Inlägg

Inlägg som jiimpan har skrivit i forumet
Av jiimpan
Skrivet av Halldin:

Den är prissatt i euro (1079) så det beror på kursen. Idag motsvarar det 10866kr, köpte du i mars 2020 blev det 11977kr.

Ja så kan det varit såklart, har ju hänt lite saker sista året.

Av jiimpan
Skrivet av Mattias10:

Nå fan det gick inget vidare. Ena snubben ville inte skicka och den andra hade folk som var intresserad för 9k... Fattar inte vem som betalar 9k när nypris är 10200 kr (om man räknar bort kostnaden för HL:A, som är ett måste köp om man köper ett index ändå)

Jag har för mig att de som köpt nytt har slutat på runt 12k men vet ej om det är så längre det ska jag låta vara osagt.
Men ett nästan nytt för 8k här på clockers känns väl ok om man fortfarande kan få runt 8-9k enligt den du kontaktade?
När du startar upp alyx så har du glömt de där tusenlapparna:)
Jag köpte htc vive nytt för 9500 och fick 6000 när jag sålde det, men då hade det kommit bättre grejer:)

Av jiimpan

Vissa sålde för 12 i somras när det inte gick att köpa nya, men nu kan man ju beställa ett nytt.
Men börja med att fråga om säljaren accepterar bud, vissa kan sätta sig på tvären om man skambudar och då har man mist sin chans:(
Men det verkar vara många som behåller sina index eftersom det finns så få till salu, det borde ju va ett tecken på att folk är nöjda.

Av jiimpan

Ser att det ligger 2 kit på blocket men svårt att se de får de som begärs, ett tag var folk galna och betalade vad som helst eftersom de inte gick att köpa nya. Men du får kontakta dem och bjuda det du är beredd att ge 7 kanske är svårt men 8-9 för ett nästan eller helt nytt borde vara ok. Eller så har du is i magen och väntar.

Av jiimpan
Skrivet av nu1mlock:

Jag, som har spelat igenom Alyx utan att kunna klämma på diskflaskor. Jag har dock kunnat spela hela spelet helt trådlöst. Ytterligare en anekdot, men jag skulle vilja påstå att min upplevelse har varit bättre överlag, för att klämma diskflaskor påverkar inte spelet överhuvudtaget.

Nu tog du väl ett ord ur sitt sammanhang, jag skrev väl precis tvärtom att allt sammantaget blir värt att lägga lite mer pengar på inte ”bara” att klämma en diskflaska men helt klart en del utav upplevelsen som ju ska indikera någon form av verklighet.

Jag förstår att det finns två läger om detta och jag skrev även att jag inte provat något trådlöst.
Därför skrev jag mina egna åsikter om det headset jag visste något om.
Jag valde även Index för att det var skapat för alyx och borde tämligen ge den bästa upplevelsen.

Är sladden en dealbreaker kan man alltid hänga upp den i taket eller på något stativ så stöter den inte kroppen. Men jag hade absolut inga problem med någon sladd, men de klart står man och snurrar 15-20 varv åt samma håll så klart att det blir problem till slut helt klart.

Av jiimpan

Hej hoppar in lite här, jag har haft första htc vive och även index och inte testat något trådlöst så detta är min åsikt.
Det jag vet spelar roll med VR är "inlevelsen" hur väl stämmer din rörelse med det som sker på skärmen och om det stämmer bra då spelar inte lite screendoor effekt någon roll inte heller kabeln från headsetet, för tycker man att kabeln är jobbig då borde hela headsetet vara jobbigt.
Jag köpte mitt Index beg för 8500kr i somras enbart för att spela Alyx, sedan sålde jag det och fick tillbaka pengarna.
Såg en annons här på swec där en kille sålde sitt index som var nästan nytt för 7000kr vilket får anses vara ett väldigt bra pris.
Jag skulle satsat på ett beg Index om jag verkligen inte visste att något revolutionerande var på g.
Att få kasta eller fånga en granat i Alyx med Index kontroller är helt magiskt, eller att stå och klämma på en diskmedelsflaska
Sedan har du riktigt bra ljud i Index som jag skulle säga ger en grym upplevelse eftersom de svävar en bit från örat vilket gör ljudet väldigt "riktigt".
Index har inte grymmaste skärmarna på marknaden, men det ser jag som minsta problemet när det gäller VR, är resten bra eller bäst så blir det kombinerat en jävla bra upplevelse helt enkelt.
Om man kan och har råd så borde i alla fall Alyx upplevas med Index.
Vad du än väljer så hoppas jag du hittar något som passar dig

