Inlägg

Inlägg som Helge200 har skrivit i forumet
Av Helge200

riktigt coolt.. asså WOOOW. stort grattis..:)

Av Helge200

jepp.. jag tog en ifrån sony ericsson fast original var från samsung.. skumt tänkte jag, haha

Det är inte så att du ställt in usbporten i fel läge, telefonen kan ju identifiera sig på olika sätt och det ger olika resultat beroende på vad du ska göra när du ansluter den mot en dator.

såg detta med.. då datorn ser telen men inte kies. kanske det hjälper att välja det andra alternativet som mr.. nämner här.

Av Helge200
Skrivet av DrunkenMonkey:

Nej datorn hittar mobilen men inte Samsungs mjukvara. Vet inte om jag är så sugen på att klödda själv med att flasha.

Skickades från m.sweclockers.com

har/hade samma problem.. men bytte kabel mellan datorn och telen. funka great sen.

Av Helge200

tack LemonIllusion.. laddar ner nu.. men fick nog inte till odin rätt..:( får se sen när firm är nere..

Av Helge200

är själv lite dålig på detta. samt att jag har en s4 som är rootad till nått slim nånting.. den skulle jag vilja ha original firm ( program) på. hur gör jag detta samt.. är det någon som har lust att hjälpa mig?
( ledsen att jag tog din tråd såhär.. hittade inte nån annan)

Av Helge200

är själv lite dålig på detta. samt att jag har en s4 som är rootad till nått slim nånting.. den skulle jag vilja ha original firm ( program) på. hur gör jag detta samt.. är det någon som har lust att hjälpa mig?
( ledsen att jag tog din tråd såhär.. hittade inte nån annan)

Av Helge200

men hallåå. pingvinen är ju en helt underbar nish de har kommit på. sen att säga att de * skall* eller är inte billigast. jo ja tackar.. de är verkligen en av de billigaste dator affärerna vi har i detta land. de bjuder även på frakt. tror att det finns sk småglin i truppen som inte vet bättre än såhär..bortskämda kunder hhahah det är vad ni är..

Av Helge200
Skrivet av VideoyGTX:

Jag köpte två fläktar på inet det tog 5 dagars leverans trots att de hade grejerna i lager och att jag betalade med kort. De tog även 10kr för pappersavi trots att fläktarna kom i brevlådan. Inet har tappat kontrollen gällande service, support och även pris och sortiment.

en fråga.. när hände detta??

Av Helge200

samma här hagis.. tänkte inte ens att det var röd dag. så jag får snällt vänta tills den dära jä****a tisdagen jag med... åå jag som ( nästan haha) planerat hela helgen.. men men.. tur jag har ett till graffe kort.

Av Helge200

kan ju gå in på postens hemsida och söka packetet annars.. ( tar för givet att du fått ett kolli-nr .) sök på detta. finns det på ica maxi så äre bara att hämta.

Av Helge200

skumt.. inet är en ( om inte DEN BÄSTA) av de bästa butikerna som jag haft att göra med...
samtidigt som du betalade mer pengar i mellan korten som enligt vissa blir ett nyköp.. nej nej.. detta är någonting annat som inte framkommer.... behåll du kortet och var glad.

Av Helge200

dessa billigare 4k som finns har jag själv tittat på. pixmania hade en runt ca 3700kr.. men kom aldrig för sig att se bilden på dessa.. .
men vad jag förstod lite så är det inte den bästa Uppdateringsfrekvensen på dem.. och det är ju lite det man vill ha... var inne nu och tittade en snabbis.. såg en saiki( tror jag den heter) 50" för under 5000. samma märke samt lite större än den jag såg då som var på 42"
jag väntar iaf tills jag vet att det är ok bild på dem.. detvillsäga.. bättre Uppdateringsfrekvens på bilden samt annat då.:)

Av Helge200
Skrivet av gatsten:

Hej,
I taket antar jag att man måste ha hål i chassit för... Det har jag inte. I fronten har jag nog inte plats är jag rädd. Får nog återkomma när jag har modell på chassit.

/Peter

oftast så finns det redan hål för radiator eller fläktar. de befintliga system som finns idag används av dessa.
är det ett matx eller atx i moderkort?? underlättar för att försöka komma fram till ett bättre system ( detvillsäga.. vilken storlek du har på chassit.)
röstar även på antec system 1220. har ett själv och det är heelt ok. tips: byt fläktarna som finns med så blir det supertyst.;)

Av Helge200
Skrivet av BergEr:

Inte direkt farligt, händer lite rån o stölder men det är väl ändå normen i större städer och vid stora evenemang.

aaasg .. tror inte du hjälpte till så mycket med han vill åka dit hahahaha

Av Helge200
Skrivet av Adam West:

För en inte alls så inbiten, vad exakt är vektorgrafik?

Skickades från m.sweclockers.com

http://sv.wikipedia.org/wiki/Vektorgrafik
en äldre variant upplösning enklare sett sagt ( kommer säkerligen att dementeras här..:) )

Av Helge200

kommer att bli kul och se marknaden för detta . känns lite som... ÄNTLIGEN...

Av Helge200

med sånt man har hemma??
att täppa till i springorna mellan dörren och karmen ja det hjälper till.. men kanske inte endast det.. ägg-kartonger.. klistra,, tejpa,, helst gärna mer ändå.. ex ljud isolerande skum-matta av nått slag. detta borde hjälpa till lite iaf.. allt är ju lite relativt av vad och hur du vill spela
ps: OJ vad svar det vart innan jag fick postat haha.. ( inget syntes när jag påbörjade..)

Av Helge200

när jag läste detta först , så blev jag riktigt orolig på hur detta kommer att belysas och av vilka. är det någon slags organisation bakom film skaparen, som vill (typ) baktala copyswede och på så sett sänka dem .. och på så sett få ut ännu mera pengar när dem jagar sk downloaders.?!! tror inte riktigt på att detta är hela sanningen om att göra denna sk dokumenter om.
och att göra filmen så neutral som han säger ( tror det stod någonting om det.. kan ha fel) .. har jag verkligen svårt att tro..
läste några inlägg ang detta och många ser nog inte riktigt vad detta kan leda till... (kan ju bara hoppas att jag har fel..)
ps: många inlägg finns det givet. och inte bara *wow sicken grej.. detta stöder jag .. ärligt så vet jag inte riktigt om dem är så bra heller.. ( copyswede då)

Av Helge200
Skrivet av str8forthakill:

Så dem dubblar minnesmängden men halverar bandbredden vilket lämnar oss med minnen lika snabba som dagens? Får hoppas att det håller då

det jag mest var intresserad av var just 1024bits, som de helt plötsligt tog bort och ändrade till 512... hmm oavsett så är det alltid kul när AMD lägger ut nått nytt.. ta ex 5870 serien ( 5*** ) var ju ett mega kliv upp .. eller vad det 4870.. men de var aldrig så dyra heller än nvidvia`s kort.. ser fortfarande framemott
testerna av 390 korten.. vad och hur skillnaden är och blir med 1024 eller 512bits.. sanningen är ju att det är på G med 1024b minnen.. bara det är kul isig. hoppas även att dessa ringar sprider som till andra egenskaper.. ex ddr4 eller hdd osv...
: med stora stora ögon.. skall följas.

Av Helge200

OAVSETT vad det är för anledning till varför *dark* inte vill ha trådlöst ( wifi) spelar ju inte någon roll isig, då frågan var bokstavligen att han ville slippa trådlöst nätverk. att inte hjälpa han med detta, nej grabbar tänk om.. hjälp han med det han frågade ist.