Inlägg

Inlägg som highspeed har skrivit i forumet
Av highspeed

Tangentbord: Ducky ONE 3 TKL
Resultat: THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

Av highspeed

böcker..skönt att vila ögonen från pc och mobil..

Av highspeed

detta är väl för moderkorten ska kunna ta emot 32 core varianter i framtiden.. kolla bara hur många phases dem har 19+ 90 ampere på msi moderkorten vs runt 12 på x570.. en 5nm "5950" kommer inte dra mer än 5950 nu...

Av highspeed

Var någon som skrev på AdoredTV senaste videon att det som gjorde Zen 2 bättre än Zen 1 i spel var inte IPC ökningen främst utan infinite fabric brandbredden. AMD sa inget om detta.. så om dem ökat den på Zen 4 så kanske det blir nice ökning ändå.

Av highspeed

Nice! Mer HZ de bättre. Snurra snabbt 360 i ett fps spel och min 240hzare är en blurring mess. Vill dock ha 1440p.. 25 tum 1440p är optimalt.

Av highspeed

5800x3D kommer vara snabbare i multiplayer spel om detta är Zen 4 har allt att komma med. Sedan har vi Raptor Lake och 8 performance cores.. också ZZZ uprade..köpa ny cpu och behöva stänga av E-cores för att maxa fps i spel.. så man köper ny cpu 2022 som är 8 cores känns lagom roligt haha. Förhoppningsvis kommer vi få 16 cores CCX med Zen 5 och lägg på 3D cache så har vi en gaming cpu som är hype.

Av highspeed
Av highspeed

bytte precis fjädrar..från 14 mm 62 till 16 mm 55.. och det vart mys.. Mer toptryck som skyddar mot feltryck, vart mer respons tillbaka och mer linjär känsla.. 14mm var för känsliga på toppen och hade för mycket ramp up på slutet..

Av highspeed

svårt att känna hype när man det kommer GPU med multi chip lösning som verkar vara beast mode

Av highspeed
Av highspeed
Skrivet av Devil May Cry:

Hmm kanske blir en uppgradering från 5900X till 5800X3D, låter lite konstigt bara

Väldigt sugen på den uppgradering alltså. Speciellt eftersom Zen4 inte kommer med 3D cache vid starten utan dröjjer till typ Q2-3 2023.

Av highspeed

Damn..vill ha denna alltså. Cache is king i multiplayer spel och singel thread spel.

Skrivet av hg:

Jag önskar att nån skulle test riktigt CPU-begränsade spel dock. Typ late game i valfritt Paradox spel och/eller olika MMO's med stora mängder spelare på liten yta.

Denna kanal testar WoW. Han kommer testa 5800x3D när han får tag på en. Han har testat 12900k med tunade DDR5 minnen:

https://www.youtube.com/watch?v=sgonfT3fCAs&t=254s

Är ingen sida som testar multiplayer spel. Föreslår Sweclockers blir först med det. Förslag:

Warzone när man droppar från flygplanet med maxspelare.
BF5 65 players Underground i starten. Kolla mini fps. Som försvarare på vänster sidan droppar man 180 fps typ med 5900x och bra tunade DDR4 minnen(3733 mhz CL14).
WoW Isle Of Conquest fps vid "docks", vilket är där alla springer till vid starten. Då har man 80 spelare på liten yta. Extremt fps krävande för cpu/minne. 12900k med tunade DDR5 minnen droppar till 100 fps.

Alla ovan händer vid starten så behöver spela minimalt för checka fps. Använder dessa själv för att testa minnes overclocks.

Av highspeed

ni som är okej med ansi så har vita och svarta one 3 dykt upp som preorder på mechanicalkeyboards.. bilder där på dem med..

Av highspeed
Av highspeed

Nice.. förhoppningsvis får Zen 4 och Zen 5 denna mega cache också.

Av highspeed

Bara 5 gram ökning på MZ1 wireless vs tråd.. bra jobbat. Imponerande också dem verkar ha lyssnat på folk som inte gillar back bumpen på MZ1 och man får en mycket bättre bak med på köpet.

Av highspeed

köpte durock stabs till mitt ducky..fungerade inte alls.. dem var så tighta i sin fitt att tangenterns "hona" inte linjade upp perfekt så tangenterna vart stuck..

Av highspeed

yep testade filma mina box red med tx film..gick inte helt fel form.. kanske finns film som passar dock ..inget jag kollat upp.. dem var värda smörja allafall..

Av highspeed

torrent compact troligen mitt nästa chassi.. undrar dock hur framtida multi chip gpuer kommer bli i längd.. 330-335 mm nu på dessa begränsar redan vissa gpuer..

Av highspeed

ducky one 3 tkl med smorda och filmade aqua kings.. 62 gram versionen..tyvärr för lätta gör för mycket misstag..kommer byta fjäder.. men annars ger dem nice ljud och krämig känsla när man skriver..