Inlägg

Inlägg som jiimpan har skrivit i forumet
Av jiimpan
Skrivet av Brov:

Oj läskigt! Inget nytt mail från dem eller orderstatus? När beställde du och vad har du för estimerat leveransdatum?

Inget nytt mail, men som någon annan skrev nedan så var antagligen beloppet reserverat en tid och eftersom jag beställde den 23e mars så fick jag lev datum i början på augusti. Så förhoppnings vis dras de på nytt när leverans närmar sig:) håller tummar för det iaf:)

Av jiimpan

Jag köpte skärmen med koden och pengar drogs/reserverades, nu har jag fått tillbaka pengarna på kontot såg jag trots 2 mail från dell som bekräftelse på beställning och betalning.
Man blir lite orolig.

Av jiimpan
Skrivet av Drivknuten:

Någon annan som fått tillbaka pengarna som betalades för skärmen? Beställde min 2022-03-22 kl16:19. Va in på internetbanken på lunchen och såg att det va "för mycket" pengar på kontot, såg att kortbetalningen till Dell inte längre fanns i listan över transaktioner. Har inte fått något mail, loggar jag in på Dell och tittar på mina beställningar så ligger skärmen kvar med lev datum 2022-07-12.

Samma här, upptäckte att det var för myclet och undrade vad som hänt men ser att reservationen till dell inte ligger kvar hos mig heller. Inte fått något mail om att något är ändrat och jag fick två mail vid beställning som verifierade köp. Man blir lite orolig nu:(

Av jiimpan

Tack för svar, är egentligen ute efter en modell med wifi. Men vad kan du släppa paketet för?

Av jiimpan
Skrivet av Freddy93:

japp det finns kvar. Orignal kartong till moderkort och ram minnen finns, CPU boxen är tyvärr kasserad. kommer skicka allt i moderkortets original kartong i en ESD påse. tror de är modellen utan Wi-Fi. kan kolla ikväll.

Tack, ja återkom gärna. Mvh

Av jiimpan

Finns detta kvar? Om det är så, finns original kartonger kvar? Är det wifi på moderkortet?

Av jiimpan
Skrivet av blue eyed devil:

Hur vet du det?

De får tydligen ut flest skärmar från ett och samma ”ark” när de tillverkar 34” 55” och 65” vilket även indikerar på att tv modellerna med qd oled som släpps kommer i 55 och 65 tum i år.

Av jiimpan
Skrivet av headphoneninja:

Betalade fullt pris utan rabatter så tror inte folk är så intresserade efter 10k galenskapen.

Tack för all input, men skulle du behållt skärmen om du gav 10k istället? Hur som är det tråkigt att den inte levde upp till dina förväntningar.

Av jiimpan

Är det någon som får sin skärm tidigt så får ni skriva ner era tankar och reflektioner i denna tråd, det skulle uppskattas!😁

Av jiimpan

Även jag slog till på denna skärm, impulsiv som man är. Kan bekräfta att den finns för att lägga i varukorg på deras hemsida och koden fungerade. Vill även tacka er som tipsade om koden, hoppas nu bara skärmen kommer tidigare än planerat. Nu måste man uppgradera gpu med, typiskt

Av jiimpan

Jag vet inte om du måste ha nytt, men för de pengarna får du ganska mycket dator begagnat om man har lite is i magen.
Bara ett tips som även jag själv är inne på.

Av jiimpan
Nytt bud: 3 000 kr Börjar med ett bud ändå + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av jiimpan

Efter öppetköp/retur rätten passerat borde det finnas en kod som dyker upp efter antal dagar med konsol/grafikkort inkopplat som man sedan aktiverar och slipper betala extra avgift på säg 1000-2000kr.
Det borde skrämma endel scalpers som säljer nytt och oöppnat.

Bara en idé av många, borde vara ganska lätt att implementera med dagens teknik och övervakning.

