ett betydligt billigare grafik kort

Av brittaspjut
Av brittaspjut

Warhammer online har jag för mig är väldigt krävande på datorn om du vill spela i höga upplösningar. Fast tycker du ska ta ett radeon 4870X2, samma prestanda lite billigare.
Också, ta en WD black 640gb HDD, typ bästa på marknaden just nu

Av brittaspjut

Jag tycker faktiskt sånt här är rätt onödigt. Du kan ju köpa vilket usb minne som helst och bara fixa lite själv och så kan det se ut lite hur som helst

Av brittaspjut

Haha, reklamen var ju skit bra! Man fick skratta lite grand.

Annars så är det väll helt OKEJ hastigheter.... okey, imba!

Av brittaspjut

Uhm "En stor skärm (26-28'') har en mindre för gaming".

Varför i hela fridens namn använder du en MINDRE skärm för gaming

Vill du inte spela i så höga resolutions som möjligt, jag vet att om jag hade 32k att spendera skulle jag lira på en fin 30''

Av brittaspjut

Jag tror snarare att ps3an var SVINdyr, jag menar om han kan spela OCH lyssna på LP skivor, DET e coolt det. Undra vart man kan få ett sånt ps3

Vill du ha en mac? jag byter min macbook air mot ditt ps3 som kan spela LP skivor!

Av brittaspjut

Varför ens ta upp det om det nu inte har något med någonting att göra?

Du gör oss alla (i alla fall mig) lite förvirrad med allt ditt prat.

Av brittaspjut

lr2edit!
Seriöst, det finns en liten knapp under dina inlägg där det står "Ändra" tryck på den om du kommer på saker i efterhand!

Av brittaspjut
Citat:

Ursprungligen inskrivet av drazz3
allså jag hade en skiten laptop förut som va 10x sämre å den fick ja ett byte mot? hur fan skulle ja inte kunna för denna då? svara på den frågan

Alltså, Drazz3. Det är kommentarer som denna som gör så att folk inte riktigt vill hjälpa dig. Den är helt onödig och har ingenting med din orignalfråga att göra, suck. Försök i alla fall hålla dig till frågan.
Och som andra sagt innan, det är många här på SweC som är Proffs inom detta med datorbyggen och nästan allting som handlar om/kring datorer. Så gör dig själv en tjänst och lyssna på dem! De vet faktiskt bäst. Men vill du lyssna på dina kompisar, gör det då! Men fortsätt då inte att klaga här på forumen efter ett misslyckat försök till att sälja det du kallar en "dator".

Jag säger bara, lycka till. Men lämna oss ifred!

Av brittaspjut

Försök sälj den för det då. Skapa en annons på blocket och vänta, antingen så kommer någon att ringa/maila och säga "vill köpa" eller inte.

Av brittaspjut

Fråga dem då?
Om du nu har polare som kan så mycket kan säkert dem hjälpa dig? Eller har jag helt fel? För som en kompis så brukar man hjälpa varandra

Av brittaspjut

Vem bryr sig tror du? Här finns det riktigt duktiga killar och tjejer som kan väldigt mycket om datorer, du går emot vad alla dem säger och struntar i råd du får!
Sweclockers är så pass stort och respekterat att jag lovar dig att folk kommer skita i vad du säger (kanske först och främst för att dem inte fattar vad du säger). Och sedan för att andra tycker om sweclockers och har fått mycket råd och hjälp (inklusive mig) på dessa forum!