Inlägg

Inlägg som kraft90 har skrivit i forumet
Av kraft90

Skulle sälja mitt asus 560ti för en 500. Om jag sålde till en vän hade jag krävt en pizza.

Av kraft90

Bedrövligt. Inte konstigt att lagen heter SOPA.

Av kraft90

Tack så mycket, löste sig nu

Av kraft90

Fattar inte vad +1 är.

Hejsan, vill först säga att jag inte är riktigt säker på vart denna tråd tillhör men skrev den här iaf.

De är så att min mail har blivit hackad eller nått och jag måste skriva in mitt telefonnummer och vet inte hur jag ska skriva in det.

Det står +1 innan rutan jag ska skriva in i och förstår inte riktigt hur jag ska skriva mitt nummer efter de. Så om någon vänlig kille eller tjej kan skriva hur jag ska skriva så formulera de gärna med detta nummer.

076-1234567

Tack på förhand

Kan även tilläga att i exempel rutan så står det (425) 555-0100

Av kraft90

"Chuck norris once got bit by a cobra, after 5 days of horrible pain, the cobra died"

Chuck norris humor är kul

Av kraft90

Ledtråd tack

Av kraft90

Håller med gällande "Lock on" grejer, så jävla tråkigt. Visst, finns i verkligheten men tråkigt ändå. Dock håller jag inte med om dålig accuracy, tycker de är bra accuracy och härlig känsla i vapnena. Men man kan ju knappt lira med short/medium distance vapen för då får man ett sniperskott i fejset.....

Av kraft90
Skrivet av mattias_gbg:

Då kanske spelet kan börja närma sig ett beta test efter patchen

Palla klaga, ge fan i å lira ba. Inte många nya spel nuförtiden som fungerar utmärkt när de nyligen släppts, ta skyrim tex, svin mycket buggar men skit bra ändå!

Av kraft90

Har 404 kills med flygplan!

Av kraft90

Avinstallerade alla drivers manuellt och installera om dem, nu funkar de som de ska och har spelar bf3 i drygt en halvtimme. Tack för hjälpen

Av kraft90

Och vart får man tag på driver sweeper? Avinstallerar den alla andra drivers också? Tex processor osv? för de vill jag inte, har avinstallerat massa drivers manuellt nu och har behövt starta om datorn ett antal gånger och är inte klar, suger ganska mycket.

Av kraft90

Okej, provade ominstallera drivrutinerna (utan att avinstallera de gamla, big mistake kanske men jag vet inte) och när jag starta battlefield 3 gick de bra!......... i ungefär 10 sekunder, sen vart varje tum av skärmen uppdelad i 10 delar och varje tum flytta sig till höger så allt var helt snätt eller vad man ska säga, fult var det iaf. De flöt på med bra fps och så sen efter 20 sekunder till så avsluta sig spelet.

Av kraft90

Grafiken krånglar, sämre fps

Hejsan, satt och lirade starcraft idag, helt plötsligt börjar jag få "artefakter" eller vad de heter (dvs att de kommer massa konstiga, gröna i detta fall, spikes på sidorna som är jobbiga) och de flimrade som fan. Tänkte inte mer på de eftersom jag var mitt uppe i ett game, helt plötsligt så tabbas jag ur och de står i hörnet "grafikdrivrutinerna har slutat fungera". Jaha tänker jag, så jag startar om datorn. Efter de har jag fått mycket sämre fps i spelen och har provat startat om datorn igen samt checka så att drivrutinerna är helt uppdaterade.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kan man installera om drivrutinerna? Och hur tar man bort dem?

Är det nån som vet va som kan har hänt eller vad jag kan göra? Jag har provat ingenting och har inga ideér kvar.

MVH // Kraft

Speccs:
Asus 560Ti
Core i5 2500
Asus P8P67 LE

Av kraft90

ägd

Av kraft90

Vart promotade till guld idag

Av kraft90
Skrivet av zhrooms:

Det är där "stats_en" kommer in, man kollar ju inte endast på K/D, utan även SPM, var man har fått kills ifrån osv, jag kan se om någon är bra via battlelog på några sekunder

Det är ju iofs sant.

Av kraft90
Skrivet av zhrooms:

Saken är att W/L inte säger ett piss, det fungerar inte, man kan inte mäta någons skill i W/L, det är 31 personer i ditt lag utöver dig själv, du kan inte vinna själv (logiskt)

Sedan har jag joinat minst 5 servrar som jag förlorat DIREKT när jag kommit in, dvs banan laddar, precis när jag ska komma in i spawn menu, så står det på skärmen istället: Your team has lost.. det gör mig en sämre spelare enligt folk som tror W/L spelar någon sorts roll i huve taget

K/D säger oändligt mycket mer än W/L

En sniper kan inte campa din bas, det är som sagt 31 personer i ditt lag och det är inte en chans i helvetet att du spawnar på exakt det stället han kan se "in" i din spawn, och skjuta dig varje gång, bara spawna sniper själv och 1 shotta nybörjaren som campar eran bas.. som jag sagt hundra gånger nu.. allt som krävs är Skills

Jag håller med dig till en viss gräns, för de finns ju vissa som bara sniprar hela tiden och får bra K/D ratio på de sättet och de krävs fan inte mycket skills för att snipra bra. Sniper kan va de enklaste och tråkigaste som finns i spelet, och sen ska vi inte tala om mortars heller, you get my point förhoppningsvis. Om tex en sniper är snäppet sämre än en som spelar assault så har snipern oftast högre KD än han som spelar assault så på de sättet så har ju inte KD nån betydelse.

Av kraft90

Man hoppar ju med tummen :/

Av kraft90

Okej, tack för svaren =). Jag och kompisen har nötit på en massa och möter nästan hela tiden folk från guld eller platinum och spöar på dem också. Vi ligger 9a i världen i silver ligan och 5a i europa så en promotion borde komma vilken sekund som helst.

Av kraft90

Hur går man upp i liga?

Hejsan, jag och min vän har lirat mycket 2v2 just nu och vi dominerar silver ligan i 2v2 och vi vill gärna gå upp i guld. Hur gör man detta? vi ligger etta och har väl vunnit 15-20 matcher och förlorat 5-7 matcher medans vi legat 1:a. Äre bara nöta på eller ska man göra nånting annat?

MVH