Inlägg

Inlägg som kraft90 har skrivit i forumet
Av kraft90

Kommer betan även kunna spelas av dem som inte beställer spelet i förväg via origin? Alltså då när dom här 48 timmarna som de som förbeställde Battlefield 3 har gått? För jag köper hellre spelet i butik då jag gillar att ha fodral, men vill också kunna spela betan.

Av kraft90

Det var dvdromen som var felet, bytte från sata till en IDE dvdrom så funkade det, skit skumt men nu funkar de iaf.

Tack för all hjälp!

Av kraft90

provade koppla ur allt förutom dvd-enheten, men de funka inte heller, har inte provat med en annan dvdrom, men den är helt ny så borde inte vara nå problem med den, fast vad vet jag, kan vara vad som helst som är fel så vitt jag vet. börjar nästan fundera på om nått jag köpt är paj.

om någon undrar vad jag köpte för grejer så skriver jag de här -

1.00 626393 ASUS P8P67 LE, Socket-1155
ATX, P67, DDR3, 2xPCIe(2.0)x16, Crossfire, SATA 6G

1.00 619275 Intel® Core? i5-2500 Processor
Socket-LGA1155, Quad Core, 3.3Ghz, 6MB, 95W, Boxed

1.00 622807 ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX CUDA
PCI-Express 2.0,"DirectCU II", GDDR5, 2xDVI, nativ

1.00 599037 Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 8GB CL9
Kit w/2x 4GB XMS3, CL9-9-9-24, for Phenom II and C

1.00 604788 Cooler Master Centurion 5 II Midi Tower
Fläktar: 1x 140mm Front, 1x 120mm Bak, 19dBA, ATX,

1.00 585840 Fractal Design Tesla 550W PSU
ATX 12V V2.3, 80 Plus, Standard, 1x 6+2pin PCIe, 6

hoppas det hjälper er att hjälpa mig!

Tack för alla svar hittils

Av kraft90

fan va segt, då har jag ingen lösning på mitt problem. kan de inte vara några problem med hårdvaran då? kanske låter dumt men fan inget funkar ju

Av kraft90

har testat vista skivan som jag hade på min gamla dator, fungerar inte. har även testat win7 skivan hemma hos min far och de funkade där.

Btw gummitarzan, menade du att de inte funkar och instalera win7 på en annan dator sen dra över hårddisken på min dator? eller menade du de hagis2k sa ?

Av kraft90

som gummitarzan sa, samma grej igen

Av kraft90

jag har gjort gjort så som du sa flera gånger i olika ordingar och allt, och de funkar inte, och har provat skivan hemma hos farsan och de funkar bra där, har dock inte provat gjort ett bootbart usb minne. men imorgon ska jag prova att ta hem hddn till farsan och installera win7 på den där och sätta i den i min dator, vette fan om de är så bra och göra så, men vad annars kan jag göra ?

Av kraft90

har provat de ett antal gånger och får exakt alltid samma problem igen, fast nu står de bara "reboot and select proper booting device" hela tiden istället för "couldnt find bootmgr" så fattar inte vad som händer. har inte ens kommit in på win 7 skivan än, får inte komma dit.

kan ju säga att vi de hårddiskarna jag fick av farsan formaterade vi hemma hos han innan vi satt i dem i min dator men dvdläsaren är ny. så vette fan om de är fel på hårddiskarna eller va som händer,

Provade sätta i en hårddisk med vista redan instalerat på men de blir samma problem fortfarande.

Tack för svaret dock!

Av kraft90

BootMGR fel

Hejsan, köpte precis en ny dator ifrån komplett, köpte dock inte hårddisk eller dvdrom för jag fick de av farsan. Iallafall så när jag startar upp datorn så står det "bootmgr could not be find etc", har försökt boota från dvdromen och ändra prioriteringar osv men det funkar inte, har även provat koppla ur alla hårddiskar och de funkar inte.

Just nu står det "Reboot and select a proper boot device" och jag fattar noll, har aldrig haft detta problem förut och de är väldigt frustrerande nu när jag fick min dator idag äntligen.

Jag kanske inte förklarar så tydligt just nu men fråga mig gärna om vad jag ska kolla upp, behöver hjälp som fan, inte kul att få en ny dator som är kaputt.

MVH// johannes

Av kraft90

Datorn stänger av sig

Hejsan, min dator stänger av sig när jag spelar spel som WoW, Battlefield bc2 och starcraft 2. Fläktarna går igång utav bara helvete och jag får lov och ha min dator öppen och rikta en större fläkt in i datorn för att jag ska kunna spela. Detta är ju jätte drygt och jag tycker att mina fläktar i datorn borde göra jobbet.

