Inlägg

Inlägg som sp938 har skrivit i forumet
Av sp938
Skrivet av Karim:

Hej,

Jag tog emot ett paket som leverades av Best Transport sent på kvällen. Märkte direkt att paketet var alldeles för lätt för att innehålla en laptop. Nämnde det till chaffören som sa att jag skulle rapportera till NetOnNet. Paketet såg annars oskadat ut och var ordentlig förseglat.

Jag filmar självklart när jag öppnar paketet och som jag trodde visar det sig vara helt tomt.

Tänkte nu att NetOnNet skulle fixa biffen med en gång. Detta är ju pinsamt. Men de svarar:

"Hej, jag har kollat in i din leverans och vad jag kan se så har det levererats som det ska. Om det nu är så att du tog emot ditt paket tomt så får du ta det vidare med ett polisärende mot transportören. "

Vad i helv*te är detta för support? Kan de inte ens ursäkta sig, eller hjälpa till med ärendet? Jag ska nu behöva lägga timmar på detta ärende som kanske inte leder någon vart eftersom de inte har koll på sin transportkedja?

Vad hade ni gjort?

Säljaren ansvarar för varan fram till att det är levererat till dig. Detta är lite som att de har sålt ett tomt paket till dig på en NetOnNet butik, och sedan påstår de att du ska polisanmäla. Du kan leta upp relevant info på nätet och länka till det i din korrespondens med dem.

Jag hade gjort detta:
Leta upp VD, Director of sales, Director of Customer Service, Head of legal. Om de är del av en koncern hitta samma personer på koncernnivå också. Gissa dig fram till deras emails. Hitta ett par journalister hos aftonbladet, expressen etc. Lägg de alla som CC när du nästa gång mailar med NetOnNet.

Dina krav är enkla: De får hämta det tomma paketet från ditt hem och leverera en korrekt produkt (om du fortfarande vill köpa från dem). Det ska hända ASAP.

Det är inte ditt jobb att polisanmäla, när det är de eller deras leverantör som har fuckat upp.

Om de inte svarar fortsätt att eskalera genom att lägga till fler personer i CC fältet tills någon svettas så mycket att saker börjar hända.

Pinsamt @netonnet.

Av sp938

Har också en Samsung mobil och jag använder mig utav cube ACR som funkar bra. Problemet är väl som andra har redan skrivit att den är rätt jobbig att sätta upp och att man måste ge den massa rättigheter till telefonen, men när det kommer till inspelningar så gör den sitt jobb riktigt bra.

Av sp938

Okej, tack! Då budar jag 3000. Hoppas du inte tycker det är ett skambud. Samsung kör massiva kampanjer på sina produkter och gissar att även denna kommer vara rejält nedsatt senast under black friday.

Av sp938

Hej,
Finns det kvitto på soundbaren? När har du köpt den?

Av sp938
Nytt bud: 150 kr 150kr och hämtning från Linköping
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av sp938

Hej!

1x FD Define C
300kr + hämtar

Av sp938

Jagtror jag vet vad jonas tänker på... ;D

http://img266.imageshack.us/img266/6273/jonas2d.jpg