Inlägg

Inlägg som kraft90 har skrivit i forumet
Av kraft90

Palla dömma ett spel efter en Beta. Om man ska bedömma en beta så får man verkligen ha överseende med buggar.... Jag tycker BF3 är ett riktigt bra spel och Betan är skit bra.

Av kraft90

Måste ba säga att de är gudomligt bra spel, skit härlig känsla och nonstop action. Synd bara att man inte får prova några vehicles.

Av kraft90

Någon som fått beta key än ? ^^

Av kraft90

Jag har testat mobilt bredband via tele2, min uppfattning av de var att de va hemskt dåligt när man spelar (kommer ganska ofta grova laggspiker) dock är de bra och streama filmer och ladda hem med. Mitt mobila jag använde va 8Mbit ner och 1Mbit upp.

Om du bara ska ha det för att surfa och spela när du inte har tillgång till ditt vanliga internet (om du nu har de) så är det väl helt okej, jag betalade 225 för mitt i månaden och för den pengen är de väl helt klart värt det. Men jag rekommenderar inte att spela på det.

Av kraft90
Skrivet av Mimematis:

Exakt då behöver man inte kalla det för Beta.

Du sa att man inte ska klaga för att det är gratis, och det är gratis för alla, inte bara dom som beställt. (Spelare=beställt???)

Och det argumentet för att dom skulle få en refrens låter ju logiskt, eller vänta...finns det egentligen inget motargument mot varför vi inte får mer än en bana?
Skulle inte förvåna mig om alla vapen ännu inte är inne för den delen heller, men det låter ju ochså logiskt....

Själv tycker jag att de är bra att dem väljer en "tråkig" bana till betan (iofs kan inte jag säga nånting, har inte provat den), för då sparar dom allt de roliga till releasen. Men som du säger så blir de en demo istället för beta. Kommer ihåg när jag spelade BFBC2 betan, svin kul var det, bästa banan(enligt mig), helikopters och nästan alla fordon. Då förstörde lite när man köpte spelet sen, de kändes som att man köpte ett map pack.

Av kraft90

Tack för snabba svaret, ska testas

Av kraft90

Hjälp med öveklockning

Hejsan, jag har då ett Asus gtx 560Ti som jag skulle vilja överklocka men vet inte direkt hur man gör. Jag har laddat hem MSI afterburner och de ser ju rätt så enkelt ut men frågan är hur mycket man kan överklocka och hur mycket mitt nätagg klarar. Behöver jag kanske en ny fläkt?

Jag ska vara ärlig och säga att detta är för att få så bra grafik på BF3 som möjligt, kanske inte behövs överklockas men men, skulle vilja veta hur man gör ändå och veta vad man utgår ifrån osv.

Mobo: ASUS P8P67 LE, Socket-1155

Processor: Intel® Core? i5-2500 Processor

GPU: ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX CUDA

RAM: Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 8GB CL9

Chassi: Cooler Master Centurion 5 II Midi Tower

Nätagg: Fractal Design Tesla 550W PSU

Edit : Funderar även på att köpa ett till likadant grafikkort, behöver jag då köpa nytt nätagg ?

Av kraft90
Av kraft90
Skrivet av Frysern:

Pulvret är väldigt korrosivt (i kombination med fukt) så det vill du inte ha i datorn. Eller någon annanstans heller. Är det mycket pulver, kontakta ditt försäkringsbolag för sanering av din lägenhet.

Nej, de är inte så mycket pulver, som sagt balkongen brann ju så jag kuta ut med brandsläckarn och släckte skiten, sen slängde jag allt skräp som blev kvar, sen efter jag kom hem från tippen kände jag att min mus var lite pulvrig och kände sedan på bordet, mina fingrar blev inte jätte vita, men vita blev dem. Nu har jag iaf tagit hem datorn till farsan och dammat av den så de borde inte vara några problem med datorn.

Av kraft90

Drar fan på en gång och blåser rent den för att vara på säkra sidan.

Av kraft90

A jo, kanske borde blåsa rent den med en kompressor och ställa den hos nån annan en dag, fan om datorn dör, köpte precis ny. Balkongen skiter jag fullständigt i.

Av kraft90

Brandsläckarpulver, farligt för datorn ?

Hejsan, lång story short, min balkong brann nyss upp och jag släckte elden med en pulver-brandsläckare och det har kommit in en del pulver i lägenheten. Jag känner att allt pulver har lagt sig lite överallt, typ om jag tar på mitt vardagsrumsbord med fingrarna så blir dem vita. Min fråga nu är, kan detta vara skadligt för datorn ? ska jag kanske plocka med mig datorn hem till någon annan så länge medans pulvret försvinner?

MVH//Kraft

Av kraft90

tack för svaren, då vet jag. beöver jag inte oroa mig

Av kraft90

skillnaden mellan i5 2500 och i5 2500k?

Hejsan, köpte nyligen en dator och jag frågade en kompis efter råd. Jag köpte en 2500 istället för en 2500k och fattar fortfarande inte skillnaden mellan dem förutom att 2500k ska vara en jävligt bra sak. Men för mig som inte överklockar å donar, bygger ba ihop min dator sen kör jag utan att klocka någonting så kanske de inte spelar någon roll? Eller gjorde jag ett stort misstag ?

Om ni undrar varför jag tog 2500 istället för 2500k så va 2500an en hundring billigare just då och då tänkte jag inte så mycket.

MVH // Kraft

Av kraft90

Vet inte om detta är gammalt men de kom nyss upp på facebook iallafall http://www.youtube.com/watch?v=cdLBqlnIsGk&feature=related. Lite PC gameplay ur Alphan för er som inte har spelat det.

Av kraft90

BFBC2 på dator : Pharlig, kommer heta det på battlefield 3 också.

Av kraft90
Skrivet av jamenvisst:

Jag har inte lirat något av Battlefield spelen, eller jag spelade BF1942 mot datorn, bara för att pröva det men det räknar jag inte som att spela det;)
Men jag ser framemot att få testa BF3, blir ny dator för det.
Men jag undrar om det är svårt att få till ett nice teamlir? Jag håller på och spelar Bf play4free, och det är kul och så, men folk är helt brända och skiter totalt i varandra 9 gånger av 10. Och det blir tråkigt i längden.
Tänkte kolla hur det varit med dom andra BF spelen, är det samma sak där, eller är det lite bättre teamplay?

Jag och 3 kompisar brukar spela tillsammans i en squad, och de räcker för att åstadkomma jävligt mycket i ens team, speciellt i rush. Så om man lirar ensam får man se till att joina en squad som verkar vettig så kan man va säker på att man har skojj.

Av kraft90

Lite off-topic men vet någon hur man lägger in sitt BFBC2 spel på sitt Origin account?

Av kraft90

Någon mer än mig som tänkt på att Battlefield 3 släpps 27:nde oktober på Webhallen? Kanske beställer de via origin ändå då.....

Av kraft90
Skrivet av Wingren:

http://www.gamereactor.se/nyheter/29012/Datum+f%F6r+Battlefie...

"PSNow har idag rapporterat att betan ska dra igång den 27 september för er som köpte Tier 1 edition utav Medal of Honor och sen öppnar den för alla två dagar senare, alltså 29 september och detta gäller alla format."

Fyfaen va värdelöst Har väntat hur länge som helst känns de som. Men som sagt så är ju dedär bara ett rykte, man kan ju alltid hoppas på att de släpps tidigare!