Inlägg

Inlägg som highspeed har skrivit i forumet
Av highspeed

2900 mhz average.. mysssigt

Av highspeed
Skrivet av Mocka:

Tur att man aldrig är offline då

Det såg ju bra ut tycker jag?

Läste man länken Pyrree länka verkar den lite kass på on demand men försöker man kopiera över från usb verkar den trigga:

"When we connected a USB drive containing some malware to the system, Microsoft Defender Antivirus did not take any immediate action. However, as soon as we opened the drive in Windows File Explorer, Defender detected and quarantined the malware on it, without giving us any chance to copy it. When we tried to copy malware from a network share, Defender similarly prevented the malicious files being copied, and deleted them from the shared folder."

Man kan ju alltid använda sig av https://www.virustotal.com/ för on demand.. kollar ju filer med 70 olika virus program.

Personligen är inte on demand något jag har använt på mycket länge

Av highspeed
Skrivet av Mocka:

Har också läst att Microsoft Defender är bättre nu än för några år sedan men har Defender verkligen kommit upp till toppen?

Vet inte om toppen men här kan du kolla lite: https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Av highspeed
Skrivet av nikwhatsup:

Nice! Är dom sköna för gaming också, alltså någorlunda ”lätta”? Tänker att jag skippar mina gateron reds och köper 90 st ink blacks och får dom insmorda direkt från smord.store, kostar bara 900kr allt som allt vilket är helt sjukt egentligen med tanke på jobbet det är. Eller funkar som bra stock utan smörjning? Funkar dessa bra med south facing leds på GMMK PRO? Är helt överväldigad av all info jag hittar online.

Jag har inte dessa själva..är också ny i denna hobby.. har kollat massa videos på linjära switchar och black inks och aqua kings hade bäst ljud..Verkar ju vara lite som mx black i styrka..vet inte om du testat dem.. personligen försöker jag vara nära mx red eftersom jag gillar dess styrka..Men man kan ju alltid byta fjädrar

Det där med south eller north facing verkar ha göra med om det skapar problem med key caps.. har man north facing så kan vissa keycaps träffa switch huset innan man bottnar ur så som jag fattat det.

Av highspeed

black ink v2 har väldigt nice ljud

Av highspeed

Använder inte ens Avast längre.. såg stort virus test och microsoft defender som ingår var precis lika bra.

Om någon vill testa mina bara köra NiceHash

Av highspeed
Skrivet av StuntmanMike:

Känslan måste ju ändå vara placebo 😀 Men kul att det gav resultat på ett Ducky också. 👍
Passade du på att smörja stabs också?

Ljudet påverkar känslan..men du har rätt om man har lurar på sig så försvinner det. Ingen smörjning på nuvarande switchar och stabs.. men jag har aqua kings på gång som ska smörjas och filmas.

Av highspeed

gjorde precis tape mod på mitt ducky..defintivt nice upgrade i ljud och känsla..kan rekommendera..väldigt enkel mod med..

Av highspeed

du kan ju binda om windows knappen med sharpkeys om du tycker det enda som är störigt..själv kör jag extra ctrl på vänstra windowsknappen..

fnatic streak 65 lp är "halv" låg profil.. 1 mm actuation 3mm bottom up..

Av highspeed

o shit oled för monitors!! Nu behöver vi 25-27 1440p 360hz versioner bara.

Undra hur dem skyddar dessa mot inbränning? Flashar den någon annan färg snabbt varje sekund eller vad?

Av highspeed
Skrivet av TaunyTiger:

Antagligen fortfarande en drivrutins bugg. Har själv samma problem med mitt 6900XT. RDR2 och Hitman 2 som jag testat klarar 2780mhz på gpun, BF2042 klarar inte mycket högre än strax över 2600mhz. Märkligt när de skiljer +150mhz på gpun på olika spel när de kommer till stabilitet.

Ah samma mönster för mig. Kan boosta 2720 i Warzone men klarar bara 2600 i 2042, det på low. Kör jag ultra krashar även 2600mhz så antaligen för lite juice.

Av highspeed
Skrivet av heatm:

Alltså... jag har sugit på den här karamellen länge nu... men tänk om det vore sandfällor i stället för asfalt utanför banan, då hade Max tagit ledningen för att Lewis lämnade dörren öppen.

Så hur fan resonerar "domarna" egentligen? Dom har helt enkelt gjort så att "block pass" är menlösa på banor där man bara kan gena genom kurvan.

Hade det varit sandfällor hade ingen som har minsta tävlingsinstinkt lämnat banan utan låtit blivit påkörd. Sedan hade motståndaren vetat det i fortsättningen.

Av highspeed

LOOOOOOOOOOOOOOL

Av highspeed
Skrivet av Swensson@xtreme:

Är det någon av er här som lider av directx buggen ? Kommer helt random när man spelar.. ibland ofta och ibland händer det inte alls..
Finns en rätt så lång tråd på EA forumet om det
Verkar gälla både för AMD och nvidia, dock verkar det vara mer vanligt hos oss AMD ägare.

I övrigt har jag kul i spelet
Tycker det blir bättre å bättre !
Men visst finns det fortfarande mkt saker att jobba på..

Lite trist att det inte finns fler vapen, jag skulle gärna vilja ha mer anti tank launchers mm

överklockat 6900 xt? Jag får den när jag pushar max freq för långt.. kör 2600 som max på referens och då är det stabilt..ERR eller vänta vet inte om det är exakt direct x buggen., möjligt det är amd drivrutinen som krashar..orkar inte kolla nu

Av highspeed

BFV har mycket bättre banor också.

Av highspeed

Paypal support vill inte veta av en och är noll existerande i Sverige. Måste vara dryg och jobbig på amerikanska supporten för att den ska hända saker. Kommer aldrig använda denna skit service några fler gånger, är bara frustration. Folk har fått deras konton bannade med mycket pengar på dem och Paypal "kan inte ange varför".

Av highspeed
Skrivet av TaunyTiger:

@blackis
Tveksamt! Jag själv körde 4000mhz, men ställt ner minnet nu pga instabilitet i BF2042, testade aldrig 1,5v iofs men körts stabilt i 1,47v i ramtest och spel innan BF2042. Sänkte till 3600mhz cl16 nu. Men får ut bra fps.

Antagligen är det min FCLK som inte är stabil vid 2000mhz, därav krasherna. Skärmen bara svartnar och datorn starta om, och efter återställning till 3600mhz/1800mhz fclk så har de fungerat felfritt.

Du har zen 3 vilket är mer viktigt med timings han kör 10900k som vill ha hög frekvens på minnena.

Av highspeed
Skrivet av blackis:

Du behöver överklocka minnena mer.. om det är b-die du har, bara mosa på 1.5 volt på dem och kör 4400mhz och lek med timings så ska du få mer fps.

Av highspeed

MZ1 sedan release, inga fel hittills.

Av highspeed

Roligt att överklocka så länge man har test program som kan testa stabilitet på 15-30 min. Men måste man vänta 1-2 veckor för att se om det är stabilt som när man överklockar minnet på amd nu är det rätt drygt

Såg video btw från 2042 multiplayer 5950x vs 12900k med båda hårt överklockade minnen var lite samma story där..12900k 5-10% högre fps. Bring on zen3 3d nu please.