Inlägg

Inlägg som Unclefred har skrivit i forumet
Av Unclefred
Nytt bud: 3 000 kr Bor i Mark(Sätila) och arbetar i Kungsbacka så kan kanske mötas?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Unclefred

Annonsen är avslutad

Av Unclefred
Skrivet av KungFredda:

Är telefonen låst mot Comviq?
Eller är detta en grej som det slutades med för flera år sen?

Telefoner är aldrig låsta till en operatör längre

Av Unclefred

Oöppnad Google Pixel 7 pro

Jag var mer intresserad av surfmängden än telefonen på comviqs erbjudande och säljer därför en Google Pixel 7 pro 128gb Obsidian i obruten förpackning. Tänker bud från 5500 till söndag 18.00 så skickar jag på måndag.

REK är väl rimligast och kan bjudas på.
Finns annars i Marks kommun och kan mötas inom några mil om så önskas.
.

Läs hela annonsen här

Av Unclefred

Annonsen är avslutad

Av Unclefred
Skrivet av neohamster:

Jag har en 5600x som jag tänkte sälja.
Vill ha 1200:- plus frakt för den, förskottsbetalning om den ska skickas.

/Björn

Har du fläkten till den eller är det bara processorn? Låter hur som helst intressant kan ta resten på PM

Av Unclefred

Söker ryzen 5600

Hej! Tänkte krama ur det sista ur moderkortet och göra mitt nyinförskaffade radeon 6800 rättvisa så söker en processor, helst då en 5600.

Betalar frakt eller hämtar inom rimligt avstånd. Bor i Marks kommun.

Läs hela annonsen här

Av Unclefred

Liten uppgradering för gammal dator

Tjena! Jag satt redo att dra kortet för några år sedan då ett rtx 3060 ti kostade 7500:- på rea och jag gav upp tanken på det där och då. Nu ser det ut som att det ordnat upp sig lite och jag är lite sugen på att prova på 1440p gaming då jag råkade köpa en skärm för ändamålet innan priserna på grafikkort blev helt hysteriska.

Nuvarande system
Gtx 970
Amd Ryzen 5 2600
32gb ram ddr4 3200mhz
Ett Corsair nätagg 850w som har hela 12 år på nacken!
1440p 144hz skärm

Detta system har räckt till Rocket League och lite sköna indietitlar. Men jag lockas av att spela the witcher 3, cyberpunk och lite andra liknande stortitlar.

Det jag söker är väl förmodligen en vettig psu och ett grafikkort. Jag tror att cpun kommer flaska men den kan jag kanske uppgradera genom att köpa en begagnad 3700x eller 5600 eller något liknande vid senare tillfälle.

Min tanke är iaf att komma billigt undan då jag är småbarnsfar och hårt drabbad av räntesmällen så begränsat med tid och ekonomiskt svängrum.

Så..

Radeon 6750xt för 3674:-
Radeon 6800 för 4422:-
Är de deals jag spanat in på Amazon nu. Det verkar som att dessa kan fylla mina krav och en psu för tusenlappen så är jag nog i hamn. Jag blir lite vilsen i Nvidias prissättning. Ska jag skita i att titta på det gröna laget? Tips mottages tacksamt!

Av Unclefred

Annonsen är avslutad

Av Unclefred

Lenovo Ideapad 5 15.6" | Ryzen 5700U | 16GB ram | 500 GB SSD

Hej! Färdigpluggat för min del och tänkte därför göra mig av med min bärbara som jag köpte förra sommaren. Nypris var 7599kr med Lenovos dåvarande kampanj + studentrabatt. Jag tänker mig 4000 + frakt. Kan levereras till Göteborg, Borås eller Kungsbacka mot en liten peng då jag bor i Marks kommun. Annars skickas den.

Specs står i rubriken.
65w originalladdare ingår.
Ingen originalkartong, men digitalt kvitto finns.

Produktlänk : https://www.lenovo.com/se/sv/p/laptops/ideapad/ideapad-500-se...