Av jiimpan

Glöm det, såg ditt andra bud nu:)

Av jiimpan
Nytt bud: 5 000 kr Lägger ett bud plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av jiimpan

Snyggt! Vad kör du för skärm? Använder du den till ps5 med?

Av jiimpan

Hej, jag budar 6000kr och kan hämta.

Av jiimpan

Bra initiativ på tråd tycker jag.

Har själv suttit med ett Logitech system (Z5500) i mina unga dagar och tyckt att det var det bästa man kunde äga och det spelade på bra för priset av 3300kr.
Sedan köpte en kompis ett ganska påkostat hemmabiosystem (Dali) och en ny värld öppnade sig med detaljer som man aldrig hört, det blev roligt och spännande att lyssna på musik och musiksmaken växte och blev bredare.

Jakten på Stereo började och jag bodde då i lägenhet, åkte till elgiganten när de hade en liten HiFi hörna och där fick jag lyssna på om jag minns rätt Cantons SL 595 kopplade till yamahas Analoga 2 kanalare AS1000 med tillhörande CD-spelare, jag blev SÅLD.

Senare hittar jag en annons på forumet Min Hembio på Cantons SL 595s Storebror Canton Vento 890.2 och en Yamaha AS-2000 med en REGA Dac till väldigt vettiga pengar, sagt och gjort jag så fick de ett nytt hem hos mig och jag är väldigt nöjd med köpet.

Efter detta har det även "råkat" tillkomma en SVS SB16 Ultra Subwoofer, som inte är av denna värld. Att en bas i sluten låda kunde låta så mycket och att en så stor bas (8 tums talspole) kunde vara så exakt och smälta in i en anläggning så bra trodde jag var omöjligt men denna pjäs på 55Kg har imponerat enormt på både mig och vänner. Även denna köptes Beg. förövrigt.

Är ingen Ljudexpert på något vis men kan tycka att vid höga volymer så blir diskanten lite dominant mot mellanregistret, antar att det ligger i förstärkardelen.

Kan passa på att fråga om någon hört eller vet när Spotify HiFi lanseras, det skulle ju kommit i år?

Av jiimpan
Skrivet av vinylens:

Du menar om den går sönder så håller den sin lovade effekt?

Antar det är av en anledning de har en 10årig produkt garanti och en 25 årig effektgaranti, för att kunna friskriva sig vissa problem efter 10 år.
Annars hade de väl bara satt 25års garanti på produkten så hade man inte behövt fundera.
Om produkten går sönder tex microsprickor eller att det tar sig in fukt i panelen så har jag svårt att se att effektgarantin tar det utan då menar de nog att det är produkten som är trasig där av får du inte ut din effekt inte att effekten är lägre pga utmattning tex.
jag har bara hittat ett företag än så länge som erbjuder 30 år på båda garantierna, därav mina funderingar kring hur tankarna går hos folk när de väljer leverantör om man ser det kortsiktigt eller väldigt långsiktigt.

EDIT:
Jag tänker såhär, köper jag en bil med 100hk och de lovar att jag har minst 90hk kvar om 20 år.
Garantin på motorn/bilen är 10år, skulle motorn haverera på 9e året så har man en produktgaranti som täcker det för produkten är har garanterat funktion 10 år med förutsättning att den är servad som den ska.
men havererar den på 11e året säg motorn har skurit och det behövs en ny, då går det förmodligen inte på någon effektgaranti.
Effektgarantin går bara in om du själv kan påvisa att den lämnar lägre effekt än vad som är lovat vid 20år, tex du ställer bilen i en bänk och får bara ut 80hk och du kan påvisa god service mm.
Hoppas du förstår min tanke , blev kanske rörigt

Av jiimpan
Skrivet av vinylens:

Flesta paneler idag har 25 års garanti och ska då hålla 80-85 procent
Vad det gäller invertern vist kan den gå sönder och då kommer den kosta mellan 5k-25k beroende på vad man har.

Ja men det är väl oftast effektgarantin som är 25 år ? går panelen sönder gäller ju inte den garantin vad jag förstått.