Inlägg

Inlägg som Kamaon har skrivit i forumet
Av Kamaon
Skrivet av som99:

Jag gillar att bygga stolar av bilsäten, de e gjorda för att sitta på utan att bli platta, sen kan man justera mycket på en bilstol
Edit: har du itne tillgång till en svets eller ordentlig utrustning för att kapa stål så kan man köpa alu profilrör som är mycket mer lättarbetat och borra/vinkla/bulta istället men det blir självklart dyrare och mer arbete.

Kan bara hålla med att bilsäten är väldigt sköna, gick dock en annan väg vid mitt bygge och slaktade min IKEA stol och använde underdelen som botten. Sedan bara 4 bultar in i stolen, och 3 bultar och muttrar till varje armstöd.

http://i61.tinypic.com/wi0jma.jpg

Av Kamaon

Uppgraderade från 955 be/msi 790fx-gd70 till 4690k/asus z97-a då moderkortet inte klarade av SLI och jag hade råkat komma över två stycken 680's. Blev lite bättre flyt i spelen kan man lugnt säga så väldigt värt det.

Av Kamaon
Skrivet av ginga:

Chassit överlevdfe inte nedmontdringen.

Vad demonterade du med, yxa och hammare :O?

Annars är hddn värd att spara.

Av Kamaon

Du har redan fått svaret, AKG lurarna på webhallen är nog det bästa du kan få för det priset.

Av Kamaon

Det som blir mer och mer intressant är att många nyare spel kräver steam, även om du köper en fysisk kopia. Om valve kommer undan med det för spel, varför inte göra samma sak med filmer / musik?

Av Kamaon
Skrivet av Luccifer:

Klockade processorn nu och körde lite tester. Körde med oklockade kort. Fick 3426 i unigine.. Fortfarande mindre än sweclockers men ~140 poäng bättre än innan ja klockade processorn så jag antar att processorn är boven i Unigine dramat.

Körde 3dmark 11 också.. kommer inte ihåg exakt poäng men det var en bit bättre än ett 7970ghz så där är ju allt som det ska. Försökte köra fire strike men det kraschade hela tiden så jag sket i det.

Jag känner att jag får lita på 3dmark o ger upp detta nu. De presterar säkert så bra som de kan under rådande förhållanden

Dum fråga men har ni stängt av strömspar läget?

Av Kamaon

GoPro om du ska filma något där det finns en risk att en vanlig kamera går sönder, kolla annars på en vanlig kamera, tex RX-100n som Nisse rekommenderade är väldigt bra.

Av Kamaon
Av Kamaon

Whats next, RAM?

Av Kamaon

Vart det där inte ett tech demo för ett tag sedan?

Av Kamaon

Nu detta vart intressant

Av Kamaon

Skulle säga Cosmos 2, mycket trevligt chassi.

Av Kamaon

Blir lika imponerad varje gång du lägger upp ett nytt bygge, allt är verkligen helt perfekt!

Av Kamaon

Finns just nu 2 olika 5.1 system på dustin's kampanj, ett för 3000 och ett för 3,500. http://www.dustinhome.se/product/5010613991/canton-movie-1005... http://www.dustinhome.se/ProductList.aspx?lsmartsearch=Q=5010...
Kanske är värt att kolla mer på / någon här som kanske kan sprida lite ljus på dem.

Av Kamaon
Skrivet av Tejprullen:

Ursäkta om det kanske är lite OT - Är det olika mycket "IPS-glow" på olika 2412M? Jag själv stör mig på det på min skärm i mörka spel.

Som jag har märkt det på mina är det olika, märker av det mer när man kollar från sidorna på skärmarna men alla är nästan helt perfekta när man kollar rakt framifrån.

Av Kamaon

Sitter med tre stycken och dem fungerar jättebra till spel. IPS-glow finns på två, den ena lite mer än den andra men inget man märker i spel eller liknande, inte ens mörka spel som Alan Wake, doom 3 osv.

Av Kamaon

Fick precis bara "Connection Failed". Framsteg!

Av Kamaon

Om jag inte minns fel så måste alla skärmar gå på samma grafikkort när crossfire är aktiverat?

Av Kamaon

Kan bara säga att jag håller med om att 1 timme är för lite , ge det 2 timmar till under stresstestet imorgon så kommer du ha en bättre förståelse om vad spelet innehåller. Sedan om stridssystemet, vad är det du inte gillar med WoW / Gw2, att man markerar mobs man ska slå på, att man sedan har knappar 1-0 som man trycker på för att använda olika attacker osv? För det är mer eller mindre där likheterna slutar.

Tycker personligen att det verkar bli väldigt bra allt som allt, dynamiska event, rolig pvp, helt okej storytelling (inget Swtor men nära nog), roligt stridssystem.

Sedan lite exempel på mmo's du kanske skulle gilla mer:
Star Wars The Old Republic : Storytelling som ett single player spel och sedan en nästan exakt klon av WoW's stridssystem. Vanliga gå döda x av y, gå hämta det osv quest. Finns mängder av filmer på youtube och ska visst komma en trial inom en obestämd framtid.
Age of Conan : Har sitt egna speciella stridssystem och ingen auto attack. Är gratis nu så kostar inget förutom tid att skaffa sig en personlig åsikt.
Tera : Ett mer aktivt stridssystem också utan auto attack, men quest systemet är exakt som WoW, Wall of text. Bryr man inte sig om det / gillar att läsa massa är det ett väldigt roligt spel.

Av Kamaon

Hur sitter "clipsen" på hårdisken, hårt? Ser ut som plastpinnar på bilden? Har själv ett äldre Chieftec chassi med liknande hdd lösning fast mina har metallpiggar som går in i hdd'n och dessa sitter som berget.