När jag spelar så ligger tempraturen i datorn på mellan 90-100 grader om inte mer. Kan de hjälpa och köpa en sån där datordammsugar grej och dammsuga redigt i datorn eller va kan de vara ?

Datorn är ca 1 år gammal och detta har hållt på ett bra tag och jag börjar bli trött på de. Hjälp!

MVH// Kraft.

Av kraft90

Inter core duo E7400 2.80 ghz

2 gb ram, kingston

använder mig av vista 32

Radeon 4850 grafikkort.

Är inte så jätte bra med datorer. Datorn är knappt 1 år gammal, köpte ganska nya grejer april 2009, chassit är ett NZXT aliminium så kylningen ska la vara okej, tycker inte datorn borde stänga av sig sådär plötsligt.

Har också kollat om de är för mycket damm och skit i datorn men har provat borsta bort det och kylpastan i cpun är okej.

Av kraft90

Datorn stänger av sig

Hejsan.

Var nyss och köpte Call of Duty : MW 2 och när jag spelar det så stänger min dator av sig hela tiden, fläktarna går fulla varv när jag lirar och helt plötsligt stänger datorn av sig. Min dator är ganska bra, har riktigt bra kylning i min dator så jag fattar inte vad som är problemet.

Jag undrar om de finns nån lösning man kan göra utan att köpa nya delar för jag är inte så rik atm.

Mvh Kraft

Av kraft90

Konstigt problem med internettet (tror jag)

Hejsan. Jag har ett jobbigt problem med mitt internet, de är såhär att när jag spelar WoW (World of warcraft för er som inte vet) och ska prata i skype/vent samtidigt så får jag disconnects kanske var 5te minut. Detta är då svin jobbigt, internettet lägger av i 1 sekund eller va man ska säga, skype blir frånkopplat samt wow, men jag kan logga in sekunden efter jag fått disconnect.

Jag har ett internet som är ganska dåligt men billigt, för jag laddar inte hem nånting och tänkte de lär väl duga för att lira på. Min leverantör är Suravision, de är en leverantör i Surahammar där jag bor då, uppkopplingen ligger på 2 hem och 0.5-1 mbit upp tror jag.

För övrigt så har jag IP-telefoni men jag har provat koppla ur telefonen när jag lirar och jag har provat lite olika kopplingar på routern osv. Har ingen aning om vad problemet är.

Hoppas ni kan hjälpa mig !

MVH// Johannes

Av kraft90

Nu är de löst, efter 4 veckor ungefär. Såhär var det, jag bytte ram-minne med min kompis då (för original minnena låg i hans dator) och då blev hans dator kaputt, så de var ram-minnena hela tiden.

Tack som fan för hjälpen, nu ska vi mosa ! herrå

Av kraft90

vi har fått igång datorn och fixar uppdateringar

Av kraft90

Är klar med installationen av vista, allt fungerar väll bra ser de ut som iallafall.

Håller på och installerar Windows uppdateringar och sen ska WoW testas. Återkommer senare om de funkar. Brukar oftast kunna lira i 1 - 2h sen blir det error.

Nu jävlar får vi hoppas att skiten funkar. Tack så mycket för hjälpen hittils

Av kraft90

Börjar installera vista exakt nu

Av kraft90
Citat:

Ursprungligen inskrivet av godspeed
----------
haha, okej..jag väntar med spänning:)

Lite problem med att hitta CDn dock, haha.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av CSM101
----------
Vad är det för windows förresten? XP, vista eller w7?

Vista

Av kraft90
Citat:

Ursprungligen inskrivet av godspeed
ja, men OMINSTALLERADE du windows??

Haha nej vi har inte hunnit komma till din kommentar där det stod det än, men vi ska göra det exakt nu. Sitter och väntar på CDn medans kompisen min letar. Kommer med update när vi installerat.

Av kraft90

Provade sätta i original RAM-minnena, de vart exakt samma fel fortfarande, datorn startar inte. Det står
"Det gick inte att starta windows. Detta kan bero på en ändring i maskin- eller programvara som har utförts nyligen."

Fil: \Windows\system32\drivers\acpi.sys

Status: 0xc000000f

Information: Det gick inte att läsa in Windows eftersom en kritisk systemdrivrutin saknas eller är skadad.

Exakt så står det. Några idéer ?