Inlägg

Inlägg som kraft90 har skrivit i forumet
Av kraft90

Om det är tid du vill lägga ner så kör på Starcraft. Jag har lirat i ungefär 3 månader och ligger i golden league i 1v1 och det är riktigt jävla svårt.

Av kraft90

Du måste vara gunner i helikoptern, hade vart rätt fult om piloten sköt den eftersom man styr den medans den åker, då blir man en sitting duck eller så krashar man säkert

Av kraft90

bygga 200 marines och mörda allt

Av kraft90

Se till och lås upp flares. Min polare kände samma sak som du, då drog vi in på en low-populated server och så fick han spöa mig tills hans fick flares sen flöt de på för honom i multiplayer

Av kraft90

Vafan är det egentligen som gör så att en helikopter kan ha så bra mobilitet (i verkligheten)? Kollade på videona och fatta fan inte hur en helikopter kan röra sig åt nått annat håll än uppåt och neråt.

Av kraft90

Nånting i stil med att stänga av antivirus program så funkar det, men jag har inte nå antivirus program överhuvudtaget så vette fan :/

Av kraft90

Har testat med en polare som host och när han kör som host.

Jaha, fan va ballt, hoppas de blir lättare och spöa tanks och skit då. Kör bara hardcore så de är rätt svårt att hitta tanks när man inte kan byta kameravinkel.

Av kraft90

Kan inte spela co-op

Hejsan, jag kan inte spela co-op, så fort jag startar co-op så avslutas de efter en del loading. Står ingenting om att "spelet avslutas bla bla" de ba lägger av så är jag på skrivbordet igen. Multiplayer och singleplayer fungerar felfritt men inte co-op!

Är det kul och spela co-op eller är de bara skit?

Och medans jag ändå skriver så kan väl någon förklara för mig hur guided missile fungerar? Står nånting om att den kan bli laserguided fast än inte bilen/tanken är in line of site osv, hur fan funkar det? Är 400 poäng från att fixa de med flygplan så de är därför jag undar

MVH // Kraft

Av kraft90

Tycker snipers borde få lov att skjuta 5 skott för att man ska dö i hardcore. 6 skott om man träffar huvudet.

Av kraft90

Sniper limit server.

Hejsan, någon som vet om de finns nån bra sniper limit server så man slipper dö så fort man visar sitt face? Snipers förstör verkligen vissa banor tex damavand peak och operation metro. Så om någon vet en bra server med typ 2-3 snipers max så skriv den till mig så blir jag svin glad!

Av kraft90
Skrivet av Evolved:

Snabbt svarat och med en utmärkt förklaring! Bra jobbat!

Men vad står "TI" för?

Legenden säger att det står för "Titanium".

Av kraft90
Skrivet av Toye666:

Lagpoäng är det som gäller.

Ta flaggor, tror man fick 250 för en flagga när jag kolla streams från USA och kasta medpacks/ammo runt om kring sig så kan man få en 200-300 poäng lätt om det står lite folk i närheten.

Edit:

Det stämmer nog ja, 150 för neutraliseringen...

200 för disarm 600 för plant + spränga skiten (100 för plant och 500 för att spränga).

Av kraft90

Lägg till Paskasaapas på skype om du vill snacka

Av kraft90

Jag kan nog säkert vara på om en halv timme typ, måste göra någonting att käka, har spelat sen 18:00 och de är så jävla kul!

Av kraft90

Jag har ett asus gtx 560ti och tycker den fungerar utmärkt. Den är väldigt tyst och kommer inte alls upp i höga grader när jag spelar (60-70c). Battlefield 3 betan fungerade fin fint med de kortet också.

Av kraft90

Absolut inte, jag som oftast lirar med polare brukar ganska ofta lira ensam. Bara att försöka joina en vettig squad och köra med dem så blir det roligt.

Av kraft90

Inspelningprogram för gitarr.

Hejsan, letar efter ett gratis inspelningsprogram till gitarren. Kör just nu med audacity men de synkar inte tillräckligt bra. Jag kör med en multieffekt pedal direkt in i datorn och det blir delay när jag spelar in, vette fan om de är datorn eller gitarren eller programmet de är fel på? Finns det nått gratis program man kan ladda ner eller måste man dra in till musikaffären och köpa grejer för att de ska funka bra? Isåfall skulle de vara snällt om ni kunde ge tips på nått billigt bra program med schyssta ljud osv.

som ni kan höra på denna så låter de rätt så skitigt http://www.youtube.com/watch?v=ukypkVtbFCg . Kan inte klippa och klistra i programmet så jag var tvungen att spela in allt i ett kör, och ljudet är inte direkt vettigt heller.

MVH

Av kraft90

SSD Krashar

Hejsan, köpte nyligen en SSD hårddisk till farsan och de verkar som han fått ett skit exemplar. Har installerat Windows och diverse saker så den funkade bra till en början.Efter ett tag så fick datorn blåskärm, efter de startarde jag upp datorn och så hittar den inte hårddisken. Då kollade jag om den satt fel eller nått sånt så jag rubbade lite på hårddisken och helt plötsligt så funkar den.

Men sen efter jag låtit datorn stått igång ett tag så får den blåskärm igen, startar upp på samma sätt, datorn hittar inte hårddisken, rubbar lite på hårddisken sen så funkar de igen. Frågan är om de är nå glapp i kontakterna eller om de är nå fel i hårddisken. Sitter just nu på farsans dator och skriver och datorn har vart igån ungerfär en kvart nu utan nå blåskärm så vi får väl se vad som händer.

Frågan är ju om jag ska ringna supporten och be om en ny eller om man ska kanske vänta ett tag och se om den funkar, men de är ju vidrigt och veta att de kanske är nått fel på hårddisken.

SSD 120GB Corsair SATA 2.5", Force GT. Den hårddisken är det och den är köpt på Inet.

MVH // Kraft

Av kraft90
Skrivet av Brusarn:

Okej, men bara så det inte spårar nu så diskuterar vi främst Bärbara grafikkort.

Jaha, oj fyfan. Drar tillbaka min senaste post....

Av kraft90

Spelar på ett överklockat Asus Gtx 560Ti på ultra inställningar (nog för att ultra i betan inte är riktiga ultra) och ligger på stadiga 55 fps utomhus och inomhus ligger jag på ~75 fps. Kortet är klockat till 900 mhz.