Av jiimpan

Man måste älska ett sådant inlägg, hopp om mänsklighetens framtid

Skrivet av JoL_:

Har en trådlös fjärrkontroll liggandes som kan skänkas till en ev. köpare mot fraktkostnad. Vet dock inte till vilken revision av Z-5500 den tillhör eller om det ens spelar nån roll 🙂

Av jiimpan

Vill bara inflika att det kanske inte är helt jämförbart med ett hp reverb 2, vad gäller kontroller och tracking. Visst lite högre upplösning på hp men de som spelat VR vet att upplösningen inte är det viktigaste utan att det är inlevelsen med bra tracking bla.
Det är i princip det bästa headsetet på marknaden just nu.
Lycka till med försäljningen. Mvh

Av jiimpan

Sätt ihop 3an och 5an så får ni en ganska fräsig matta tycker jag

Av jiimpan

Det är 8st vita, 1000kr kanske är vettigt om du tar alla?
Mvh

Av jiimpan

Sitter på 4 eller om det är 8 GU10 spottar som var tänkt till ytterbelysningen men ligger kvar helt nya i kartong om det är intressant?

Av jiimpan

Jag fick Airpods Pro genom jobbet som headset då de blir mycket samtal och jag har inte många andra BT lurar att jämföra med men jag är väldigt intresserad av ljud och HiFi och skulle vilja påstå att det är väldigt bra ljud i Airpods. När folk pratar "sämre ljud" menar de oftast att det är mindre bas än konkurrenterna vilket är en helt annan sak, så jag skulle vilja påstå att du får ett väldigt klart och balanserat ljud i dessa lurar. Jag använder dem även lite som hörselskydd då jag jobbar i bullriga miljöer ibland då det är väldigt effektiva vad gäller att stänga ljud ut om du väljer detta läge.
Sedan som flera säger så är det en barnlek att koppla ihop med iPhone och det bara fungerar. Hoppas du blir nöjd och inte lurad

Av jiimpan

Hej blev detta sålt? Mvh

Av jiimpan

Finns ett gigabyte aorus rtx 2070 super, dock i karlstad om du skulle överväga längre hämtning eller vill ha skickat. Sitter just nu i min burk. Mvh

Av jiimpan

Jag tar det för 4900kr inkl frakt

Av jiimpan

4600kr bjudet

Av jiimpan
Skrivet av Bullkalas:

@jiimpan: Ja. Netonnet.

kanon!

Av jiimpan

4400kr
Kvittot är från svensk butik ?

Av jiimpan

Såg ditt galleri nu, creds till dig! Grymt bygge och lycka till med försäljning, många gillar nostalgi!:)

Av jiimpan
Skrivet av Ragnarok:

Detta med 'omgående leverans' är ju inte riktigt sant. Jag beställde en musmatta i måndags (3 feb) och idag fredag (7 feb) så har jag ännu inte fått den. I min värld så är 'omgående leverans' inte att vänta 5 dagar på att butiken ens bryr sig om att kontakta (i detta fallet) DHL med 'Förhandsinformation mottagen-inväntar sändning'.

Nej sidan ni säljer era produkter via är usla, jag får hoppas att musmattan är bättre. Om den nu skulle dyka upp någongång.

Du kommer bli glad när den kommer:)

Skickades från m.sweclockers.com