Läs hela annonsen här

Av Unclefred

Som det popsnöre jag är så tänker jag direkt på ett gäng låtar!

OutKast - Hey ya
Familjen - Det snurrar i min skalle
Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Dexys Midnight Runners - Come on Eileen
The Cure - Just like Heaven
The Killers - Mr. Brightside
Laakso - High Drama
Kristian Anttila - Vill ha dig
Säkert - Vi kommer att dö samtidigt
Ebba Grön - Flyktsoda

Av Unclefred

EP3 var extremt bra. Jag slutade titta på Sandman för att jag tyckte att alla avsnitt var som en egen liten film som inte förde handlingen framåt. Denna avstickare var verkligen något helt annat. Helt rätt och jag ser fram emot fler avsnitt.

Av Unclefred
Skrivet av TheWeirdOne:

Andra luckan

Kod: T0296-***3F-22MQJ
***= Förkortning av "oändlighet" på engelska. I programmering blir det ofta resultatet av att dela ett flyttal med noll.

Nebuchadnezzar

Kod: T6W3N-0D450-**FJR
**= Numret på den senaste Fallout titeln (som enligt uppgift ska vara 16 gånger så detaljerat). Tydligen så oerhört fantastiskt att det skippade mer än 70 titlar efter Fallout 4.

Red Solstice 2: Survivors

Kod: 99CLP-K8YEA-5**6B
**= Motsatsen till gammal. Också en vanligt förkortning på en av USAs mest kända städer.

112 Operator

Kod: 87A78-GMI5V-98***
**= Ett mått på upplösning som vanligtvis används för skrivare eller när man ska trycka något, där man istället för pixlar mäter "punkter per tum".

911 Operator

Tog 112 Operator Tackar!

Av Unclefred

Jag har spanat i två år på ett rimligt erbjudande och möjlighet att uppgradera från mitt 970. Meen jag köpte ett nintendo switch Oled nu och släpper spelandet på pc en stund. Det är så vansinniga priser.

Av Unclefred

Tele2. 12gb surf för 99kr/månaden. Både jag och sambon har detta då jag känner en säljare där som frågade sin chef om han kunde ge oss savekampanjen utan krångel med att ringa och låtsas att man ska säga upp. Min sambo hade telenor innan men fick det rakt av. Bekvämt, dock blev det två år bindingstid vilket inte spelade så stor roll.

Av Unclefred

Magic the Gathering och webutveckling är väl de två saker som tar upp mest hjärnaktivitet

Av Unclefred

Flera chassin har väl redan upphöjda skruvhål så du slipper distanser? Det har mina två senaste åtminstone.

Av Unclefred

Unravel 2 om ni ska spela tillsammans. Sen är ju little big planet-serien väldigt trevlig. Sackboy är ju baserat på det men har ingen större koll på hur det är mer än charmigt utseende. Lego går väl alltid hem? Dom brukar vara uppskattade.

Av Unclefred

Jag tror att jag är så pass noga med att pricka in mest valuta för pengarna att jag vant mig vid "jag får vad jag betalar för" och därför har lägre förväntningar. Jag har sällan råd att uppgradera min teknik numera pga bilköp, bostadsköp och två barn på de senaste tre åren. Jag har haft min osmarta samsung 46" i 12 år. Jag har ryzen 2600. Jag har ett 970. Jag har en samsung s10. Allt kan ersättas för en förhållandevis liten peng men det kommer ge mig en känsla av att jag betalade för mycket utifrån hur jag använder min teknik. Jag har nog ändrat mitt konsumtionsmönster ganska rejält och saker får hänga med tills dom rasar eller tills jag inte klarar mig längre pga för dålig prestanda.

Av Unclefred

Dagdrömmer ofta om en elbil meen det stannar nog där med nuvarande inkomst och plan på att plugga i två år. Min toyota Avensis 2015 kombi fyller egentligen alla mina nuvarande behov.