Inlägg

Inlägg som vompen har skrivit i forumet
Av vompen

Riktigt snyggt blev det! Bra jobbat också! Jag måste bara fråga en sak, bandet som sitter uppe på huvudet på ett Siberia v2, du har en special-designad där det står Wireless-Edition? Vart fick du tag på/hur fixade du det?

Av vompen

Jaha ja... Så detta var MW3. Ehm... Jag tror jag håller mig till andra spel framöver, kommer inget nytt från CoD-spelen ändå, samma gamla "spawn-run-die" alt. "spray and pray"-spel om det alltid varit de senaste åren.

Av vompen
Skrivet av muki91:

fick 2 på limited edition. 1 till bf3 och 1 till extra saker

Ingen verkar ha varit med om samma sak som jag... Men va bra, då kan jag ge det till en kompis kanske om den inte behövs senare

Av vompen

Dubbel serie-kod till BF3

Tja allihopa!

Nu när BF3 äntligen har släppts så är jag rätt säker på att det är nog inte bara jag som sitter hemma dag in och dag ut och spelar spelet fullt ut!

Iaf! Nu är saken den att när jag öppnade mitt ex. av BF3 Limited Edition så upptäckte jag att jag hade fått med 3 serie-koder. Den ena var en kod till de små extrasakerna man fick med ifall man förhandsbokade BF3 LE via Gamestop. De andra 2 var precis likadana och dessa var 2 serie-koder till självaste spelet, TROR JAG!

Jag vill ju vara helt säker på att det är så som jag tror och frågar därför er här på sweclockers dessa frågorna:

Hur många koder har ni fått i era kopior? Och vad tror ni min andra serie-kod som ser precis likadan ut som den andra spel-aktiverings-koden är för någon kod?

Tacksam för vettiga och seriösa svar!

Av vompen

Asså detta är ju bara så sjukt snyggt!

Av vompen
Skrivet av krutovs:

Simpelt, smart och helt ok snyggt Funkar det som det ska?

Bra med cred där, det gillar vi Och ja, allting funkar perfekt! Råkade bara misshandla den svarta lilla dosan så usb-kontakterna blev lite skeva men allt funkar!

Av vompen
Skrivet av Simplified:

Tackar tackar!

Av vompen
Skrivet av chainzaw:

Snyggt och snyggt, funktionellt är det iaf Men tack ändå

Av vompen

Asus USB 3.0 + Frontpanel

Tja alla på sweclockers! Nu är jag igång igen...

När jag köpte mitt Asus P8P67 PRO REV B3 mobo så fick jag med en liten USB 3.0 hub som man kunde fästa på moderkortet. Dock skulle denna sättas på baksidan i en pci-slot men själv ville jag ha denna hub på framsidan då det redan fanns 3.0 på baksidan

Iaf! Min lilla mod blev då att använda mig utav en floppy-slot ifrån fronten på mitt CM Haf 922 E-Mini och fästa huben där! Mer läser ni nedan om hur det gick till och hur det blev

Bilder tagna med ZTE BLade

Asus USB 3.0 + Frontpanel

Av vompen

Asus GTX 570 - kan gå av?

Tjenare alla sweclockare! När jag här om dagen grejade lite med min dator så upptäckte jag att mitt grafikkort som är ett Asus GeForce GTX 570 DirectCU II, hade börjat böja sig en aning i andra änden (mot fronten dvs). Man blir ju lite smått orolig att det kan gå av eftersom att när Asus tillverkade deras supergrafikkort även kallat ROG Mars II, så skickade Asus själva med ett stöd till kortet som man satte på moderkortet för att graffet inte skulle gå av.

Min fråga är ju självklart ifall det finns någon risk att min grafikkort går av? Det väger ju en hel del men de skickade ändå inte med något stöd?

Tack för förhand alla sweclockare

Av vompen
Skrivet av fredrik433:

Hoppas att inte allt förstörs av en massa neon

Kommer bara finnas en neon-grej och det är den gröna fläkten

Av vompen
Skrivet av Uzor:

Ganska Sjysst stativ, ångrar att jag slängde min gamla hdd efter att ha slitit upp den och pajjat den totalt, kunde iaf göra något av det.
Själv hänger jag min headset på min Joystick, tycker det ser ballt ut

Haha, låter rätt coolt iaf

Av vompen
Skrivet av cAWPer:

Coolt, dom hänger fint runt skivorna man kan göra mycket roligt med hårddiskar märker jag. Du skulle haft bättre kamera bara

Hehe... Angående kameran där så väntar jag tills farsan köper en bättre (A) Annars får det la bli till att spara ihop till en egen

Av vompen

Riktigt fräscht! Skulle gärna vilja veta vart du fick muffarna ifrån då det syns väldigt tydligt att det inte är ifrån original? Men riktigt nice! Stabil 5a

Av vompen

Hdd eadset stativ

Hallå alla på sweclockers! Jag var inne här på sc och kollade runt lite i galleriet efter lite roliga modds och fick syn på 2 saker och kombinerade dem. Den ena var cAWPer's hdd-prydnad (http://www.sweclockers.com/galleri/8060-hdd-blir-prydnad-igen...) och den andra var Contrista's hörlursstativ (http://www.sweclockers.com/galleri/6068-diy-horlurs-stativ).

Nu var det ju så att jag ville som sagt modda lite och tog min farsas hdd och började fundera lite...

Nedanför så får ni se vad det blev utav det

Bilder tagna med ZTE Blade.

Rösta gärna och kommentera även vad jag kunde gjort bättre

Hdd eadset stativ

Av vompen

Riktigt awesome Du inspirerade mig till att göra en lite egen modd av en gammal disk, finns snart i galleriet!

Av vompen

Angående fuskare... Ni kan ju checka den här killen/tjejen som ligger högst upp på lb just nu, ta en noggrann titt på hur mycket s/m och jämför det med antal kills med hans weps

Av vompen

Httade felet, det var en dålig dvd-spelare som inte kunde läsa något

Av vompen

Problem med installation

Tja allihopa! Jag har nu köpt ett helt nytt datorsystem och även Windows 7 64-bit OEM. Problemet är bara det att jag inte kommer någonstans med installationen av windows. Den hittar inte någon "boot" eller någon hårddisk att lägga allt på. Jag har ändå dock en helt splirrans ny hårddisk och dessutom så går det att komma in i bios och där så står det att datorn har hittat både dvd läsare och hårddisk men det vägrar ändå att fungera hur mycket jag än grejar i bios och så.

Om det är någon som har en lösning på detta problem så snälla skriv så snart som möjligt!

Av vompen
Skrivet av Leifson:

Om du inte inte ordnar kabeldragningen när du monterar in alltihop igen tycker jag att du ska kalla burkern "Katastrofiskt Kabelkaoz", för det är precis vad det är då.

HAHAHAHAHA dog lite där... Men allt blir bättre när det nya kommer, och det är ett löfte!

Skrivet av Gsson113:

Hoppas på det blir fint allt är färdigt Viktor! Får väll komma över och ta några riktiga bilder!

Hehehe, ah det får du göra Hämtar ut delarna på tisdag dirr efter school!